- 1
- 2
-
Michał xxx
Orientuje sie ktos ile mozna miec niezaliczonych cwiczen w jednym semstrze? (II semestr - pierwszy rok)
Czy trzeba brac itn na wszystkie niezaliczone przedmioty od razu?
-
like dat
-
Anonim
wg regulaminu uczelni, maksimum to 2 przedmioty. I podobno kazdy z nas sie z tym zapoznal, podpisujac kontrakt :P Prawda jest taka, ze wysztarczy podanie, zeby przejsc warunkowo (o ile nie chca Cie puscic dalej). No chyba, ze jest taka sytuacja, ze masz ok 5-6 itn'ow, to wtedy automatycznie powtarzasz rok (albo rezygnujesz z nauki, na wlasne zyczenie). Nie trzeba itn-ow poprawiac na biezaco, ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze najlepiej poprawiac je jak najszybciej -
Michał xxx
Hmm
Bo sumując ten semestr to zrąbałem go równo...
Będę miał chyba 5 przedmiotów w plecy... Pierwszy semestr wszystko na czysto. Myślicie że podanie coś da??? -
-
Anonim
5 itn-ow z jednego semestru?! no to rzeczywiscie niezle...nie wiem, sprobuj zanim sie okaze w pazdzierniku, ze Cie nie wpisali na kolejny semestr. Ja juz raz taka niespodzianke mialem i nie jest to fajne. Poza tym duzo czasu sie traci na zalatwianie wszystkiego, aby isc dalej normalnym trybem, a nie na itn-ie :) -
Wojtek
Eh kolejny "ekstremalny" pseudo-student; )
Walcz walcz, pieniędzy nigdy mało dla uczelni :) -
Michał xxx
Hmm
Każdemu może się noga podwinąć...
Więc stało się. Mam 5 niezaliczonych ćwiczeń. Jest szansa żeby przejść na następny rok i systematycznie uzupełnić braki? Do kiedy należałoby złożyć podanie? Co w nim napisać? -
Wojtek
Powinąć...
Też bym tak napisał gdyby chodziło o 1 czy 2 przedmioty, ale nie prawie wszystkie na semestrze :D
A pytania o podanie zwróć do dziekanatu; ) -
~Nati~
-
K
-
Anonim
-
~Nati~
dzięki:D przyda się, też bym chciała poprawić:) najgorsze jest to, że nie wiem jak się na tą poprawę przygotować;p czy to będzie test?? czy dowalą jakieś zadanka? Kamilko czy masz może jakieś info na ten temat??pozdro -
Anonim
-
~Nati~
wrr niestety tak jest w ogłoszeniach dziekanatu:/ mój drogi 08 września:) -
K
Daniel, nie mów, że nie wiedziałeś, że to 8 września :P myślałam, że Ty już wszystko umiesz i mnie i Berusa nauczysz :D
Nie mam pojęcia jak to bedzie wyglądało, napisałam do Rembelskiego maila i jak narazie nie raczył mi odpisać. Jak się czegoś dowiem to dam znać :) -
K
-
~Nati~
ok już się dowiedziałam:) poprawa będzie dotyczyć aspektów poruszanych na wykładzie, czyli do wykucia jest tylko to co było na wykładach:/ wszystkim życzę miłej nauki -
K
czyli to będzie z teorii? czy będzie trzeba również jakiś skrypt napisać?
a gdzie się takich ciekawych informacji dowiedziałaś?:P ja wysłałam maila i nikt mi nie raczył odpisać -
~Nati~
dostałam odpowiedź na maila od mojego prowadzącego ćwiczenia, napisał żeby przygotować się z wykładów, na wykładach były skrypty czyli mogą pojawić się pytania -> co taka i owaka komenda oznacza:) mam nadzieje, że do napisania programu w C nam nie dadzą bo nie cieszyłabym się z takiej niespodzianki;p ale na wszelki wypadek warto wiedzieć co to fork,getpid,pipe itp. -
K
ja tylko 1-wszego kolosa zaliczam więc C nie bede miała :) mój ćwiczeniowiec własnie mi odpisał coś takiegi:
Prosze zerknąć na strone dr Marcina Kubicy - tam znajduja sie wszystkie
materiały, zarowno teoria jaki z zdania. A samo kolokwium zalezy od tego co
kto powinien zaliczyc - analogia do kolokwiow jaki byly na zajeciach.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne