-
- 22/11/2008 22:45
generalnie halo maćku, zacznij cos robic i zobacz jak Ci bedzie szlo... bo znam mase studentow pjwstk ktorzy sa tu tylko dlatego ze po "informatyce" jest kupa kasy... tyle ze nie umieja napisac praktycznie zadnego programu, ani czegokolwiek zrobic; ) smutne ale prawdziwe...
no i na koniec wazne zdanie: zadna uczelnia nie nauczy Cie tego, czego przy odrobinie czasu sam sie nauczysz; )
i odpowiem Ci na pytanie z gronie MIMUW, tak mozna zarabiac ponad 10k miesiecznie i to nawet netto; ) tylko TRZEBA cos umiec... -
Adaś
- 23/11/2008 14:16
Ogolnie to podzielam Mariusza zdanie. -
Kaha
- 27/12/2008 20:56
>jak chcesz sie nauczyc programowac niskopoziomowo, albo
>chociaz na poziomie jadra linuksa, wymyslac i optymalizowac
>algorytmy, nauczyc sie podejsca z zupelnie innej strony do
>problemu to wybierz UW.
>
>jesli chcesz sie nauczyc programowac aplikacje biznesowe,
>zarzadzac projektami, miec wiedzy z kazdej dziedziny po
>trochu wybierz PJWSTK i pojdz gdzies do pracy, albo siedz w
>domu i trenuj.
>
>Jesli chcesz robic wszystko poza zarabianiem kasy, lubisz
>sie wymadzac i nie umiesz otworzyc sie na nowe technologie
>wybierz PW.
Ano nee.. Ja wiem że to nie był całkowicie poważny post (tehee xD) ale kumpel z PW jedyne co robi to trzepie kasę od połowy studiów i tyle, a paru znajomych z UW ciągle siedzi nad matą; P Ale maybe ja znam po prostu taki wyjątek; P
Może nie do końca zgodne z tematem, ale chciałam zapytać jak to u was wygląda sprawa z wymianami/stypendiami zagranicznymi. Plz, nie odsyłajcie mnie na stronę uczelni, wybrane strony recytuję z pamięci (; P), interesuje mnie jak to wygląda w rzeczywistości - czy ktoś piszący tutaj się na toto załapał, czy jest trudno wyjechać, i jak to wygląda już za granicą; ] Ofc myślę najbardziej o tym rocznym pobycie w Japonii...; P -
ʞǝɯoʇ
- 03/05/2009 10:14
>(tehee xD) ale kumpel z PW jedyne co robi to trzepie kasę
>od połowy studiów i tyle, a paru znajomych z UW ciągle
>siedzi nad matą; P Ale maybe ja znam po prostu taki
>wyjątek; P
>
No to chyba, ze studiują matematykę, bo matma na UW kończyła się w starym programie po 2 semestrze (+ metody numeryczne na III semestrze). W nowym programie kończy się chyba po 1. semestrze. -
Wojtek ,,|,,
- 05/05/2009 19:20
-
Tomek
-
Wojtek ,,|,,
- 05/05/2009 22:02
-
Tomek
- 05/05/2009 22:19
ane pod uwage dopiero po zlozenia swiadectwa maturalnego?
http://www.pjwstk.edu.pl/?strona=16...
>"Rejestracja oraz złożenie kompletu dokumentów uruchamiają procedurę kwalifikacji na studia. "
Kto szuka nie błądzi. -
Wojtek ,,|,,
- 05/05/2009 22:21
-
Tomek
- 05/05/2009 22:26
http://www.pjwstk.edu.pl/?strona=15...
Polecam się na przyszłość -
Wojtek ,,|,,
- 05/05/2009 22:29
-
Łukasz :)
- 02/10/2009 21:50
Gdyż przyznam szczerze, że miejsce w którym obecnie jestem najpierw mnie zaczęło przerastać, a później dobijać :P, chociaż nie idzie mi aż tak tragicznie. -
Aslıgül özçelik
- 02/10/2009 22:03
-
Łukasz :)
- 02/10/2009 22:55
-
Systemmik
- 03/10/2009 13:14
Jak zbierzesz wszystkie informacje mozesz orzec w 100% ktora Ci pasuje i na ktora chcesz pojsc.
|
|
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
RETRO
Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot
Polna, Warsaw
-
PJWSTK
Koszykowa, Warszawa