PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • grzesiek

witam,

mam obecnie WPR z barstarem (Bartłomiejem Starostą). Chcą nam go zmienić na p. Edgara Głowackiego, ponieważ jego grupa nie chce mieć z nim zajęć.

Mam więc prośbę: jeśli ktoś miał ćwiczenia z p. Głowackim (a zwłaszcza WPR), niech napisze, jakie są te nim zajęcia, czy trudno zaliczyć itp., ponieważ nie wiem, czy warto walczyć o pozostawienie barstara.

Z góry dzięki za każdą informację :)
  • kroliczek_tuptus

Wjedz sobie na publica w katalog EDEK i tam POJ albo WPR i zobaczysz jakie ma zadania:)
  • ...

z dwojga złego wybrałbym głowackiego;) generalnie zajęcia wyglądają jak konsultacje.... on daje do zrobienia zadania jak masz problem albo chcesz oddać to przychodzisz jak nie to nie musisz przychodzić... jako tako zajeć nie prowadzi ale jeżeli masz problem i zwrócisz się do niego o pomoc to wytłumaczy ci jak mało kto bo na rzeczy to on sie zna... generalnie jak będziesz robisz systematycznie te zadania to większego problemu z zaliczeniem nie będziesz mieę. Kolosow i takich innych nie ma. Ja miałem z nim MPRy i tak własnie te zajęcia wyglądały:)
  • grzesiek

OK dzięki za informacje :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)