- 1
- 2
-
Grzeniu O.
Witam serdecznie
Trzech studentow potrzebuje kogos kto jest dobry z MADow zeby wytlumaczyc kilka zadan z ITN internetowych NIE DROGO !!!
olowka@o2.pl
Pozdrawiam -
wolf_alfa
-
Wojtek
-
-
Daniel Fukuda
-
Anonim
-
Szymon
Może jestem dziwny ale jak na razie z Madow sobie radze, nawet myślałem że gorzej pójdzie mi to kolokwium. Przegladalem juz nastepne wyklady i tez nie zapowiadaja sie jakies straszne rzeczy, a tak mnie nimi wszyscy straszyli :)
Chyba to forma egzekwowania wiedzy jest z tego przedmiotu najgorsza.
Z tego wynika, że nawet osoba matematycznie upośledzona jest w stanie sobie poradzić jak ma chęci i sie przyłoży. W zasadzie radze sobie ze wszystkiego oprocz ALG - to jest dla mnie rzecz straszna. -
Cypisek
-
Daniel Fukuda
>ezils^ napisał
>MAD'y i ALG > all..... obsram sie , a nie zdam kolokwium
Masz jeszcze analizę od 2 semestru, i to w dodatku dwie analizy!!!:))))) -
Szymon
>Cypisek napisał
>to miales juz kolosa z madow? u kogo? jakie byly zadanka?
U Pana Rembelskiego. Test wielokrotnego wyboru z zadan podobnych do tych ktore byly na cwiczeniach. -
WILK
Tiaaa w takim razie musisz mieć rację, jesteś dziwny :-P
A tak na serio, chyba na tej uczelni zależy zrozumienie ćwiczeń z przedmiotu bardziej od tego z jakim się ma wykładowcą i jak wykłada materiał niż od wrodzonych przedyspozycji matematycznych. Też zawsze z matmy byłem noga a jakoś o dziwo nie mogę powiedzieć żebym jak do tej pory z ALG niczego nie kumał, w przeciwieństwie do madów u tej koreanki czy jak na PRG1 u tego cholernego Drabika u którego trzeba się wszystkiego samemu domyślic albo siedzieć jak na tureckim kazaniu :/ -
Wojtek
-
WILK
Ale płatne studia na któtych chyba nie powinno być podejścia ze strony ćwiczeniowca "to sobie zróbcie albo się nauczcie, ja mam was w dupie, niczego nie powiem, nie objasnie, nie wyłożę podstaw bo mi się nie chce". Na UW tak było i nawet mogę ich zrozumiec że za to co tam zarabiają może im się nie chcieć ale nie na najdroższej uczelni w warszawie która się szczycie nienajgorszą chyba renomą... <?> To było tak na boku. -
Anonim
Czy ktos z 2 roku ( albo wyzej ) ma opracowanie pytania z egzaminow na 1 roku ? chodzi mi tutaj o MAD'y , ALG no i inne tez mile widziane : )
Moze cos sie powtorzy, a jak nie z MAD'ow to moze z czegos innego, a jak wiadomo .... przyda sie : )
z gory thx ! -
-
Wojtek
Wiesz WILK, ja szczerze mówiąc nie byłbym dumny ze specjalnego traktowania dlatego że płacę :) Płacę za to że mam więcej zajęć praktycznych których na UW za bardzo nie zastanę; ) No i te wesołe specjaliacje :)
Wszystko jest do zaliczenia :) Mam ITN z AM2 :P -
Szymon
A ze tak spytam dla swietego spokoju - czy w przypadku niezaliczenia pierwszego semestru np z 2 przedmiotow mozna wziac z nich ITNy i kontynuowac nauke na drugim semestrze? -
Wojtek
Pewno że tak Szymon. Oczywiście są tam jakieś limity (szukaj na stronie PJ), ale 2 przedmioty na semestr są jeszcze dopuszczalne. Limity są chyba zależne od semestru, ale głowy za to sobie uciąć nie dam; ) Lepiej sprawdź. -
Anonim
A propo MAD-ów 2 (zaoczne), ma ktoś może z Rembelskim ćwiczenia? i rozwiązane zadania z ostatnich dwóch ćwiczeń?
Ten koleś nieźle tłumaczy i dużo chyba na zajęciach robi zadań. Niestety nie mamy z nim w tym semestrze.
Jakby ktoś miał te zadania proszę o przesłanie na maila: s5001 -
Wojtek
-
dejewi
-
°da real style°
e tam na mad jedyne lekarstwo usiasc i sie uczyc i wszystko bedzie dobrze.
- 1
- 2