PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Systemmik

Na wyjeździe integracyjnym Arti zaraził mnóstwo osób kuglarstwem. 10 osób z płonącymi pojami i kijami zrobiło na wyjeździe fireshow. Pojawiła się więc inicjatywa założenia na uczelni kółka kuglarskiego.

Na kuglarstwo się składa: plucie ogniem, żonglerka, poi, kije, diabolo i wiele innych ciekawych i widowiskowych rzeczy.

W tym lub w przyszłym tygodniu Arti ogarnie oficjalne założenie kółka. Czy ktoś byłby jeszcze zainteresowany uczęszczaniem na takie kółko?

• P K

ja bym z chęcią poćwiczył żonglerkę i poików bym się nauczył jeśli tylko będzie taka możliwość :)

a jazda na mono też jest w planach?
  • Anonim

Moja odpowiedź jest chyba jasna :)
  • Systemmik

Cóż każda dziedzina kuglarstwa mile widziana. Monocykl też =)
  • Wojtek

Jestem ciekaw jak uzasadnicie potrzebę wyciągnięcia kasy z uczelni (o ile zajdzie taka potrzeba) na realizację celów kółka; ). Już nie wspominając o zaznaczenie sensownej relacji działalności między kółkiem, a uczelnią. Jak dotąd wszystkie kółka były dosyć pokrewne :).

Jak się uda to dajcie znać :P.
  • Systemmik

Zapewne uzasadnieniem będzie reprezentacja uczelni poprzez pokazy uliczne lub dla kogoś. Ale wątpie by była taka potrzeba(pieniędzy). Zresztą póki co nie rozmawialiśmy wspólnie jak będzie wyglądała forma naszego kółka, zajęcia i w ogóle reszta spraw.

Na razie próbujemy zainteresować inne osoby naszą inicjatywą. Bo jak wiadomo im więcej nas tym lepiej; )
  • Ruda Maria

O jakby sie udalo to ja sie pisze na takie kolko chociaz doswaiadczenie z zonglerka mam nikle bardzo; ] Chociaz bawilam sie zonglerka kontaktowa jakis czas temu. W kazdym razie jestem chetnym uczniem, wiec sie pisze na diabolo, poi i inne :]
  • Anonim

kurde, same Gandalfy; ]
  • Systemmik

You shall not pass! Jak kółko oficjalnie ruszy to na pewno będzie informacja; )
  • Anonim

Gandalf nie dorasta im do pięt :p Ja czekam na takie ewolucje jakie nam zaprezentował Arti :P
  • Dark Dragon

ja tez sie pisze :D
  • Jadzix

To chyba jasne, że ja też. :D Żeby mi tylko z drugimi studiami nie kolidowało...
  • Karol s

Przede wszystkim potrzeba osób i chęci (trochę więcej niż słomianego zapału)...
  • Systemmik

Mamy 11 osób z artim. Większość kupiła już sprzęty; P
  • Dark Dragon

a ma ktos wogle kontakt z artkim? xD bo jakos tak cos ucichlo to...
  • zebra

ojaoja a ja bym chciała się czegoś dowiedzieć więcej :> też chce pomachać mimo, że doświadczenie mam zerołwe :>
  • arti

Witam serdecznie
    mój zapał za bardzo nie ostygł lecz problemy czasowe zmniejszyły moją aktywność
    tym bardziej że zeszły tydzień spędziłem wyjazdowo, w tym muszę nieco po nadrabiać
    ale z nowym tygodniem wezmę się za spisywanie opisu działalności koła oraz statutu
    jeśli się uda to ogłoszę info o zebraniu założycielskim by zrobić listę członków
    jeśli ktoś ma pomysły i chęci jak tu spisać naszą kwestię bardzo formalnie i wyglądającą ciekawie z naukowego punktu widzenia proszę o maila i propozycje spotkań na rozmowy; )
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)