-
Już po raz drugi Samorząd Studentów organizuje Wyjazd Integracyjny dla wszystkich Studentów PJWSTK. W tym roku w dniach 1 - 5 października wybieramy się nad jezioro Raduńskie Górne do Ośrodka Wypoczynkowego "Sosnówka". W przepięknych krajobrazach jakie oferuje Szwajcaria Kaszubska będziemy wypoczywali (po studencku smile.gif aby nabrać sił na nowy rok akademicki !
Ilość miejsc: 100
Cena wyjazdu 350 zł (za 5 dni smile.gif )
Informacje o wyjeździe:
http://www.samorzad.pjwstk.edu.pl/c...
Zapraszamy !!! -
-
mózg-wymienię na nowy...
-
-
Dlatego trzeba się zapisywać i jechać; ) będą niespodzianki, łódeczki, soki malinowe i inne atrakcje turystyki studenckiej; )
-
Anonim
-
Anonim
-
Konrado
Wybieram się na zaoczną informatykę, czy mogę się spodziewać że w tym terminie nie będzie zjazdu? -
Mariusz
znajc zycie pewnie bedzie; )
ale czego sie nie robi dla integracji; P -
> Wybieram się na zaoczną informatykę, czy mogę się spodziewać że w tym terminie nie będzie zjazdu?
Z informacji jakie słyszałem jako pierwsi zjazdu na pewno nie będą mieli pierwszoroczni. tylko pozostałe roczniki; )
Także zapraszam na wyjazd; ) -
Konrado
-
.:: Akashia ::.
-
Marta R.
Pierwszy dzień zajęć - 30 września 2008 r.
:) takie małe info ze strony PJtu :] -
>Konrado napisał
>wolałbym pewną informację a nie usłyszaną... hehe
We wtorek będę na uczelni i się upewnię.
Na obecną chwile jestem pewien na 85%, że pierwszy zjazd nie należy do pierwszego roku. Bo walczono o to aby na pierwszy ogień nie poszły "pierwszaki"; ) -
-
.:: Akashia ::.
>Marta R. napisała:
>Pierwszy dzień zajęć - 30 września 2008 r.
>:) takie małe info ze strony PJtu :]
to jak taki wyjazd ma się do studiujących dziennie????
-
No tak jakby przedłużenie wakacji; )
Przez te pierwsze dwa dni i tak sie nic nie straci, tymbardziej że jeszcze listy grup nie są zamknięte. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Ech, Karolina, ja to widze, tak, że, jako osobę publiczną, już mnie wszyscy znają po prostu :P -
Anonim
-
Anonim