Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PJLinka

• 06/01/2010 12:05
    Zapraszamy na XI Otwarty Turniej Tenisa Ziemnego o Puchar Polsko-Japońskiej Wyższej Szkoły Technik Komputerowych w Warszawie.
  • PJLinka

• 10/01/2010 18:49
    Do naszego multi-blogu dodaliśmy kategorię zniżek dla studentów.
    Zachęcamy wszystkich do dodawania kolejnych wpisów z informacją o kolejnych zniżkach dla studentów PJWSTK.
    • 67 dni temu

• PJLinka

poleciła link Asus dla studentów PJWSTK

67 dni temu
        Notebook ASUS UL80AG-WX016 14 SU2300 2GB 250GB 12h jest oferowany studentom PJWSTK przez dobrze znana firmę Vobis. Więcej informacji na ten temat można znaleźć na Można zaoszczędzić nawet do 400 zł, sprawdźcie sami.
  • PJLinka

• 11/01/2010 21:41
    Naprawiłem kilka rzeczy, można się już normalnie logować u nas!
  • PJLinka

• 22/01/2010 15:30
    Zdjęcie pochodzi z aplikacji http://www.dydaktyk.pjwstk.edu.pl/ podpiętej do bazy głównej PJWSTK. Jak widać administratorzy bazy szkolnej postanowili zlikwidować jedną z Pań :)
    • 55 dni temu

• PJLinka

poleciła link Pracownik PJWSTK do likwidacji!

55 dni temu
        Zdjęcie pochodzi z aplikacji www.dydaktyk.pjwstk.edu.pl/ podpiętej do bazy głównej PJWSTK. Jak widać administratorzy bazy szkolnej postanowili zlikwidować jedną z Pań :)
  • PJLinka

• 22/01/2010 16:05
    Dostęp do wszystkich możliwości Google - kalendarza, poczty, wideo - za pomocą loginu i hasła PJWSTK.
  • PJLinka

• 29/01/2010 16:50
    Do galerii zdjęć dodałem dziś 3 albumy przedstawiające filie PJWSTK w poszczególnych miastach. Portal PJLink za główny cel stawia sobie integracje wszystkich studentów naszej uczelni. Z własnego doświadczenia wiem, że ciężko nawet zaczerpnąć informacji jak wiedzie się naszym kolegom w innych miastach, jakie warunki do nauki uczelnia im zapewnie.
    • 48 dni temu

• PJLinka

poleciła link Galeria PJWSTK z różnych filii

48 dni temu
        Do galerii zdjęć dodałem dziś 3 albumy przedstawiające filie PJWSTK w poszczególnych miastach. Portal PJLink za główny cel stawia sobie integracje wszystkich studentów naszej uczelni. Z własnego doświadczenia wiem, że ciężko nawet za...
  • Wojtek

• 29/01/2010 21:25
    Nie wiem jak reszta, ale mnie to szczerze mówiąc mało obchodzi jak jest w pozostałych oddziałach PJ :)
  • Tomek

• 29/01/2010 23:53
    Gdzieś miałem zdjęcia z Gdańska z PJ :) - mogę Ci Wojtku bez rejestracji podrzucić :D
  • PJLinka

• 01/02/2010 11:44
    Pewnego pięknego dnia w mury PJWSTK zawitał Chak Noris, każdy zna i podziwia za umiejętności wymienione w nie jednym dowcipie na jego temat :).
    • 45 dni temu

• PJLinka

poleciła link Chak Noris w PJWSTK

45 dni temu
        Pewnego pięknego dnia w mury PJWSTK zawitał Chak Noris, każdy zna i podziwia za umiejętności wymienione w nie jednym dowcipie na jego temat :).
  • PJLinka

• 08/03/2010 12:05
    Nokia ogłosiła konkurs na grę która zostanie udostępniona w ich sklepie aplikacji, a zwycięzca otrzyma nawet 30 000 zł!
  • PJLinka

• wczoraj 22:53
    Od dziś każdy użytkownik PJLinki który loguje się do niej za pomocą facebooka może zaprosić swoich znajomych z facebook do naszego portalu.
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)