PJWSTK [1819]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Popiołkas

Witam:) szybkie, proste pytanie: czego sie uczyc? z pomoce.info (jesli tak to dokladnie czego), liczyc na wiedze z cwiczen czy na farta?:> egzamin u p. Chrzastowskiego
  • kroliczek_tuptus

liczyć na farta:)
  • Anonim

my w 115 zwykle liczymy na przyjazny układ planet i jak dotąd się sprawdza :)
  • Szymon

nie lansuj sie tak ze zaliczyles mady :)
  • Cypisek

zaliczyl mady, ale bardziej dzieki temu ze mial duzy "support" od grupy i nieprzerwana dostawe service pack'ow przez bluetooth :P
  • Anonim

dokładnie tak... po prostu liczyłem na wykorzystanie nowoczesnych technologii :D
  • Szymon

Czy orientuje się ktoś może jak wyglądają internetowe itny z madów (i nie tylko)? Czy warto to brać?

Pozdrawiam
  • Popiołkas

zapytaj piotrka:) z tego co mi mowil, nie warto brac jakichkolwiek cwiczen matematycznych bo jest ciezko:)
  • Szymon

Tez sie go pytałem i powiedział, że to zależy co komu odpowiada.
    Ale może ktoś już ma jakieś doświadczenia z czymś takim, dlatego tu pytam :)
  • _noname

http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s59... dla tych ktorzy walcza 12tego...
  • mykhi

troche offtop, ale ja bym byl za tym zeby zebrac te min osob (7) i zrobic grupe ITN dzienna na 2-gim semestrze juz.

byle by tylko nie z panem R!; <
  • Tomek

> http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s59... dla tych ktorzy walcza 12tego...

fajnie fajnie - a chociaż wprowadziłeś bez błędów bo jest parę, ale gratz za to co jest
  • _noname

No bledow, pare jest dlatego napisalem ze wszystko jest z tych 21 stron ze starych egzaminow... nie czuje sie tak mocny w temacie, zeby samemu narzucic poprawna odpowiedz, wiec jak ktos konsultowal z pch inna poprawna odpowiedz i wie ze zmienil ja w kluczu to zawsze moze napisac do mnie to zmienie...
  • Anonim

zajebista sprawa, postaram sie powalczyc z tymi madami dzieki
  • Tomek

Dobra Robota noname, THX, przyda się.
  • Simek

Orientuje sie ktos czy te pytania z tych 21 stron z pomocy sa "aktulane"? Powtorzyly sie chcoiaz niektore pytania? Pytanie do tych co pisali egzamin w 1. terminie.
  • Tomek

Jasne, wiele z tych pytań miałem jak pisałem pierwszy raz. Od innych też słyszałem, że się powtarzają..
  • Tomek

Też potwierdzam - doszły nowe pytania (29 sztuk) - ktoś ma je gdzieś niech podrzuci link
  • Simek

dawac eski na prv mam nowe pytania
  • Józio

zaraz siądzie serwer; d
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)