-
- 05/02/2009 05:11
Na początku posta wpisujcie udzielę/szukam i dziedzinę.
-
Wujek Walduś:)
- 05/02/2009 09:29
-
Pomocny Matematyk
- 05/02/2009 10:01
Jeśli masz problem z rozwiązaniem zadania, nie wiesz jak się za to zabrać lub nie masz pewności, zgłoś się do mnie.
Rozwiąże zadania na każdym poziomie, również z opisem krok po kroku wykonywane czynności, w ten sposób abyś mógł zrozumieć dany materiał.
Zakres: matematyka, statystyka, logika, analiza, finanse, matematyka ubezpieczeniowa i finansowa.
Zapraszam
pomoc.matma@o2.pl - odpowiedź w ciągu 3 godzin -
slim
- 05/02/2009 12:01
-
Rafał Korepetycje matma fizyka
- 09/02/2009 18:57
Dojeżdżam (chociaż nie wszędzie).
Kontakt priv lub najlepiej sms 515 537 695. W zgłoszeniu podać przedmiot, zakres materiału, dzielnicę i pasujące terminy. -
Prezes.S.S.
- 04/03/2009 16:01
Mam do napisania jeden program i nie radzę sobie.
Możemy się umówić na jakąś rekompensatę za pomoc. -
- 15/03/2009 12:14
-
MakudoNaRudo
- 08/04/2009 21:39
-
- 25/09/2009 22:49
Posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, byłam rok w Londynie, gdzie posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.
-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej,podstawowej, ustnej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC), konkursów,olimpiad
-nauka gramatyki, słownictwa, listening, writing, speaking
-materiały dostarczam sama i również proponuję dodatkowe materiały do zakupienia
- korepetycje mogą być zarówno dla dzieci, młodzieży jak i osób dorosłych (przygotowujących się do wyjazdu za granicę lub potrzebujących języka angielskiego w życiu codziennym)
-prowadzę również konwersacje-
-business english & general english& legal english
-pomoc w pracach domowych, tłumaczenia
-Jest również możliwość przyjścia z kolegą/koleżanką na lekcje, wtedy cena jest niższa.
Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Racławicka.
Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h)
Kontakt:
tel: 606 301 406
mail: karolina@rj.pl
gadu: 7238181 -
Suzi
- 30/09/2009 17:27
biegle mówię w tym języku - mieszkałam we Francji przez 12 lat ...
Mam doświadczenie w udzielaniu korepetycji.
Godziny i cena do ustalenia.
zuzanna.walas@wp.pl -
Zuzu,
- 13/10/2009 08:45
- Photoshopa
- Illustratora
- InDesigna
- After Effects
Zapraszam osoby początkujące i zaawansowane. Mogę pomóc przy projektach, doradzić w kwestiach typografii, składu, druku. Od ponad roku daję korki z powyższych programów i prowadzę szkolenia. Od 2006 publikuję tutoriale w magazynie dla grafików PSD.
zuzisue@yahoo.com -
PJLinka
- 15/10/2009 12:48
-
Rafał
- 26/10/2009 13:25
-
Konrad
- 28/10/2009 18:44
-wyjaśnianie zagadnień z wykładów
-pomoc z co tygodniowymi zadaniami z PRG1, WPR, MPR + projekt
kontakt gg: 4999934 -
- 11/11/2009 10:28
Posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, byłam w Londynie na dwóch kursach językowych- 2-miesięcznym oraz rocznym, gdzie uczęszczałam do szkoły angielskiej oraz na kursie językowym na Malcie. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%. Posiadam 3-letnie doświadczenie w udzielaniu korepetycji z języka angielskiego, mam swoje metody nauczania oraz opracowane przez siebie materiały na różnych poziomach zaawansowania. Jestem osobą wymagającą, konsekwentną i cierpliwą, dlatego też oczekuję od uczniów współpracy i systematycznej pracy.
W ramach korepetycji zapewniam stały kontakt mailowy, pomoc mailową w zadaniach domowych i innych pracach.
-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej, podstawowej, ustnej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC, LCCI), konkursów, olimpiad
-nauka gramatyki, słownictwa, listening, writing, speaking (general&business english)
-materiały dostarczam sama i również proponuję dodatkowe materiały do zakupienia
- korepetycje mogą być zarówno dla dzieci, młodzieży jak i osób dorosłych (przygotowujących się do wyjazdu za granicę lub potrzebujących języka angielskiego w życiu codziennym)
-prowadzę również konwersacje
-business english & general english& legal english& medical english
-pomoc w pracach domowych, tłumaczenia specjalistyczne (pol-ang, ang-pol)
-jest również możliwość grup 2-3 osobowych wtedy cena jest niższa
Kontakt:
tel: 606 301 406 (godziny wieczorne w tygodniu, weekendy-cały dzień)
gadu: 7238181
-
Paweł Wojtków
- 20/11/2009 10:42
I rok - Informatyka.
Kontakt:
gg: 9399393
e-mail: p.wojtkow@gmail.com
PW -
Szekter
- 08/01/2010 22:30
Korekta obejmuje sprawdzenie tekstu pod względem poprawności językowej, błędów interpunkcyjnych, ortograficznych, gramatycznych i stylistycznych. Przy pracach dyplomowych obejmuje ona również graficzne rozplanowanie pracy.
Uwaga! Nie piszę prac. Wykonuję jedynie korektę.
Cena: 3zł za stronę.
e-mail: szekter@wp.pl
-
Pomocny Matematyk
- 13/01/2010 18:08
Pomogę rozwiązać Twoje zadania, także całą ich listę. Krótkie terminy realizacji. Jeśli zadania otrzymujesz systematycznie np. co tydzień, nie stanowi to problemu, mogę pomóc Ci w rozwiązaniu.
Zakres matematyki wyższej, matematyka finansowa, ubezpieczeniowa, analiza, algebra, logika, statystyka, geometria, ekonometria, itp.
- układy równań i nierówności liniowych
- równania i nierówności kwadratowe wielomiany
- macierze, wyznaczniki, równania macierzowe
- liczby zespolone
- pochodne, całki
- ciagi
- szeregi liczbowe i funkcyjne
- szeregi potęgowe
- funkcje wykładnicze i logarytmiczne
- funkcje trygonometryczne
- rachunek różniczkowy i całkowy
- przebiegi zmienności funkcji
- funkcje dwu lub więcej zmiennych
- ekstrema funkcji dwu zmiennych
- reguła de L'Hospitala
- zastosowania geometryczne całek
- całki podwójne i ich zastosowania do obliczania objętości brył
- kombinatoryka
- klasyczna definicja prawdobodobieństwa
- schemat Bernoulliego
- prawdopodobieństwo warunkowe i całkowite
- zmienne losowe i ich rozkłady
- dystrybuanta zmiennej losowej
- wartość oczekiwana, wariacja - a także wiele, wiele innych zagadnień
Do rozwiązań może być również dołączony opis krok po kroku wykonywanych czynności w celu łatwego przyswojenia i zrozumienia materiału.
e-mail: pomoc.matma@o2.pl
odpowiadam w ciągu godziny -
brs^^
- 01/02/2010 18:49
-
:::MoniQue:::
- 06/02/2010 22:40
Przy wsparciu programistów IV roku Politechniki Warszawskiej oferuję pomoc w zaliczeniu przedmiotów. Znajomość: JAVA, C++, PHP, JavaScript, C# -
- 15/02/2010 22:21
Posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, byłam rok w Londynie, gdzie posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.
-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej, podstawowej, ustnej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC, LCCI), konkursów, olimpiad
-nauka gramatyki, słownictwa, listening, writing, speaking
-materiały dostarczam sama
-prowadzę również konwersacje
-business english & general english& legal english
-pomoc w pracach domowych, tłumaczenia specjalistyczne
-Jest również możliwość przyjścia z kolegą/koleżanką na lekcje, wtedy cena jest niższa.
Kontakt:
tel: 606 301 406
gadu: 7238181
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
RETRO
Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot
Polna, Warsaw
-
PJWSTK
Koszykowa, Warszawa