-
_noname
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
dejewi
Cholera; /
Mogłem poczytać te pytania; /
teraz 4,5 mam przez to że nie chciało mi się uczyć; / -
Tomek
-
Anonim
Teraz takie male podsumowanie dla przyszlych rocznikow:
1. Jest duzo niejasnosci co do zaleznosci oceny z cwiczen, obecnosci na wykladach i zwolnienia z egzaminu. Bylismy u Bernackiego zapytac o zwolnienie majac 4,5 z cwiczen oraz jedna obecnosc na cztery mozliwe i po dluzszej chwili niepewnosci zyczyl nam powodzenia na egzaminie. Przypadek drugi - kolega mial 4 z cwiczen i trzy obecnosci (dodatkowo niby czwarta usprawiedliwiona przez samego Wodza) i rowniez pisal egzamin. Teraz cos pozytywnego: kolezanka miala 4,5 z cwiczen i dwie obecnosci - byla na liscie upowaznionych do lenistwa. Poza tym byl rowniez osobnik z ocena 3,5 i czterema obecnosciami, ktory zostal zwolniony z egzaminu. Podsumowujac - sprobuj szczescia, jezeli nie ma Cie na liscie.
2. Egzamin nie jest trudny (ops, wdarl sie subiektywizm). Z odrobina wiedzy i logicznego myslenia mozna odpowiedziec na pytania nie uczac sie. Faktycznie sa takie, jak te udostepniane przez mykhi (choc nie wszystkie - bylo kilka innych).
3. Jest 21 pytan, na kazde pytanie sa 4 odpowiedzi i tylko 1 z nich jest prawidlowa. Nie ma ujemnych punktow za bledna odpowiedz. Sa 2 grupy. Kazdy dostaje wlasny arkusz i odpowiada w ciagu 20 minut. Nie mozna zmienic odpowiedzi - jezeli zakreslisz dwie odpowiedzi i obok jednej napiszesz, ze 'to ta jest prawidlowa', to zadna z nich nie zostanie uznana.
Jezeli gdzies sie pomylilem - poprawcie mnie :) -
Tomek
-
Aslıgül özçelik