- 1
- 2
-
slim
Witam. Oferuję korepetycje z programowania w JAVIE (przedmioty: prg1, wpr, mpr). Jeżeli chcesz się uczyć programowania obiektowego od podstaw albo interesuje Cię wyższy poziom - zgłoś się do mnie. Preferuję naukę przez rozwiązywanie zadań (wymyślam zadania na zajęcia i zadaję pracę domową). Nauczę Cię programować czytelnie, elegancko, efektywnie i zgodnie z obowiązującymi normami. Oferuję również "pomoc" przy zadaniach szkolnych i projektach. Jeżeli jesteś zainteresowany (zainteresowana) napisz lub zadzwoń 792 396 868. Pozdrawiam. -
kroliczek_tuptus
-
<Madelaine>
Poszukuje osoby, ktora by pomogla w zaliczeni egzaminu z informatyki na poziomie podstawowym (zaliczenie e-learningowe) typu Word, Exel itp. glównie teoria. Konieczna znajomosc JEZYKA ANGIELSKIEGO gdyz jest to informatyka po angielsku. Pilne!! Egzamin jutro od 20-21. Czekam na odp. -
-
Szymon
-
kroliczek_tuptus
-
<Madelaine>
-
kroliczek_tuptus
ta odpowiedz była dokolegi powyżej:) jeśli chodzi o twój exam, to w wordzie i excelu nie bawiłem się 100 lat.
a jakiego typu masz tam zadanka?? -
slim
Musze przyznac, ze moja cena jest dość wysoka. Jednak jej poziom wynika z jakości, którą oferuję. Tak jak nasza szkola: droga bo dobra. -
Popiołkas
identycznie jak u mnie:) tyle ze z matmy:D slim, z ciekawosci, ile za h ?:) -
dejewi
-
slim
Jak zauważyl mój przedmówca 40pln. JEstem pewien, że gdybyś się zdecydował na koreprtycje to nie mówiłbyś (pisał) "aż". Poza tym ile korepetycje kosztują ważne jest (przynajmniej wg mnie) ile one Ci dają (jak bardzo samodzielny się stajesz i poprostu co sam potrafisz potem zrobić). Po kilku spotkaniach ze mną kilka osób zaliczyło dobrze WPR a wzięli się za naukę tydzień przed końcem semestru. Jednak najważniejsze jest to, że poprostu nauczyli się programować i mogli dalej pracować sami. -
Popiołkas
4 dychy to wcale nie jest duzo:P ale zapewniam Cie Slim, ze Dejewiemu nie sa potrzebne korki z prg;) -
dejewi
otóż to :)
mi nie są potrzebne ale chciałbym jednak pogłębić wiedzę zwłaszcza jeśli chodzi o seam frameworka :)
-
-
slim
-
Popiołkas
-
kroliczek_tuptus
>Popiolkas-the truth is out there napisał
>ja bym chcial sie nauczyc latac^^
to przyjdź na salke od akro:)
-
Anonim
40 PLN za godzinę pracy specjalisty to *nie jest* dużo. Wystarczy spojrzeć na ceny lekcji języków obcych. -
kroliczek_tuptus
>mały wódz napisał
>40 PLN za godzinę pracy specjalisty to *nie jest* dużo.
>Wystarczy spojrzeć na ceny lekcji języków obcych.
nie jest dużo jak tyle oczekujesz, jest dużo jak tyle płacisz. -
dejewi
podejrzewam że On jeszcze nie ma spec. ds. przy nazwisku; )
więc to jest dużo za dużo; ) -
slim
nie mam specjalizacji ale zarabiam tworzeniem oprogramowania na zamowienie wiec potrafie sporo. godzina u mnie to jak kilka godzin u innych wiec w ostatecznym rozrachunku oplaca sie.
- 1
- 2