-
Anonim
Witam! W bieżącym roku chciałbym rozpocząć studia w PJWSTK - zaoczne, na
kierunku informatyka. W związku z powyższym mam pytanie - na pierwszym semestrze studiów inżynierskich zaocznych jest przedmiot: Podstawy Programowania w Javie [PPJ].
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć kto będzie prowadził ten przedmiot? A
także - co będzie na pierwszych wykładach z tego przedmiotu - w sensie czy od razu będzie programowanie w JAVA'ie, czy najpierw krótki wstęp w innym języku? Jeśli tak, to w jakim?
O, to tyle:) Czy ktoś zna odpowiedzi?:) -
grenn
będzie mały wstęp w REXX-ie, a co do ćwiczeń to zależy od prowadzącego. U mnie w grupie mieliśmy od samego początku Jave. -
Anonim
Dzięki za odpowiedź.
A wiesz może kto prowadzi te zajęcia na studiach zaocznych? -
Anonim
-
-
q
pan Barteczko sprzedaje (będzie sprzedawał) płyty ze wszystkimi wykładami, gdzie jest wszystko wytłumaczone.
kupiłbym ją gdyby nie zawyżona cena (ponoć 15zł)
czy jest to gdzieś dostępne do ściągnięcia z netu, ktoś już kiedyś miał te materiały?
a jak nie to gdzie i jak można tą płytkę nabyć; ] -
Anonim
bedzie dostępna od poniedziałku w wydawnictwie (3p. b. A); czynne 9-18. -
Anonim
czy ja wiem czy te wykłady dadzą Ci więcej niż dobra książka, szczerze wątpię -
Grzesiek Ra
Może inaczej... jego wykłady to po prostu książka. Z tego co zauważyłem, to "Podstawy w Javie" (czy jakoś tak) to książka jego autorstwa. Więc kupując płytę i tak nie przepłacimy... ew można wypożyczyć z biblioteki i np zrobić ksero. Ale.. w momencie kiedy ma się już dostęp do ftpa pjotu to ma się te wykłady za free. No nie wiem, może zrobił tego aktualizację tych wykładów? Trzeba by sprawdzić.
Coś jeszcze?; )
-
Karolek
-
Cypisek
te materialy ktore sa teraz wyswietlane podczas wykladu nie sa dostepne na publicu, tylko 1 wyklad byl dostepny bo ta plyta nie byla jeszcze w sprzedazy czy cos -
Karolek
Czyli Pan Barteczko dorabia na studentach.. Nieladnie.. nieladnie.. :>
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne