PJWSTK [1818]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

A może jak na informatyków przystało pogramy w FIFE przez internet?
  • Anonim

W jaka chcesz ja moge w 09 :P
  • Anonim

to moze jednak sie zmobilizujmy i ustalmy dzien, godzine i miejsce naszego spotkania?
  • Anonim

Ja osobiscie proponuje czwartek godzina 17-18 pod hmm hmm hmm hmm pod rotunda?? albo jakos gdzies tamte strony
  • Iwo

Mi to ryba, tylko nie w trakcie zajec.
  • Anonim

19?; p
  • Luulek

czwartek 18 mi pasuje moze byc i rotunda :)
  • Haushinka

a co Ty tu robisz?:)
  • emtees.

>Haushinka napisała:
    >a co Ty tu robisz?:)

a Ty nie masz innych możliwośći komunikacji ? :>

---

to w końcu kiedy ostatecznie, ja bym wolał, żeby Paulina dała jakąś konkretną datę;-) tak oficjalnie :D
  • Anonim

To ja też się postaram być... Może weźmiemy piłkę i będziemy żonglować , o to kto jaki będzie miał numerek? :P
  • Anonim

No co wy, nie macie poczucia humoru? A poważnie to myślał ktoś coś o hali? Ktoś ma gdzieś dojście, znajomych albo sam ma taką w piwnicy? Piszcie co wam do głowy przyjdzie, to rozważymy to na spokojnie...
  • Anonim

Maanager powinien sie wypowiedziec ja hale znalazlme :]
  • Anonim

czyli nie gramy ? xD
  • Anonim

Co do hali przy warszawiance, moge powiedziec, ze nie jest najgorsza.. jedynym powazniejszym minusem jest to, ze podloze nie jest czesto sprzatane i czasem jest ślisko (wszystko w granicach rozsadku). Niestety cen nie znam, ale skoro PJ od dluzszego czasu wynajmuje ta hale to nie moze byc droga; p

z wlasnego doswiadczenia wiem, ze na inicjatywach takich jak Wasza czesto sie konczy, dlatego zycze powodzenia w zorganizowaniu czegos...

moge Wam tez polecic hale w LO na Gwiazdzistej na bielanach (Maczek) - pierwsza klasa i jest mozliwosc wynajmu (tylko chyba ciezko z terminami, musieli byscie sie skontaktowac)

swoja droga jak by Wam sie udalo, to chetnie tez bym troche pokopal.. jednak wf raz w tygodniu przy trybie zycia raczej siedzacym, to nie duzo; p

pozdro
  • Kazam

A i studenci I-szego roku są bardzo chętni! Jestem jak najbardziej za!
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)