PJWSTK [1818]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam do sprzedania japońską wersję Office Personal 2007.

Na płycie znajdują się:
    - Word 2007
    - Excel 2007
    - Outlook 2007

oraz Input Method Editor 2007.

Płyta wraz z manualem była dołączona do zakupionego komputera. Nie znam japońskiego więc na nic mi się nie przyda.

Osoby zainteresowane zakupem zapraszam na priv.
  • Anonim

Pomagam w zaliczeniu WFu :)

Jeżeli ktoś ma z tym problem, to proszę o kontakt pod nr telefonu:
    501 544 687
  • pulpo, ty łobuzie

Sto przysłów o chlebie to pikuś,
    ja Cię nauczę dwustu zwrotów jak zapytać o drogę w paryskim metrze, zamówić kawę na Champs-Élysées albo z klasą podbić Montmartre, salony wersalskiej socjety, bretońskie serca i gaskońskie oczy,
    czyli
    jak porozmawiać o sztuce (nie mając o niej bladego pojęcia), dupach, bagietkach i winie w języku Balzaka, Édith Piaf i Zidane'a.

znaczy
    zapraszam na francuski bez odrażających żab i obślizgłych ślimaków -- korepetycje na terenie warszawy --
    mam przygotowanie pedagogiczne, dużo ciekawych materiałów i jeszcze wiecej cierpliwości; >

(kontakt na prv lub rosyjskaruletka(at)gmail .com)
  • Patrycja

Firma Optielektronik zatrudni studentów informatyki do konfiguracji i montazu urządzeń CISCO oraz sprzętu komputerowego
    telefon kontaktowy: 691 449 229
  • Anonim

czesc,

mamy 15 dodatkowych miejsc na sylwestra w Białce Tatrzanskiej ze SnowCamp'em i B4 the night !
    Zapisalo sie juz ponad 170 osob, jesli ktos jeszcze reflektuje to zapraszamy !

>>> http://www.snowcamp.pl
  • Anonim

Witam,
    sprzedam laptopa, Toshiba L30 10W. Jest to dosc prosty model, ale wystarczajacy do programowania/robienia grafiki/ogladania filmow czy czegokolwiek sobie chcecie. Parametry lapka mozecie zobaczyc np. na tej stronie:

http://www.cyberbajt.pl/cyber.php?g...

Laptop uzywany, gorna obudowa nieco porysowana, ale nie rzuca sie to bardzo w oczy. Poza tym, komputer dziala niezawodnie, wszystko dziala bez zarzutu. Oczywiscie komputer sprzedaje ze wszystkim z czym go kupilem :)

Jesli jestes zainteresowany/zainteresowana, to napisz do mnie na prv.

Pozdrawiam
  • ostoja

ma może ktoś program weryfikacje numeru pesel w visual basicu?? jeśli tak to proszę o kontakt bardzo pilne.
  • Karas

Witam

Pytanko..czy mial ktos moze MPR z Barteczko?? Jesli tak i nadal jest w posiadaniu programow ktore trzeba bylo pisac u niego to bardzo bym prosil o kontakt.

Pozdrawiam
  • Anonim

Sprzedam Komputer PC za 240zł

Cześć wszystkim. Mam do sprzedania trochę komputerów po okazyjnej cenie. Sprzęt używany, ale niezły i sprawny, cena niska bo jest ich kilka a mam niestety mało czasu żeby je sprzedać. Oto dokładne dane:

Komputer Fujitsu Siemens Scenic S, i845, PM
    40 GB HDD ATA
    CD ROM
    Floppy Drive
    512 MB RAM
    1,7 GHz Pentium 4
    Karta muzyczna Intel 82801 BA/BAM AC’97
    Karta Sieciowa Intel PRO/100 - 10/100 Mb/s
    Karta graficzna ATI Radeon 7000

Cena: 240zł

Zainteresowani znajdą zdjęcia w moim profilu, a bardzo zainteresowani mogą sprzęt sprawdzić w samym Centrum Warszawy (zaraz koło Hotelu Marriott). Szczegóły na priv, pozdrawiam.
  • nie.patrz.tu

Książki, książeczki, książeczunie, czyli prawdziwy papier, a nie jakieś tam e-booki.

KsięgarniaIT.pl

http://ksiegarniait.pl
  • Anonim

http://www.allegro.pl/show_item.php...

1 GB ddr2 do lapka - zapraszam - HYNIX
  • Anonim

Sprzedam książkę "Poznaj XSLT" Michaela Floyda, niedrogo, książka w dobrym stanie, wydawnictwo "Mikom".
  • oskarj

Witam,
    czy jest ktoś w stanie pomóc przy PRI odpłatnie ?
    kontakt na gg
  • Prezes.S.S.

Sprzedam ASUS A6JC-Q085H
  • MissSunshine

http://badania.swps.edu.pl/gp/ma_gp...

moja magisterska =)
    dzięki z góry za pomoc
    jest lekka łatwa i przyjemna; -) trwa około 10 min - zależnie od finezji
  • MissSunshine

poprzedni link coś nie działa, ale ten jest świezutki

http://badania.swps.edu.pl/gp/ma_gp...

do mgr badanie rzecz jasna
  • éwa

DO studentów informatyki:
    -potrzebuję porady w sprawie komputera, a dokładniej w sprawie stale rozłączającej się sieci (widzę to przede wszystkim na przykładzie mojego komunikatora, co doprowadza mnie do istnej furii...)

Nie jestem specem w tej dziedzinie, prawdę mówiąc to jestem bardziej 'artystka-plastyk' po profilu plastycznym i od października będę studentką pierwszego roku wydziału sztuki nowych mediów, co chyba tłumaczy moje laickie podejście do sprawy...
    Problem pojawił się w momencie podłączenia routera pod aparacik od Aster ('formalne' podłączenie drugiego kompa kosztuje, a tak wyszło taniej, a jak się okazało wcale nie łatwiej) Więc, tutaj nasuwa się pytanie - CO robić? Odłączenie routera raczej nie wchodzi w grę, bo użytkownik drugiego kompa będzie się burzyć, ponadto nie narzeka na obecny stan, bo nie korzysta z komunikatorów :/ Prosiłabym o jak najszybszą odpowiedź gdyby ktoś miał jakiś pomysł...

Za wszelką pomoc z góry dziękuję, jeśli kiedyś wpadniecie do mnie na wydział - służę pomocą i poradą na miarę moich skromnych zdolności artystycznych.
  • Anonim

Bardzo mocno prosze o pomoc.
    Nagralam tacie zdjecia na plyte z mac OSX. Obejrzal je w programie Piscasa i wyjal plyte.
    W tym momencie pokazalo mu sie wyblakle okno powitalne windy. Przy twardym restarcie, wlaczaniu trybu awaryjnego lub nawet trybie ostatnich poprawnych ustawien za kazdym razem pokazuje sie to "wyblakle" okno i nic sie dalej nie dzieje.
    Bardzo prosze o pomoc i podpowidzi. Nawet nie wiem jak tego problemu szukac w googlach. Nie jest to chyba kwestia wlozenia plyty z windowsem i wybraniu opcji "napraw"?
    Odwdziecze sie.
  • vajroos

Sprzedam karnet, ważny na pływalniach:
    - Foka (ul.Esperanto 5)
    - Nowa Fala (ul. Garbińskiego 1)
    - Orka (ul. Grzybowska 35)
    - Delfin (ul. Kasprzaka 1/3)

Na karnecie jest 343,48 zł, ważny jest do 26.11.2008r. Karnet nie jest imienny, więc można go pożyczać, może na niego wejść kilka osób itp. Kwota, jaka jest na karnecie pozwala na 36 wejścia 60 minutowe lub 40 wejść 45 min. Karnet po 26.11.2008 można doładować na 3 miesiące i w razie czego niewykorzystana kasa nie przepada.

cena 280zł - gratis daje 2 wejściówki do hybryd na piątek lub sobotę :P
  • vajroos

>Na karnecie jest 343,48 zł, ważny jest do 26.11.2008r.
    >Karnet nie jest imienny, więc można go pożyczać, może
    >na niego wejść kilka osób itp. Kwota, jaka jest na
    >karnecie pozwala na 36 wejścia 60 minutowe lub 40 wejść
    >45 min. Karnet po 26.11.2008 można doładować na 3
    >miesiące i w razie czego niewykorzystana kasa nie
    >przepada.

Wkradł się mały błąd - na ten karnet studencki można za tę sumę wejść 49 razy na 60min i 53 razy na 45min (zgodnie z cennikiem pływalni)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)