-
Popiołkas
Witam:) szybkie, proste pytanie: czego sie uczyc? z pomoce.info (jesli tak to dokladnie czego), liczyc na wiedze z cwiczen czy na farta?:> egzamin u p. Chrzastowskiego -
kroliczek_tuptus
-
Anonim
my w 115 zwykle liczymy na przyjazny układ planet i jak dotąd się sprawdza :) -
-
Szymon
-
Cypisek
zaliczyl mady, ale bardziej dzieki temu ze mial duzy "support" od grupy i nieprzerwana dostawe service pack'ow przez bluetooth :P -
Anonim
dokładnie tak... po prostu liczyłem na wykorzystanie nowoczesnych technologii :D -
Szymon
Czy orientuje się ktoś może jak wyglądają internetowe itny z madów (i nie tylko)? Czy warto to brać?
Pozdrawiam -
Popiołkas
zapytaj piotrka:) z tego co mi mowil, nie warto brac jakichkolwiek cwiczen matematycznych bo jest ciezko:) -
Szymon
Tez sie go pytałem i powiedział, że to zależy co komu odpowiada.
Ale może ktoś już ma jakieś doświadczenia z czymś takim, dlatego tu pytam :) -
_noname
http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s59... dla tych ktorzy walcza 12tego... -
mykhi
troche offtop, ale ja bym byl za tym zeby zebrac te min osob (7) i zrobic grupe ITN dzienna na 2-gim semestrze juz.
byle by tylko nie z panem R!; < -
Tomek
> http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s59... dla tych ktorzy walcza 12tego...
fajnie fajnie - a chociaż wprowadziłeś bez błędów bo jest parę, ale gratz za to co jest -
_noname
No bledow, pare jest dlatego napisalem ze wszystko jest z tych 21 stron ze starych egzaminow... nie czuje sie tak mocny w temacie, zeby samemu narzucic poprawna odpowiedz, wiec jak ktos konsultowal z pch inna poprawna odpowiedz i wie ze zmienil ja w kluczu to zawsze moze napisac do mnie to zmienie... -
-
Anonim
-
Tomek
-
Simek
Orientuje sie ktos czy te pytania z tych 21 stron z pomocy sa "aktulane"? Powtorzyly sie chcoiaz niektore pytania? Pytanie do tych co pisali egzamin w 1. terminie. -
Tomek
Jasne, wiele z tych pytań miałem jak pisałem pierwszy raz. Od innych też słyszałem, że się powtarzają.. -
Tomek
Też potwierdzam - doszły nowe pytania (29 sztuk) - ktoś ma je gdzieś niech podrzuci link -
Simek
-
Józio