- 1
- 2
-
Rappen
Nie wiem czy ten temat był już poruszany, ale zastanawiam się jak wygląda egzamin i czy ciężko go zdać (pytanie do starszych roczników). Czy jedynymi przydatnymi materiałami są slajdy z wykładów czy coś jeszcze? Bo tak krucho z tym ... -
Anonim
-
Anonim
egzamin testowy (przynajmniej 2 lata temu). Ogolnie to nie pamietam z czego sie uczylem, chyba z jakis materialow dostepnych na necie. Co ciekawe, wychodzac z egzaminu bylem swiecie przekonany, ze go nie zaliczylem, a idac po wpis okazalo sie, ze dostalem 4,5 :) Takze, egzamin wydaje sie trudny, ale wystarczy sobie troche powtorzyc material i da sie go zaliczyc bez wiekszych problemow -
-
wolf_alfa
dla tych co byli zbyt leniwi, żeby ruszyć cztery litery na uczelnię;
lista zwolnionych z egzaminu:
http://img157.imageshack.us/img157/... -
...
>>. Co ciekawe, wychodzac z egzaminu bylem swiecie przekonany, ze >>go nie zaliczylem, a idac po wpis okazalo sie, ze dostalem 4,5 :)
heheh dokladnie;) Nawet miałem wątpliwości czy oni w ogole patrzą co jest napisane w pracy czy tylko patrzyli na ocene z ćw...;|) -
Anonim
a moze wszystkim wstawiaja 4,5 bo ja bylem swiecie przekonany ze dostane 5, a jednak 4,5 :P -
Tomek
>Posiu wrote:
>egzamin testowy (przynajmniej 2 lata temu). Ogolnie to nie
>pamietam z czego sie uczylem, chyba z jakis materialow
>dostepnych na necie. Co ciekawe, wychodzac z egzaminu bylem
>swiecie przekonany, ze go nie zaliczylem, a idac po wpis
>okazalo sie, ze dostalem 4,5 :) Takze, egzamin wydaje sie
>trudny, ale wystarczy sobie troche powtorzyc material i da
>sie go zaliczyc bez wiekszych problemow
Czyli również tak jak w 2008 zasady w 2009 są takie same - wykład + książeczka gwarancją zaliczenia?
Zwolnienie z egzaminu kiedy jest możliwe ? Za obecność wtf? -
Anonim
Podobno gdzieś są pytania z tego testu na necie. Może ktoś napisze gdzie są jesli wie ???? -
kulka
hej! moze ktos sie orientuje kiedy i gdzie bedzie ta lista zwolnionych z egzaminu ? swoja droga jest to chamskie, zeby tak do ostatniej chwili zwlekac z wywieszeniem jej (o ile w ogole sie pojawi), zwlaszcza, ze to ostatni egzamin w sesji -
dejewi
Jak nie masz wszystkich obecności to nie masz co się łudzić że zostaniesz zwolniona :P
No i musisz mieć też super ocenę z ćwiczeń :)
Lista powinna być koło południa -
JJ
-
Hanna
-
Anonim
cat zwolnieni
Piotr Gago
Borys Wojciechowski
Urszula Szutkowska
Grzegorz Olszewski (?)
Mariusz Wójcicki
Michał Kowalski
Karol Lipski
Maciej Kemnitz
Michał Więckowski
Marcin Jakuszko
Hanna J...wska (?)
Joanna Jurecka
Krzysztof Kwiatkowski -
-
Hanna
-
Hanna
-
JJ
-
Anonim
Archon (buziaczki :* :) zrobił fotkę i mi ją podesłał MMSem, ale coś mi się Bluetooth skaszanił na Windowsie 7 i nie mogłem przerzucić tego dźejpega, więc przepisałem.
Gdzieś tam wisiała. -
mykhi
-
_noname
-
Tomek
lista nieposortowana, niepoukładane, wrzucam wszystko co mam:
http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s60...
ps. ściąga wyżej jest do poprawy
- 1
- 2