-
Patryk
chciałbym rozpocząć naukę japońskiego, jeśli jestem studentem informatyki na pierwszym roku zaocznie na pj to mogę liczyć na zajęcia z japońskiego? czy to przysługuje tylko innym wydziałom? jak to jest? -
Ozzy
ja tez jestem na zaocznych i tez chcialem sie uczyc japonskiego...
podobno mozemy chodzic na fakultety ... ale nie wiem do konca co i jak...:/ -
Anonim
Ktoś wie jak jesteśmy podzieleni na grupy na zaocznych? Można to gdzieś sprawdzić? -
-
Ozzy
-
Grzesiek Ra
rok temu były podawane informacje na początku roku, tak samo rozmawiałem z Panią Ewą Mackiewicz <ewamac@hot.pl> w tej sprawie. może niech ktoś napisze do niej i się zapyta o to; ) z chęcią sam w końcu się przejdę na zajęcia; ) -
Gawron
ja dzis sie pytalem, o podzial na grupy, to powiedzieli ze jeszcze nie ma. -
Patryk
jak nie ma jak ja już od 3 dni wiem w jakiej jestem; p Wirtualny dziekanat podaje to info -
Anonim
-
Patryk
ja jestem w grupie WIZ116
to ktoś wie jak to jest z tym japońskim na zaocznych? kiedy te fakultety miałyby być? -
Karolek
Z tego co wiem to kazdy student moze sie zapisac na te zajecia niezaleznie od trybu studiow. W zeszlym roku, jesli dobrze pamietam, mozna bylo zapisac sie na takie zajecia w weekendy, jesli oczywiscie nie pokrywaly sie z innymi zajeciami.
No ale najlepiej zapytac Pani Mackiewicz :) -
Grzesiek Ra
ktoś się czegoś dowiedział? bo ja czekam już... drugi tydzień na odp od Pani Mackiewicz :P