-
piotrg
Proszę o informacje studentów, którzy uczą się na tej specjalizacji. Jaki materiał jest omawiany na zajęciach projektowych? Czy podczas 3 semestrów zajęć można uzyskać odpowiednią wiedzę na temat zaawansowanego programowania w C++, OpenGL, DirectX aby napisać jakąś fajną pracę inżynierską?:) oraz oczywiście interesuje mnie Wasze zdanie na temat tej specki. -
Wojtek
"Jaki materiał jest omawiany na zajęciach projektowych?"
Jaki chcesz :) Dosłownie. No chyba że chłopaki przyszykują konkretny program zajęć.
"Czy podczas 3 semestrów zajęć można uzyskać odpowiednią wiedzę na temat zaawansowanego programowania w C++, OpenGL, DirectX aby napisać jakąś fajną pracę inżynierską?:)"
Tak. Ekipa głównie stawia na DirectX, co nie znaczy że w OpenGL nie możesz pisać swojej pracy inżynierskiej, jednak w takiej sytuacji nie licz na support prowadzących. Jeśli jesteś w stanie się sam wszystkiego nauczyć to 3 semestry wystarczą. Nie jest to specka która prowadzi za rączkę.
"oraz oczywiście interesuje mnie Wasze zdanie na temat tej specki."
Oczywiście, wg mnie może być, jest "luźno". Jednakże nie każdemu taki sposób realizacji zajęć odpowiada. -
Grzesiek Ra
A ja z chęcią zapytam ile osób było by chętnych na tą specjalizację w roku 2009/2010 ? Na razie mamy 4 osoby, szukamy więcej. Może ktoś jeszcze? Słyszałem, że potrzeba 8 osób... -
Wojtek
A dokładnie 8.33; ) Czyli 8 + karzeł albo cus :P
Nie wiem kogo już macie zaliczone, ale ja mogę policzyć przynajmniej 3 w miarę chętne osoby :) Łącznie z tobą. Pytanie tylko czy pozostałe osoby to twoi znajomi :D
+ ty chcesz EPG zaocznie ?? -
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne