-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
to moze jednak sie zmobilizujmy i ustalmy dzien, godzine i miejsce naszego spotkania? -
-
Anonim
Ja osobiscie proponuje czwartek godzina 17-18 pod hmm hmm hmm hmm pod rotunda?? albo jakos gdzies tamte strony -
Iwo
-
Anonim
-
Luulek
-
Haushinka
-
emtees.
>Haushinka napisała:
>a co Ty tu robisz?:)
a Ty nie masz innych możliwośći komunikacji ? :>
---
to w końcu kiedy ostatecznie, ja bym wolał, żeby Paulina dała jakąś konkretną datę;-) tak oficjalnie :D -
Anonim
To ja też się postaram być... Może weźmiemy piłkę i będziemy żonglować , o to kto jaki będzie miał numerek? :P -
Anonim
No co wy, nie macie poczucia humoru? A poważnie to myślał ktoś coś o hali? Ktoś ma gdzieś dojście, znajomych albo sam ma taką w piwnicy? Piszcie co wam do głowy przyjdzie, to rozważymy to na spokojnie... -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
Co do hali przy warszawiance, moge powiedziec, ze nie jest najgorsza.. jedynym powazniejszym minusem jest to, ze podloze nie jest czesto sprzatane i czasem jest ślisko (wszystko w granicach rozsadku). Niestety cen nie znam, ale skoro PJ od dluzszego czasu wynajmuje ta hale to nie moze byc droga; p
z wlasnego doswiadczenia wiem, ze na inicjatywach takich jak Wasza czesto sie konczy, dlatego zycze powodzenia w zorganizowaniu czegos...
moge Wam tez polecic hale w LO na Gwiazdzistej na bielanach (Maczek) - pierwsza klasa i jest mozliwosc wynajmu (tylko chyba ciezko z terminami, musieli byscie sie skontaktowac)
swoja droga jak by Wam sie udalo, to chetnie tez bym troche pokopal.. jednak wf raz w tygodniu przy trybie zycia raczej siedzacym, to nie duzo; p
pozdro -
Kazam
A i studenci I-szego roku są bardzo chętni! Jestem jak najbardziej za!