PJWSTK [1818]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olo

siemka ludzie, mam pytanie czy 10 listopada (poniedziałek) jest wolny czy nie? bo 11 jest ustawowo wolny, ale co do 10 są wątpliwości...
  • marny

Nie jest. 10 listopada są zajęcia.
  • Olo

czyli byliby7śmy jedna z nielicznych działających uczelni w tym kraju?... chore to trochę...
  • Cypisek

to jest po to zebys nie podal do sadu uczelni ze uniemozliwia Ci nauke :) a tak apropo to z tego co slyszalem to sa jakies pomysly zeby bylo wolne a brakujace zajecia to jakos odpracowac
  • Anonim

ja tam trzymam sie tego że jest wolne:D
  • Architekt

ja tam mam wolne :P
  • Haushinka

generalnie to mogliby sie ruszyc i zapytac studentow co o tym mysla, watpie, zeby ktos mial cos przeciwko, aby 10 listopada byl dniem wolnym. Chyba nawet SWPS, ktory jest rownie droga szkola ma dzien bez zajec.

Powinni tez zapytac o zdanie SNMu dot. weekendu majowego... ja np sobie nie zycze, aby ktos planowal mi czas wolny. W takim razie niech zrobia pozostalym kierunkom takie wyjazdy.
  • Wojtek

Oficjalnie 10. są zajęcia, jednakże często sami ćwiczeniowcy/wykładowcy mają chęć zrobienia sobie wolnego w ten dzień (z oczywistych względów), tak więc z co niektórymi idzie się "dogadać" albo po prostu sami mówią, że nie będzie z nimi zajęć w ten dzień; )

Zależy od farta :)
  • Anonim

> generalnie to mogliby sie ruszyc i zapytac studentow co o tym mysla, watpie, zeby ktos mial cos przeciwko, aby 10 listopada byl dniem wolnym. Chyba nawet SWPS, ktory jest rownie droga szkola ma dzien bez zajec.

Powinni tez zapytac o zdanie SNMu dot. weekendu majowego... ja np sobie nie zycze, aby ktos planowal mi czas wolny. W takim razie niech zrobia pozostalym kierunkom takie wyjazdy.<

walczylismy o to na 1 roku - nie ma na to rady
  • Anonim

dobra chill..

Moja grupa np nie mam UKO i PRG w poniedzialek ( cwiczenia ) .

Wiec zostaja mi tylko wyklady z ALG i PRG ... sami sobie odpowiedzcie na pytanie co zrobie .
  • .:: Akashia ::.

hahaha grupy ang inf mają kolokwium 10 listopada; p
  • Anonim

wykładu z alg też ma (ponoć) nie być
  • Anonim

>Jimmy napisał
    >wykładu z alg też ma (ponoć) nie być

ponoc na pewno nawet :)
  • Prezes.S.S.

Chodzi o to że w kontrakcie który każdy z nas podpisał jest zagwarantowana liczba dni w których będą zajęcia. Dlatego np zaczęliśmy zajęcia 31 10 2008 bo nie zgadzała im się liczba poniedziałków. PJ specjalnie nie robi takich dni wolnymi bo im to nie na rękę a jak ktoś nie przyjdzie w danym dniu to jego sprawa :)

mnie tam nie ma 10
  • Haushinka

na Iroku SNM zbieralismy podpisy, nie podpisalo sie 6 czy 7 osob... a nam chodzi o to, zeby wszystko zostalo ustalone, zeby nikt z nas nie mial pozniej problemow. Wiele osob pojechalo pojechac do domu, a w takiej sytuacji nie bardzo wiedza co maja robic.
  • .....Micha$...

Jeden dzien to chyba kazdy moze sobie zrobic wolny bez wiekszych konsekwencji... Ja tam to i piatek robie sobie wolny .. :P
  • .:: Akashia ::.

>.....Micha$... napisał
    >Jeden dzien to chyba kazdy moze sobie zrobic wolny bez
    >wiekszych konsekwencji... Ja tam to i piatek robie sobie
    >wolny .. :P

jak sie ma kolokwium to sprawa sie lekko komplikuje..
    chociaż mnie i tak nie będzie.. na uniwerku mam wolne i nawet nie przyszło mi przez myśl, że na pjwstk mogą być zajęcia..
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)