-
Anonim
witam... w piatek czeka nas pierwsze kolokwium u Lana z PRG1. Moze ktos ze starszych rocznikow powiedziec jak wyglada te kolokwium ? tzn czego mozemy sie u niego spodziewac, jakiego rodzaju pytan itp. Wiem tylko ze kolos ma byc teoretyczny ... -
dejewi
-
Anonim
-
-
Józio
-
Tomek
>Borys napisał
>Lan party?
Ale żeś trzepnoł..; )
Nam mówił Lan w środę, co będzie na kolo, więc wam pewnie też.
Ale ogólnie będzie najpierw teścik a potem będzie kawałek kodu z System.Out.Printami i trzeba będzie napisać co on wywala na konsolqe
Mówił też, że następne kolo to będzie już pisanie własnego kodu. -
Tomek
Trudne było... ja np. już wiem, że mam jeden błąd napewno.. ale ogólnie było trudne.. pewnie wyniki będą przygnębiające..
A jak wy myślicie ?? -
Szymon
mi poszło kiepsko. W większości zadań był przynajmniej 1 podpunkt którego nie byłem pewien.
No i w ostatnim wszystko ok tylko wyszedł mi zły distance jakimś cudem :p -
dejewi
-
Szymon
ale Ty to wymiatacz jestes wiec "kiepsko" to pewnie i tak 90% dobrze :d -
Tomek
A no właśnie , bo ja też się troszke na programowaniu znam ; ) i dla mnie jedynym wyzwaniem było uzyskanie 100%, ale wracając do domqu i rozmyślając które pytanie było najgorsze zorientowałem się, że zrobiłem błąd.. no i stówka poszła się... właśnie :)
I własnie jestem ciekaw, czy jest ktoś jeszcze kto myśli, że ma szanse na 100% ?? -
dejewi
-
kroliczek_tuptus
ja miałem kolosy z Lanem z PRG2. Teoria jest nie do napisania aaale zadanko jakie dawał było całkiem proste:) -
Popiołkas
>Tomek napisał
>A no właśnie , bo ja też się troszke na programowaniu
>znam ; ) i dla mnie jedynym wyzwaniem było uzyskanie 100%,
to fajny jestes:) -
-
°da real style°