-
Anonim
co myslicie o planie zajęć do godziny 22:15 ?
podoba Wam się? bo mi szczerze mówiąc nie i to chyba trochę przegięcie, dla mnie to jest kompletny brak szacunku dla studenta. Przecież gdyby taki plan zaproponował ktoś dla I roku to ludzie zabraliby papiery i poszli do innej szkoły.
Namnożyć kierunków i SZKOLEŃ podczas zjazdów jest łatwo, ale kosztem studenta, którego gdzieś trzeba upchnąć, a że wszerz się nie da bo sale się nie rozmnożą to trzeba wzdłuż? Zastanawiam się tylko kiedy doczekamy się jeszcze jednej godziny w niedzielnym planie zajęć, bo w zakresie niedzieli mieści się jeszcze 22:30 - 00:00. Możnaby np seminarium wtedy zrobić; ) Ewentualnie 6:15 - 7:45 - można będzie wtedy wschód słońca oglądać z sali (nie pamiętam tylko czy jakieś sale na wschód wychodzą) -
Grzesiek Ra
jest to mocne przegięcie... no sorry... i pewnie nie da się tego już za bardzo przesunąć; ] mam nadzieje tylko, że to jest wersja wstępna i że pod koniec września się wszystko wyjaśni. -
Grzesiek Ra
Jeżeli dobrze zrozumiałem to wg planu ja mam tak:
sobota:
9.00 - NAI
10.45 - ??(puste albo co dwa zjazdy jakies MUL?)
12.30 - ??(puste albo co dwa zjazdy jakies MUL?)
14.00 - przerwa obiadowa
14.45 - ang
16.30 - PRI
18.15 do 19.45 - PRI
niedziela: (uwaga)
8.00 - ELK(chyba?) (puste albo co dwa zjazdy jakies MUL?)
9.45 - ?? (pusto?)
11.30 - ?? (pusto?)
13.00 - przerwa obiadowa
13.45 - ?? (pusto?)
15.30 - ?? nic?
17.15 - MUL
19.00 - ASD
20.45 do 22.15 - ASD
o.O -
-
Grzesiek Ra
Dobra; ] parę pomyłek tutaj zrobiłem, bo plan jest jak zwykle BARDZO czytelny i wyrazisty. ale sam fakt, ze trzeba siedziec do 22.15 jest troche... cos jest nie tak, nie maja kasy na dodatkowych cwiczeniowcow? skoro podniesli jeszcze czesne? -
Anonim
czytelny baaaardzo. Ja zastanawiam się nad jakimś podaniem, sądzę, że Samorząd chyba ma jakiś wpływ na te godziny. Dla mnie to jest dość jasny komunikat w stosunku do studentów: "mamy was gdzieś".
Czesne niemałe. To chyba nie chodzi o ćwiczeniowców tylko o sale (ale nie wiem co takiego szczególnego musi być w salach do multimediów???). Ale jeśli trzeba jakąś salę w coś wyposażyć to chyba po to jest czesne.
Poza tym niedługo chyba zrobią na 3 zmiany studia.
Będzie wielki bilboard PJWSTK-24 i specjalny nocny autobus ZTM ze stacji metra na Koszykową.