-
Tomek
-
LideR_M
>> Rozwiązywanie zadań przez Internet <<
>> Korepetycje <<
>> Matematyka <<
>> Warszawa <<
>> Studia <<
>> Matura 2011 <<
Witam, jestem studentem informatyki na wydziale MiNI Politechniki Warszawskiej, laureatem wielu konkursów matematycznych oraz mam już spore doświadczenie w udzielaniu korepetycji, zarówno na poziomie szkoły średniej (szczególnie matura), jak i studenckim.
Chętnie udzielę korepetycji na poziomie gimnazjum/ liceum/ przygotowanie do matury (konkursów/sprawdzianów)/ pierwsze lata studiów. Cena do ustalenia, głownie zależy od częstości spotkań, od czasu spotkań, i od miejsca spotkania.
Możliwe jest również zrobienie zadań z matematyki/ fizyki przez Internet (nawet w większej ilości), zadania będą wytłumaczone, z przedstawionym tokiem rozumowania, ze wszystkim co potrzeba. Rozwiązania przesyłam w pliku PDF (ładny zapis, nie żadne skany, wersja gotowa do wydruku). Zadania proszę wysyłać na maila: lider_m@o2.pl lub na zwierzynski.m@gmail.com
>> Możliwe również zajęcia w grupie paroosobowej <<
Na Allegro można mnie znaleźć pod nickiem LideR_M, mam wiele pozytywnych komentarzy, głównie dotyczących aukcji z rozwiązywaniem zadań przez Internet. Podaje link:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=6...
Kontakt ze mną:
- gg: 7852431 (niewidoczny)
- lider_m@o2.pl/ zwierzynski.m@gmail.com
- kom: 602702883
>> Cena to zazwyczaj 30zł za 60min <<
Pozdrawiam,
Michał Z. -
Pomocny Matematyk - rozwiązywanie zadań
Mogę pomóc w rozwiązaniu zadań z zakresu przedmiotów:
- analiza matematyczna,
- matematyka dyskretna,
- statystyczna analiza danych,
- algebra liniowa z geometrią.
e-mail: pomoc.matma@o2.pl -
-
kuba
Witam:
PRG1, WPR,MPR,SKO etc: oferujemy korepetycje z programowania w javie, w zadaniach, projektach, wszystko kwestia dogadania:) uczymy i od podstaw i od poziomu wyzszego, szybko i sprawnie:)
kontakt:
gg: 3103404
mail: korki_java@op.pl -
★˘Kamiru˘★
Potrzebuję kogoś, kto pomoże mi zaliczyć ASD lub MAS. Kontakt gg: 1156562. -
Agnostyk
-
Karolcia
Korepetycje z języka angielskiego na wszystkich poziomach zaawansowania poczynając od A1 co C2.
Jestem studentką Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie, gdzie ukończyłam Business&General English na poziomie C 2, posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, LCCI3, LCCI4,TOEFL byłam rok w Londynie, gdzie uczęszczałam do szkoły angielskiej i posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.
Wielokrotnie tłumaczyłam różne prezentacje, strony internetowe (m.in stronę internetową Stowarzyszenia Exeve- http://www.exeve.pl ) jak również prezentowałam firmę Petrosoft.pl- Technologie Informatyczne na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie, gdzie poprowadziłam prelekcję w języku angielskim przed grupą studentów i Profesorów z Niemiec. Korepetycji z języka angielskiego udzielam od 4 lat, byłam również lektorem w szkole językowej Promar w Rzeszowie przez pół roku.
Zapewniam:
-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej, podstawowej, ustnej, matury międzynarodowej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC, LCCI, TOEFL, TOEIC, IELTS), konkursów, olimpiad ,egzaminów na UW-B2,C1/PW-B2/SGH- wstępny na magisterskie
-nauka gramatyki, słownictwa, listening, writing, speaking
-wszystkie niezbędne materiały dostarczam sama
- korepetycje mogą być zarówno dla dzieci, młodzieży jak i osób dorosłych (przygotowujących się do wyjazdu za granicę lub potrzebujących języka angielskiego w życiu codziennym)
-prowadzę również konwersacje business&general English
-business English & general English& legal English &medical English
-pomoc w pracach domowych, tłumaczenia specjalistyczne
-zapewniam stały kontakt mailowy, część zadań będziecie wykonywać mailowo- m.in. wypracowania, które od razu koryguje i odsyłam z powrotem na maila
-Jest również możliwość przyjścia z kolegą/koleżanką na lekcje, wtedy cena jest niższa.
Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Pole Mokotowskie.
Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h lub jeśli jest taka konieczność możliwa jest większa liczba godzin np. gruntowna powtórka przed egzaminem)
Kontakt:
tel: 606 301 406
mail: k.zabek@worldgamers.eu
gadu: 7238181
-
Sebastian PP
Udziele korepetycji 3d MAYA
Witam. Jestem absolwentem SNM i obecnie pracownikiem jednej z większych agencji reklamowych.
"Pomogę" wykonać projekt w 3D Maya lub udzielę korepetycji.
Proszę o kontakt na numer: 511 732 187 lub 503 351 395
Pozdrawiam. Sebastian
-
maalgoo
Jeśli:
- chciałby rozpocząć przygodę z programowaniem, ale nie wiesz jak zacząć
- podszkolić się z javy, aby łatwiej przejść przez trudne pierwsze lata studiów informatycznych, a także mieć zagwarantowaną pomoc w tym zakresie
- podszkolić się w jednym z wielu obszarów technologii javowych, aby łatwiej Ci było wykonać projekt zaliczeniowy
- zdać certyfikat SCJP lub inny, które otworzą Ci drogę do znalezienia dobrej pracy w sektorze IT
- solidnie przygotować się do rozmowy o pracę w branży J2EE
ZAWODOWY PROGRAMISTA JAVY, Z DOŚWIADCZENIEM DYDAKTYCZNYM ZAPRASZA NA PRYWATNE LEKCJE
kontakt:
502-574-055
pchuchla82@gmail.com
-
Artur
Informatyk po Wojskowej Akademii Technicznej udzieli korepetycji z ASP.NET C#, Windows Forms, WCF, WPF - C# oraz T-SQL w MS SQL Server 2005/2008, z dojazdem do ucznia w Warszawie i okolicach (Izabelin).
Zapewniam skuteczną naukę w miłej atmosferze.
Cena za godzinę to 50zł.
Tel: 516310311 -
Lekcje JAVA
Zapraszam na wakacyjne uzupełnienie dowolnych wiadomości z javy i świeży start z nowym rokiem akademickim.
Zakres materiału do ustalenia emailowo lub na pierwszym spotkaniu.
Jestem dostępny przez całe wakacje z wyjątkiem jednego lub dwóch tygodni.
Konsultacji udziela zawodowy programista ze sporym doświadczeniem dydaktycznym.
kontakt:
502-574-055
pchuchla82@gmail.com
-
Sebastian PP
Witam. Jestem absolwentem SNM i obecnie pracownikiem jednej z większych agencji reklamowych.
"Pomogę" wykonać projekt w 3D Maya lub udzielę korepetycji.
Kontakt: 516-847-993 lub bescen@o2.pl
50zł/h
Pozdrawiam. Sebastian -
Karolcia
Korepetycje z języka angielskiego na wszystkich poziomach zaawansowania poczynając od A1 co C2.
Jestem studentką Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie, gdzie ukończyłam Business&General English na poziomie C 2, posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, LCCI3, LCCI4,TOEFL byłam rok w Londynie, gdzie uczęszczałam do szkoły angielskiej English London School in Covent Garden i posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.
Wielokrotnie tłumaczyłam różne prezentacje, strony internetowe jak również prezentowałam firmę Petrosoft.pl- Technologie Informatyczne(http://www.petro soft.pl) na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie, gdzie poprowadziłam prelekcję w języku angielskim przed grupą studentów i Profesorów z Niemiec. Tłumaczę również różne dokumentacje techniczne w IBM Polska sp.z.o.o. Korepetycji z języka angielskiego udzielam od 4 lat, byłam również lektorem w szkole językowej Promar w Rzeszowie przez pół roku.
Zapewniam:
-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej, podstawowej, ustnej, matury międzynarodowej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC, LCCI, TOEFL, TOEIC, IELTS), konkursów, olimpiad ,egzaminów na UW-B2,C1/PW-B2/SGH- wstępny na magisterskie
-nauka gramatyki, słownictwa, listening, writing, speaking
-wszystkie niezbędne materiały dostarczam sama
-prowadzę również konwersacje business&general English
-business English & general English& legal English &medical English
-pomoc w pracach domowych, tłumaczenia specjalistyczne
-zapewniam stały kontakt mailowy, część zadań będziecie wykonywać mailowo- m.in. wypracowania, które od razu koryguje i odsyłam z powrotem na maila
-jest również możliwość przyjścia z kolegą/koleżanką na lekcje, wtedy cena jest niższa.
Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Pole Mokotowskie.
Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h lub jeśli jest taka konieczność, możliwa jest większa liczba godzin np. gruntowna powtórka przed egzaminem)
Kontakt:
tel: 606 301 406
mail: k.zabek@exeve.pl
gadu: 7238181
-
-
LideR_M
>> Rozwiązywanie zadań przez Internet <<
>> Korepetycje <<
>> Matematyka <<
>> Warszawa <<
>> Studia <<
>> Matura 2012 <<
Witam, jestem studentem czwartego roku informatyki na wydziale MiNI Politechniki Warszawskiej, laureatem wielu konkursów matematycznych oraz mam już spore doświadczenie w udzielaniu korepetycji, zarówno na poziomie szkoły średniej (szczególnie matura), jak i studenckim.
Chętnie udzielę korepetycji na poziomie szkoły średniej/ przygotowanie do matury (konkursów/sprawdzianów)/ pierwsze lata studiów. Cena do ustalenia, głownie zależy od częstości spotkań, od czasu spotkań, i od miejsca spotkania.
Możliwe jest również zrobienie zadań z matematyki/ fizyki przez Internet (nawet w większej ilości), zadania będš wytłumaczone, z przedstawionym tokiem rozumowania, ze wszystkim co potrzeba. Rozwišzania przesyłam w pliku PDF (zapis komputerowy, plik gotowy do wydruku, nie żadne skany, z których niekiedy nie można się w ogóle rozczytać). Zadania proszę wysyłać na maila: lider_m@o2.pl lub na zwierzynski.m@gmail.com
>> Możliwe również zajęcia w grupie złożonej z paru osób <<
Na Allegro można mnie znaleźć pod nickiem LideR_M, mam wiele pozytywnych komentarzy, głównie dotyczących aukcji z rozwiązywaniem zadań przez Internet. Podaje link:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=6...
Kontakt ze mną:
- gg: 7852431 (niewidoczny)
- lider_m@o2.pl/ zwierzynski.m@gmail.com
- tel: 602702883
>> Cena to zazwyczaj 30zł za 60min <<
Pozdrawiam,
Michał Z. -
Pomocny Matematyk - rozwiązywanie zadań
Matematyka, Statystyka, Analiza >> Rozwiązywanie Zadań Przez Internet
Pomogę rozwiązać Twoje zadania, także całą ich listę. Krótkie terminy realizacji. Jeśli zadania otrzymujesz systematycznie np. co tydzień, nie stanowi to problemu, mogę pomóc Ci w rozwiązaniu.
Zakres matematyki wyższej, matematyka finansowa, ubezpieczeniowa, analiza matematyczna, algebra, logika, statystyka, statystyczna analiza danych, itp.
- układy równań i nierówności liniowych
- równania i nierówności kwadratowe wielomiany
- macierze, wyznaczniki, równania macierzowe
- liczby zespolone
- pochodne, całki
- ciagi
- szeregi liczbowe i funkcyjne
- szeregi potęgowe
- funkcje wykładnicze i logarytmiczne
- funkcje trygonometryczne
- rachunek różniczkowy i całkowy
- przebiegi zmienności funkcji
- funkcje dwu lub więcej zmiennych
- ekstrema funkcji dwu zmiennych
- reguła de L'Hospitala
- zastosowania geometryczne całek
- całki podwójne i ich zastosowania do obliczania objętości brył
- kombinatoryka
- klasyczna definicja prawdobodobieństwa
- schemat Bernoulliego
- prawdopodobieństwo warunkowe i całkowite
- zmienne losowe i ich rozkłady
- dystrybuanta zmiennej losowej
- wartość oczekiwana, wariacja - a także wiele, wiele innych zagadnień
Do rozwiązań może być również dołączony opis krok po kroku wykonywanych czynności w celu łatwego przyswojenia i zrozumienia materiału.
e-mail: pomoc.matma@o2.pl
odpowiadam w ciągu godziny -
Lekcje JAVA
Jeśli:
- chciałby rozpocząć przygodę z programowaniem, ale nie wiesz jak zacząć
- podszkolić się z javy, aby łatwiej przejść przez trudne pierwsze lata studiów informatycznych, a także mieć zagwarantowaną pomoc w tym zakresie
- podszkolić się w jednym z wielu obszarów technologii javowych, aby łatwiej Ci było wykonać projekt zaliczeniowy
- zdać certyfikat SCJP lub inny, które otworzą Ci drogę do znalezienia dobrej pracy w sektorze IT
- solidnie przygotować się do rozmowy o pracę w branży J2EE
ZAWODOWY PROGRAMISTA JAVY, Z DOŚWIADCZENIEM DYDAKTYCZNYM ZAPRASZA NA PRYWATNE LEKCJE
kontakt:
502-574-055
pchuchla82@gmail.com
-
Paper news
Witam,
Jestem na 1 roku WZI. Chętnie oddam sie w rece osoby która "poprowadzi mnie za ręke" po zawiłym świecie(jak dla mnie) AM . Jak również poradzi na co zwracać szczególną uwage , a co można pominąc na pozostałych przedmiotach. Najlepiej zeby była to osoba z PJWSTK i jest na wyżej niż 1 roku. Interesuje mnie współpraca długofalowa; )
Prosze o kontakt : papernews@gazeta.pl