• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • _noname

Napisz jak mozesz ktore pytania sa do poprawy:)...
  • Anonim

owned =)
  • Anonim

tez wymiotlem; )
  • Anonim

ta, w końcu był test wyboru :)

http://demotywatory.pl/uploads/1246...
  • dejewi

Cholera; /
    Mogłem poczytać te pytania; /
    teraz 4,5 mam przez to że nie chciało mi się uczyć; /
  • Tomek

omg
  • Anonim

Teraz takie male podsumowanie dla przyszlych rocznikow:
    1. Jest duzo niejasnosci co do zaleznosci oceny z cwiczen, obecnosci na wykladach i zwolnienia z egzaminu. Bylismy u Bernackiego zapytac o zwolnienie majac 4,5 z cwiczen oraz jedna obecnosc na cztery mozliwe i po dluzszej chwili niepewnosci zyczyl nam powodzenia na egzaminie. Przypadek drugi - kolega mial 4 z cwiczen i trzy obecnosci (dodatkowo niby czwarta usprawiedliwiona przez samego Wodza) i rowniez pisal egzamin. Teraz cos pozytywnego: kolezanka miala 4,5 z cwiczen i dwie obecnosci - byla na liscie upowaznionych do lenistwa. Poza tym byl rowniez osobnik z ocena 3,5 i czterema obecnosciami, ktory zostal zwolniony z egzaminu. Podsumowujac - sprobuj szczescia, jezeli nie ma Cie na liscie.
    2. Egzamin nie jest trudny (ops, wdarl sie subiektywizm). Z odrobina wiedzy i logicznego myslenia mozna odpowiedziec na pytania nie uczac sie. Faktycznie sa takie, jak te udostepniane przez mykhi (choc nie wszystkie - bylo kilka innych).
    3. Jest 21 pytan, na kazde pytanie sa 4 odpowiedzi i tylko 1 z nich jest prawidlowa. Nie ma ujemnych punktow za bledna odpowiedz. Sa 2 grupy. Kazdy dostaje wlasny arkusz i odpowiada w ciagu 20 minut. Nie mozna zmienic odpowiedzi - jezeli zakreslisz dwie odpowiedzi i obok jednej napiszesz, ze 'to ta jest prawidlowa', to zadna z nich nie zostanie uznana.

Jezeli gdzies sie pomylilem - poprawcie mnie :)
  • Tomek

"Totolotek" - na tym systemie oparte jest zwolnienie z RPG :p
  • Aslıgül özçelik

egzamin jest w edu?
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)