-
Anonim
Jak w temacie, wątek dla zaocznych studentów Informatyki z ostatniej rekrutacji; ) Poranek zapoznawczy; szukamy koleżanek, kolegów ze swoich grup.
Zatem zacznę - przyznaje się ktoś do 123 ?; ) -
Patryk
-
Rafał
-
-
Gawron
-
Damian
-
Anwawa
-
Rafał
-
Piotrek
WIZ121 kto jeszcze; >
PS. szukam kogoś chętnego do transferu z grupy WIZ113 do WIZ121 albo odwrotnie -
mr.damian
-
Anonim
-
εïз Kuźnia wspomnieńεïз
-
εïз Kuźnia wspomnieńεïз
-
Qtylovsky
-
-
Patryk
ktoś chce transfer? interesuje mnie ktoś z 123 albo 113 :> ja oferuje miejsce w 116; p -
Ozzy
>Qtylovsky napisał
>wiz124... ktos jest jeszcze???
ja tez z WIZ124:D:D xD -
Anonim
-
maciek
-
Anonim
-
Evil44
Witam!
Chwilowo nie jestem w temacie - bo nie znam jeszcze numeru grupy. Ot... takie małe przeoczenie. Przejadę się jutro na Koszykową, to się dowiem.
Mam pytanko do wszystkich wiedzących: w sobotę startujemy normalnie z zajęciami, od rana?
Pytam, bo przy podpisaniu cyrografu, miła pani wspominała coś o wcześniejszym spotkaniu organizacyjnym... -
Anonim
wcześniejszym?? do mnie doszła informacja że ma być od rana. Kolego zobacz sobie jaki masz numer i zaloguj się wg schematu:
Login: sXXXX gdzie XXXX to numer indeksu studenta
hasło początkowe to: 3litery Imienia.4 litery nazwiska
(przykład dla Łukasza Święcickiego hasło brzmi: Luk.Swie )
przeloguje Cie na prywatny profil i tam zdobędziesz info o numerze grupy. Jeśli rzeczywiście jest jakieś spotkanie organizacyjne wcześniej (bo miało być bodajże o 14 z minutami) to przekaż nam info w tym temacie...
Pozdrowienia
Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...
Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych
Grona tematyczne:
Miejsca grona (5)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Opium Club Wierzbowa 9/11, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-