PJWSTK [1826]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał xxx

Orientuje sie ktos ile mozna miec niezaliczonych cwiczen w jednym semstrze? (II semestr - pierwszy rok)
    Czy trzeba brac itn na wszystkie niezaliczone przedmioty od razu?
  • like dat

max to chyba 4
    a brac mozesz kiedy ci sie podoba; ]
  • Anonim

wg regulaminu uczelni, maksimum to 2 przedmioty. I podobno kazdy z nas sie z tym zapoznal, podpisujac kontrakt :P Prawda jest taka, ze wysztarczy podanie, zeby przejsc warunkowo (o ile nie chca Cie puscic dalej). No chyba, ze jest taka sytuacja, ze masz ok 5-6 itn'ow, to wtedy automatycznie powtarzasz rok (albo rezygnujesz z nauki, na wlasne zyczenie). Nie trzeba itn-ow poprawiac na biezaco, ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze najlepiej poprawiac je jak najszybciej
  • Michał xxx

Hmm

Bo sumując ten semestr to zrąbałem go równo...
    Będę miał chyba 5 przedmiotów w plecy... Pierwszy semestr wszystko na czysto. Myślicie że podanie coś da???
  • Anonim

5 itn-ow z jednego semestru?! no to rzeczywiscie niezle...nie wiem, sprobuj zanim sie okaze w pazdzierniku, ze Cie nie wpisali na kolejny semestr. Ja juz raz taka niespodzianke mialem i nie jest to fajne. Poza tym duzo czasu sie traci na zalatwianie wszystkiego, aby isc dalej normalnym trybem, a nie na itn-ie :)
  • Wojtek

Eh kolejny "ekstremalny" pseudo-student; )

Walcz walcz, pieniędzy nigdy mało dla uczelni :)
  • Michał xxx

Hmm

Każdemu może się noga podwinąć...
    Więc stało się. Mam 5 niezaliczonych ćwiczeń. Jest szansa żeby przejść na następny rok i systematycznie uzupełnić braki? Do kiedy należałoby złożyć podanie? Co w nim napisać?
  • Wojtek

Powinąć...

Też bym tak napisał gdyby chodziło o 1 czy 2 przedmioty, ale nie prawie wszystkie na semestrze :D

A pytania o podanie zwróć do dziekanatu; )
  • ~Nati~

czy ktoś poprawia się z SOP 8 września?
  • K

ja :) i mam zamiar się poprawić :P
  • Anonim

powodzenia
  • ~Nati~

dzięki:D przyda się, też bym chciała poprawić:) najgorsze jest to, że nie wiem jak się na tą poprawę przygotować;p czy to będzie test?? czy dowalą jakieś zadanka? Kamilko czy masz może jakieś info na ten temat??pozdro
  • Anonim

mowicie, ze to juz 8-go sierpnia :/
  • ~Nati~

wrr niestety tak jest w ogłoszeniach dziekanatu:/ mój drogi 08 września:)
  • K

Daniel, nie mów, że nie wiedziałeś, że to 8 września :P myślałam, że Ty już wszystko umiesz i mnie i Berusa nauczysz :D
    Nie mam pojęcia jak to bedzie wyglądało, napisałam do Rembelskiego maila i jak narazie nie raczył mi odpisać. Jak się czegoś dowiem to dam znać :)
  • K

nie 8 sierpnia tylko 8 września :p
  • ~Nati~

ok już się dowiedziałam:) poprawa będzie dotyczyć aspektów poruszanych na wykładzie, czyli do wykucia jest tylko to co było na wykładach:/ wszystkim życzę miłej nauki
  • K

czyli to będzie z teorii? czy będzie trzeba również jakiś skrypt napisać?
    a gdzie się takich ciekawych informacji dowiedziałaś?:P ja wysłałam maila i nikt mi nie raczył odpisać
  • ~Nati~

dostałam odpowiedź na maila od mojego prowadzącego ćwiczenia, napisał żeby przygotować się z wykładów, na wykładach były skrypty czyli mogą pojawić się pytania -> co taka i owaka komenda oznacza:) mam nadzieje, że do napisania programu w C nam nie dadzą bo nie cieszyłabym się z takiej niespodzianki;p ale na wszelki wypadek warto wiedzieć co to fork,getpid,pipe itp.
  • K

ja tylko 1-wszego kolosa zaliczam więc C nie bede miała :) mój ćwiczeniowiec własnie mi odpisał coś takiegi:

Prosze zerknąć na strone dr Marcina Kubicy - tam znajduja sie wszystkie
    materiały, zarowno teoria jaki z zdania. A samo kolokwium zalezy od tego co
    kto powinien zaliczyc - analogia do kolokwiow jaki byly na zajeciach.
  • 1
  • 2
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)