-
arvind
Jak zapewne zauważyliście dziś i jutro zajęta jest duża aula. Co ciekawsze odbywa się na niej konferencja zorganizowana dla Was (tak wiem, nikt nic nie wie:P).
tak czy inaczej bardzo serdecznie zapraszam,
wyklady sa naprawde warte uwagi.
Program konferencji:
http://dni-it.pl/media/agenda2.gif -
pan.Tunio
szkoda ze nikt z organizatorow nie puscil chociaz maila na studa zeby ktokolwiek o tym uslyszal.
ja doszukalem sie info o tym calkiem przypadkiem. pewnie jutro wpadne na wyklad o db2 artura wronskiego -
arvind
no jak sie okazalo dowiedzialem sie dzis od naszego działu promocji ze "oni tak nie dzialaja" tzn nie informuja studentow mailami... sie zdziwilem :/ no ale coz, nasz blad trzeba bylo to przewidziec... wyslalem maila na studa ale dostalem info ze czeka na zatwierdzenie przez moderatora...
w kazdym razie zapraszam bo wyklady sa naprawde niesamowite, do tej pory był wykład prowadzony przez IBM omawiający zagadnienia architektury IT i wykład firmy Ontrack opowiadajacy o odzyskiwaniu danych i to co ciekawsze nie byla reklama ich produktu tylko autentycznie ciekawy merytorycznie wykładzik co moze potwierdzic duza liczba pytań od obecnych na sali..
przed nami jeszcze CISCO i wiele innych, w tej chwili AMD opowiada m.in. o ich nowej serii produktów tj kart graficznych. -
JabLuszko
>arvind napisał
>w tej chwili AMD opowiada m.in. o ich nowej serii produktów tj kart >graficznych.
Taa... Ale nie mówcie o tym nikomu, bo mnie wywalą z pracy >.>
Nawet dało się posłuchać; ) Szkoda tylko, że na prezentacji CISCO nie mogłem być.... A tak chciałem; ]
PS Czy SUN o wirtualizacji przekazał coś ciekawego? Temat wyglądał ciekawie, ale jak zobaczyłem pełny tytuł to zrezygnowałem...
-
-
arvind
przekazał dużo prezentów :P a co do samego wykładu to nie wiem co to znaczy dla Ciebie nowego.. -
JabLuszko
W sumie czy była to czysta reklama, czy jednak nie do końca?
Dziś panowie z Siemens'a raczej nie wiedzieli co mówić... oprócz reklamowania swojego Development Center w Wrocławiu. Tacy jakby nie przygotowani do swojego wykładu... -
arvind
bo ich wyklad mial byc wstepnie ok 15 czy tam 16 i oni mieli przez ten czas się...przygotowac :P
no ale mniejsza, dziękuję wszystkim którzy przyszli :) -
JabLuszko
No własnie, dlaczego doszło do przesunięcia?
Jak widzę skasowaliście przerwę na obiadek:P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne