-
Anonim
Cze, idę teraz na to zarządzanie zaocznie w Wawie. Powie mi ktoś, jak tam zajęcia wyglądają? Albo czy są jakieś fajne dodatkowe zajęcia? Albo jak tam kadra-czy jakaś z jajem :) -
wsystko fajnie, ide kolejny raz na ten kierunek ale na dzienne bo za pierwszym nie udalo sie w 100%
-
Anonim
-
-
.:.Kali.:.
Nikt Cię nie ciśnie na studiach - masz się uczyć sam i tyle, ale będzie ciężko; ) -
Anonim
-
dejewi
Powiem tak:
Jeśli się człowiek uczy i po przyjściu z uczelni rozwiązuje te zadania które były danego dnia to nie ma problemu :)
Ale jeśli wszystko zostawiasz na ostatni dzień to jest jak jest :P -
Anonim
-
dejewi
-
Anonim
>Rey√en napisał
>A jaki jest poziom z anglika? Czy zależy do wykładowcy; P
Piszesz na początku test, który Cię zakwalifikuje do odpowiedniej grupy, możesz się w razie czego przenieść do słabszej (w drugą stronę nie wiem jak to działa).
Sprawdzian to o ile pamiętam test jednokrotnego wyboru z 'english in use' (ze 40 pytań).
Sam angielski to głównie business, nie ma dużego nacisku na gramatykę, tylko na słownictwo i mówienie. -
Przez 6 semestrów lektoratu jestes przygotowywany do egzaminu SEFIC, który odbywa się pod koniec 6go semestru. I generalnie wokół tego to wszystko się kręci.
W tym roku (o ile mi wiadomo) zdali wszyscy, którzy do niego podeszli.