-
Paweł
Witam,
Szukamy chętnych studentów naszej wspaniałej uczelni na cotygodniową grę w koszykówkę. Poziom typowo rekreacyjno-towarzyski :) Czas i miejsce: soboty godzina 12.00 - Osir-As -> ul. Skarżyńskiego 6a; http://www.osir-as.pl/. Cena wynajęcia hali/ h = 100zl do podzialu na wszystkich grajacych (planowane 8-12 os), czyli około 10zł za osobę.
Zainteresowanych proszę o kontakt przez gg: 4705491 -
Popiołkas
-
BBC
-
Anonim
mhhh, ja na kosza z checią, ale nie co tydzień (w zależności od czau i portfela.) -
-
Anonim
-
Paweł
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt PRZEZ GG: 4705491 .
Pierwszy mecz zaplanowany jest na 7.XI na Skarżyńskiego 6A (jakby komuś nie chciało się szukać, powiem, że jest to b. blisko pejotu - 3-4 przystanki Grójecką).
-
Michał
-
emtees.
ja tez, zawsze wtedy, kiedy nie mam zjazdow na uczelni [zaocznie studiuje]; ) chyba ze i cos w tygodniu by sie udalo wymyslic.
a co do kopanej to takze jak najbardziej za; D -
Anonim
MaciekK (koleś od WF'u) powiedział, żeby złożyć podanie z podpisami do dziekanatu i od przyszłego semestru zajęcia z koszykówki prawdopodobnie będą mogły zaistnieć :D Co Wy na to? -
Paweł
PIERWSZE SPOTAKNIE JUŻ JUTRO !
o godzinie 13.00, 7.XI AD 2009 - > Osir AS ul. Skarżyńskiego 6A (3 przystanki tramwajowe od szkoły ulicą grójecką). Gramy 60 min, cena od osoby = 10 zł.
Jeżeli ktoś chce przyjść to zapraszamy :)
Jeżeli ktoś chciałby dodatkowe informacje: nr GG: 4705491 .
Zapraszam serdecznie ! -
Paweł
NAJBLIŻSZE SPOTKANIE
21.XI sobota godzina 13.00 Osir AS Skarżyńskiego 6A
Jeżeli ktoś miałby jakieś pytania to gg podałem wyżej.
ZAPRASZAMY ! -
Paweł
KOLEJNY MECZ
5 grudzień (sobota) godzina 13.00
SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA !
Szczegóły przez gg
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne