PJWSTK [1818]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • toya mitesz

Czy ktoś studiował na tym kierunku lub coś słyszał, czy warto?
  • Wojtek

Nic nie słyszałem o takim kierunku na PJ, ale brzmi ciekawie :D
    Może będą wydawali brązowy pas w fotografowaniu i obróbce w aplikacjach Adobe :)
  • Haushinka

toya skad wzielas taka nazwe kierunku? o__0
    proponuje najpierw zajrzec na strone szkoly i zapoznac sie z tym jakie proponowane sa kierunki, a pozniej zadawac pytania:)
  • toya mitesz

no coments:

http://www.pjwstk.edu.pl/?kat=200
  • kroliczek_tuptus

HAHAHA wyobrazam sobie zdziwiona mine:D hahaha:D
  • Haushinka

moja?:) skad! zwracam honor! Nie znam nikogo, nigdy tez nie slyszalam o takich studiach. Do tego ludzie czesto myla Sztuke Nowych Mediow.

aj kiedys slyszalam, ze tvn czesto bierze po tym ludzi do swoich produkcji jak np taniec z gwiazdami itp... ale wtedy wydawalo mi sie, ze osoba ktora mi to mowi (starsza pani) pomylila szkoly i kierunki.
  • kroliczek_tuptus

Glownie chodzilo mi o autorke tematu "jakto? studenci nie wiedza co maja na studiach?!"
    ale Twoja mina za pewne tez nie byla zla "... najpierw zajzyj na strone a potem zadawaj pytania..." a tu link... padłem... śmiechowa sytuacja:)

ale co prawda to prawda o takim kierunku też nie słyszałem ale dopiero 3 rok będe tu zaczynał to co ja mogę wiedzieć:)
  • Daniel Piluch

lepiej nabyć z 3 książki..... przerobić z 20 tutków z netu i wyjdzie na to samo co tu serwują przez te 2 semestry...
  • Grzesiek Ra

Faktycznie, mimo że to pewnie nowy kierunek to lepiej poszukać czegoś innego. Zakres tematyczny jest... bardzo ubogi. Dziwi mnie trochę, że takie rzeczy są na podyplomowych...
  • Daniel Piluch

z tego co widzę to jest taki zlepek tego jest na inż i mgr... nie ma to nic wspólnego z zaawansowanymi multimediami; ] przynajmniej z moich doświadczeń z multimediami na PJWSTK
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)