-
oskarj
Witam,
czy jest ktoś w stanie pomóc przy PRI odpłatnie ?
kontakt na gg -
Prezes.S.S.
-
MissSunshine
http://badania.swps.edu.pl/gp/ma_gp...
moja magisterska =)
dzięki z góry za pomoc
jest lekka łatwa i przyjemna; -) trwa około 10 min - zależnie od finezji -
-
MissSunshine
poprzedni link coś nie działa, ale ten jest świezutki
http://badania.swps.edu.pl/gp/ma_gp...
do mgr badanie rzecz jasna -
éwa
DO studentów informatyki:
-potrzebuję porady w sprawie komputera, a dokładniej w sprawie stale rozłączającej się sieci (widzę to przede wszystkim na przykładzie mojego komunikatora, co doprowadza mnie do istnej furii...)
Nie jestem specem w tej dziedzinie, prawdę mówiąc to jestem bardziej 'artystka-plastyk' po profilu plastycznym i od października będę studentką pierwszego roku wydziału sztuki nowych mediów, co chyba tłumaczy moje laickie podejście do sprawy...
Problem pojawił się w momencie podłączenia routera pod aparacik od Aster ('formalne' podłączenie drugiego kompa kosztuje, a tak wyszło taniej, a jak się okazało wcale nie łatwiej) Więc, tutaj nasuwa się pytanie - CO robić? Odłączenie routera raczej nie wchodzi w grę, bo użytkownik drugiego kompa będzie się burzyć, ponadto nie narzeka na obecny stan, bo nie korzysta z komunikatorów :/ Prosiłabym o jak najszybszą odpowiedź gdyby ktoś miał jakiś pomysł...
Za wszelką pomoc z góry dziękuję, jeśli kiedyś wpadniecie do mnie na wydział - służę pomocą i poradą na miarę moich skromnych zdolności artystycznych. -
Anonim
Bardzo mocno prosze o pomoc.
Nagralam tacie zdjecia na plyte z mac OSX. Obejrzal je w programie Piscasa i wyjal plyte.
W tym momencie pokazalo mu sie wyblakle okno powitalne windy. Przy twardym restarcie, wlaczaniu trybu awaryjnego lub nawet trybie ostatnich poprawnych ustawien za kazdym razem pokazuje sie to "wyblakle" okno i nic sie dalej nie dzieje.
Bardzo prosze o pomoc i podpowidzi. Nawet nie wiem jak tego problemu szukac w googlach. Nie jest to chyba kwestia wlozenia plyty z windowsem i wybraniu opcji "napraw"?
Odwdziecze sie. -
vajroos
Sprzedam karnet, ważny na pływalniach:
- Foka (ul.Esperanto 5)
- Nowa Fala (ul. Garbińskiego 1)
- Orka (ul. Grzybowska 35)
- Delfin (ul. Kasprzaka 1/3)
Na karnecie jest 343,48 zł, ważny jest do 26.11.2008r. Karnet nie jest imienny, więc można go pożyczać, może na niego wejść kilka osób itp. Kwota, jaka jest na karnecie pozwala na 36 wejścia 60 minutowe lub 40 wejść 45 min. Karnet po 26.11.2008 można doładować na 3 miesiące i w razie czego niewykorzystana kasa nie przepada.
cena 280zł - gratis daje 2 wejściówki do hybryd na piątek lub sobotę :P -
vajroos
>Na karnecie jest 343,48 zł, ważny jest do 26.11.2008r.
>Karnet nie jest imienny, więc można go pożyczać, może
>na niego wejść kilka osób itp. Kwota, jaka jest na
>karnecie pozwala na 36 wejścia 60 minutowe lub 40 wejść
>45 min. Karnet po 26.11.2008 można doładować na 3
>miesiące i w razie czego niewykorzystana kasa nie
>przepada.
Wkradł się mały błąd - na ten karnet studencki można za tę sumę wejść 49 razy na 60min i 53 razy na 45min (zgodnie z cennikiem pływalni)
-
Anonim
Witajcie
Niektórym udało mi się rozesłać maila już wcześniej.
Dla tych do których nie udało się wysyłam link do strony:
http://www.wzrokdlaszymka.pl/
Potrzebna jest pomoc dla Synka mojej koleżanki z Pruszkowa z sąsiedniego bloku. Urodził się ze zmętnieniem rogówek i jedyną szansą by widział jest przeszczep rogówek w Londynie. Koszt ok. 40000 funtów i prawdopodobnie kolejne 20 000 funtów.
Rodzina, przyjaciele i znajomi za pośrednictwem fundacji Dzieciom Zdążyć z Pomocą zbierają pieniążki. Ponieważ brakuje jeszcze ok 50 000 zł operacja nie będzie mogła odbyć się 20 września, Rodzina czeka na kolejne terminy.
Na drugie oko potrzeba jeszcze 80 000 zł.
Zmętnienie jest bardzo poważne, stąd będąc na konsultacjach pod koniec sierpnia w Londynie, Szymek został zakwalifikowany do przeszczepu jak najszybciej się da.
Proszę o potraktowanie apelu poważnie, bo potrzeba jest pilna i prawdziwa.
Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"
Ul. Łomiańska 5, 01-685 Warszawa
Nr konta: 41 1240 1037 1111 0010 1321 9362
Konieczny dopisek: darowizna na rzecz Szymona Jakubowskiego.
-
Milionka
pomoc w opracowywaniu wyników i opisywaniu danych statystycznych do prac, magisterskich, semestralnych itp
Więcej na priv -
dejewi
sprzedam przemile zwierzatko - ptasznika kedzierzawego
razem z terrarium i wszystkim co sie w nim znajduje calosc za 60zl
pajaczek jest po 11 wylince
jest wielkosci dloni bez palcow; p
bardzo malo wymagajacy w trzymaniu (temperatura pokojowa, raz na jakis czas wrzucic mu swierszcza aby sobie zjadl, raz na jakis czas spryskac mu troche podloze aby nie usechl i tyle; P )
ten pajaczek jest bardzo lagodny i strachliwy
przy uderzeniach w terrarium chowa sie zwykle do swojej nory
jego jad jest bardzo slaby predzej wyczesuje wloski z odwloka niz gryzie
jeszcze mi sie nigdy nie przytrafilo aby jakis kedziorek mnie ugryzl
kedziorki potrafia dozyc nawet 20lat :) -
dejewi
jako ze jestem zdeterminowany i coraz blizej przeprowadzki sprzedam tego pajaczka za 50zl z terra i calym wyposażeniem i dodam jeszcze pudeleczko ze swierszczami jako pokarm
i 27 wrzesnia transport gratis do klienta (na terenie warszawy) :) -
Anonim
Czy ktoś będzie tak dobry i powie mi jak nazywa się miły pan od MAD-u (gr 114) i przy okazji jak nazywa się jego katalog na publicu?
Dzięki :) -
-
Szymon
Pan Rembelski :)
Jeśli chodzi o katalog to jeszcze nie sprawdzałem ale chyba powinien byc pod jego nazwiskiem. -
Anonim
-
Anonim
Słuchajcie wybieram się z laską na coś takiego http://www.studenckisylwester.pl - słyszał ktoś może :) Wydaje się dobra impreza.. pisze sie ktos jeszcze ? Bo jade autem i mam 2 miejsca :)
Albo dajcie inne propo :)
Pozrdro Darek -
dejewi
-
Ej, co jest Paweł?
Firma w której pracuję PILNIE poszukuje:
Programisty ze znajomością PHP, MySQL
do współpracy przy realizacji projektu czasowego od 2-12 miesięcy.
(praca w Warszawie od poniedziałku do piątku 9.00-17.00)
Projekt ciekawy ze względu na późniejsze referencje (praca przy znanych
portalach).
chętni proszę o napisanie do mnie -
:D
Witam,
Jeżeli masz problem ze swoim iPhonem,jeżeli chcesz go odblokować albo zdjąć simlocka lub też coś ci się zespuło lub sam nie możesz sobie poradzić pisz do mnie.Oferuje wszelką pomoc dotyczącą oprogramowania iPhona i problemów związanych z nim.Mam duże doświadczenie w naprawianiu "softowych" problemów i zdejmowaniu simlocków z każdego iPhona jaki tylko się pojawił.Cena usługi zawsze ustalana jest indywidualnie i na podstawie tego co ewntualnie będe musiał zrobić.Także jeszcze raz masz jakiś problem nie umiesz sobie poradzić kupiłeś iPhona i nie wiesz jak zdjąc simlocka albo wgrać sobie różne rzeczy to zapraszam do kontaktu:
GG 2810281
kubuch@gmail.com lub
pw na gronie. -
Rafał Korepetycje matma fizyka
Udzielam korepetycji z matematyki. Szczególnie analiza matematyczna (granice, szeregi, pochodne, całki) oraz algebra.
40,zł za 60min
Kontakt na priv