-
toya mitesz
-
Wojtek
Nic nie słyszałem o takim kierunku na PJ, ale brzmi ciekawie :D
Może będą wydawali brązowy pas w fotografowaniu i obróbce w aplikacjach Adobe :) -
Haushinka
toya skad wzielas taka nazwe kierunku? o__0
proponuje najpierw zajrzec na strone szkoly i zapoznac sie z tym jakie proponowane sa kierunki, a pozniej zadawac pytania:) -
-
toya mitesz
-
kroliczek_tuptus
-
Haushinka
moja?:) skad! zwracam honor! Nie znam nikogo, nigdy tez nie slyszalam o takich studiach. Do tego ludzie czesto myla Sztuke Nowych Mediow.
aj kiedys slyszalam, ze tvn czesto bierze po tym ludzi do swoich produkcji jak np taniec z gwiazdami itp... ale wtedy wydawalo mi sie, ze osoba ktora mi to mowi (starsza pani) pomylila szkoly i kierunki. -
kroliczek_tuptus
Glownie chodzilo mi o autorke tematu "jakto? studenci nie wiedza co maja na studiach?!"
ale Twoja mina za pewne tez nie byla zla "... najpierw zajzyj na strone a potem zadawaj pytania..." a tu link... padłem... śmiechowa sytuacja:)
ale co prawda to prawda o takim kierunku też nie słyszałem ale dopiero 3 rok będe tu zaczynał to co ja mogę wiedzieć:) -
Daniel Piluch
lepiej nabyć z 3 książki..... przerobić z 20 tutków z netu i wyjdzie na to samo co tu serwują przez te 2 semestry... -
Grzesiek Ra
Faktycznie, mimo że to pewnie nowy kierunek to lepiej poszukać czegoś innego. Zakres tematyczny jest... bardzo ubogi. Dziwi mnie trochę, że takie rzeczy są na podyplomowych... -
Daniel Piluch
z tego co widzę to jest taki zlepek tego jest na inż i mgr... nie ma to nic wspólnego z zaawansowanymi multimediami; ] przynajmniej z moich doświadczeń z multimediami na PJWSTK