Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Figiel

>mayh90 napisał
    >>Figiel napisał
    >>WIZ111 jest ktoś z danej grupy? :)
    >
    >Witam cześć i czołem, będziemy, zdaje się, razem
    >studiować; ).

No to zdaje się, że tak; )

Czyżby tylko jedna osoba? :)
  • Anonim

>Iwo napisał
    >a z WID124 ?:p bo mi zmienili grupe;p

o Iwo! ja też mam 124, teraz sprawdzałem :D
  • BBC

grupa WID 125

MADy Z rana jak śmietana

• rein4ce

Nie wiem, czy na ten HKJ idziemy w srode, bo:

"Spotkanie informacyjne dla studentów pierwszego roku odbędzie się 30.09
    o godz. 13.00 w Auli Głównej, natomiast dla studentów studiów zaocznych"
  • Tomek

No bo 124 rOX xD

Co do budynków to wygrzebałem taki stary obrazek który zrobiłem dla koleżanki, może się przyda:
    http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s64...
    (W budynku D - tylko ostatnie piętro należy dy PJWSTK)
  • donżulone

Właśnie też zauważyłem. Ale pytając ogólnie: chodzi się na HKJ, czy to tylko taki bonusik, zeby środę mi zapełnić byleczym? :)
  • Iwo

Gdzioe to znalazles?
  • rein4ce

Maila dostalem z uczelni
  • Iwo

>rein4ce napisał

>"Spotkanie informacyjne dla studentów pierwszego roku
    >odbędzie się 30.09
    >o godz. 13.00 w Auli Głównej, natomiast dla studentów
    >studiów zaocznych"

Gdzie to znalazles?
  • rein4ce

>donżulone napisał
    >Właśnie też zauważyłem. Ale pytając ogólnie: chodzi
    >się na HKJ, czy to tylko taki bonusik, zeby środę mi
    >zapełnić byleczym? :)
    no przedmiot jak przedmiot, czy trzeba chodzić to nie wiem, zaliczenie na koniec w kazdym razie jest
  • Tomek

Czy trzeba chodzić to wam nie powiem, sam byłem na połowie wykładów.
    Natomiast mogę powiedzieć, że na większości wykładów można się pośmiać i czegoś dowiedzieć o Japonii, ale bywają też całkiem nudne...
    Zaliczenie polegało przez ostatnie lata na tym, że wybiera się temat związany z jednym z wykładów, Pan ToHo akceptuje, i potem trzeba zrobić na ten temat prezentacje albo stronę WWW. Tak więc warto być na pewno na wykładzie do którego nawiązuje temat pracy zaliczeniowej.
  • Szymon

Zalezy czy interesuje Cie kultura Japonii. Dla mnie to były najfajniejsze wykłady ale sądząc po ilości ludzi na auli zdecydowana większość raczej na to nie chodziła.
    Zaliczenie to zwykle po prostu projekt o Japonii na dowolnie wybrany temat.
  • Tomek

taaak :D w późniejszej fazie to frekwencja na poziomie 20/120 (6%) :D

[offtop] rekord i tak był na PRG2 przed przerwą wielkanocną - 4 osoby :D - miałem wrażenie że wykład tylko dla mnie (inni z pasją patrzyli w ekrany laptopów zamiast na wykładowce) :PP[/offtop]
  • BBC

mam zasadnicze pytanie.
    30 zaczynaja się już zajecia czy tylko przychodzi się na to spotkanie inforamcyjne o 13:00??
  • donżulone

Chyba tylko na to spotkanie. Tak mi się wydaje :)
  • Iwo

Dostaliscie maila ? w mailu napisane jest : "Studenci studiów stacjonarnych rozpoczynają zajęcia 30 września" a potem "Spotkanie informacyjne dla studentów pierwszego roku odbędzie się 30.09
    o godz. 13.00 w Auli Głównej" mi sie wydaje ze \jak wczesniej zajecia macie to idzicie.
  • Tomek

Zajęcia są od 30 września, jeżeli nigdzie nie powiedziano inaczej (a nie widziałem).
  • kroliczek_tuptus

jeśli chodzi o plan to powiem tyle: fajnie jest zaczynać weekend w czwartek po południu a kończyć we wtorek rano...
    kosmos... co ja zrobie z tym wolnym czasem??; -)
  • Szymon

Może to spotkanie informacyjne jest po prostu na długiej przerwie od 13 do 13.30?
  • Anonim

kto jest w grupie WZD111 ?? NIe no chyba dzien informacyjny bo tak to by polowa sie zgubila znajac to ^^ Dodajac iż nie wiem nawet od której do której mam zajecia ^^
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)