-
SeB
Witam..
Jesteście zadowoleni ze szkoły/kierunku?? Jeżeli chcielibyście ocenić i skomentować waszą szkołę wejdźcie na stronę http://www.topstudia.pl i zróbcie to ! Ten serwis powstał dla ludzi, którzy borykają się z wyborem wyższej szkoły na dalszej drodze swojej edukacji. Sam miałem kiedyś taki problem i zaglądałem w wiele różnych miejsc, żeby zaczerpnąć informacji o szkołach i ich opiniach u studentów. Teraz dzięki temu serwisowi wyszedłem naprzeciw tym, którzy mają ten sam problem. Dzięki Waszej pomocy stworzymy ranking najlepszej wyższej szkoły (narazie tylko w Warszawie).
Studenci i absolwenci łączcie się i pomóżcie innym w wyborze szkoły wyższej:)
PS. Jeżeli macie jakiekolwiek uwagi co do rankingu to piszcie w dziale uwagi, a my wszystkie przeczytamy i rozpatrzymy.
PS2. Tutaj od razu możecie dodać komentarz: http://www.topstudia.pl/dodaj_opini...
Pozdrawiam
Sebastian -
pan.Tunio
-
SeB
>pan.Tunio napisał
>nie spamuj
Witam.
Nie chciałbym, żeby ten wątek był odbierany jako spam, gdyż mam nadzieje, że ten serwis pomoże ludziom z wyborem wyższej szkoły. Już nie będą się pojawiać takie wątki jak np. "Czy polecacie tą szkołę?" lub "Czy jesteście zadowoleni z kadry w tej szkole". Teraz ludzie, którzy szukają informacji o szkołach będą mogli wejść na tą stronę i się dowiedzieć paru rzeczy o niej.
Pozdrawiam -
pan.Tunio
-
-
arvind
Dusker Ty to chyba tak dla zasady...
co do strony, pomysł na wypromowanie uczelni niezły ale przydało by się aby była wymagana "minimalna" ilość liter bo komentarz "boska" który sprawił że nasza uczelnia jest na pierwszym miejscu jest trochę bezsensu i bynajmniej nie wróży dobrze o serwisie. -
Anonim
-
arvind
-
Anonim
-
pan.Tunio
>arvind napisał
>Dusker Ty to chyba tak dla zasady...
dla takiej zasady ze to grono nie nazywa sie 'wypromuj swoje www' tylko 'pjwstk' i porusza sie tu inne sprawy. that's it
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne