PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam!!!
    mam bardzo ważne pytanie czy u nas w szkole jest organizowany jakiś kurs Flash'a?? czy moze z kolei jest jakas osoba ktora zna w zaawansowanym stopniu ten program i zgodzila by sie [oczywiscie za oplata] nauczac??? nie chodzi mi o dowiedzeniu jak sie tworzy button czy inne podstawowe rzeczy lecz o bardziej zaawansowane mozliwosci tego programu.... prosze o info na priv badz mailem: bartlomiejbalinski@wp.pl

Dzieki!!!
  • Anonim

• Anonim

dzięks :] ale dalej mysle ze jak by ktos chcial pokazac co nieco to pisacac; ]
  • zając

Według mnie wideo tutoriale są najlepsze żeby wiedzieć gdzie zacząć grzebać.
    Jak bardzo czegoś potrzebujesz to zawsze możemy się spotkać na uczelni i jak będę umiał to pomogę (ewentualnie odeśle do kogoś kto pomoże) bo nie wiem co masz na myśli pisząc zaawansowane rzeczy
  • Anonim

możesz poczytać moją stronkę to się dowiesz jak sie hakuje flashe; )
    http://www.konkursy-hack.pl
  • Karolina,

ja mam taki problem.
    po pierwsze nie chce mi sie włączać gg.
    po drugie na stronach nie pokazuje mi sie w ogóle grafika. ale streowniki od grafiki mam zainstalowane normalnie. prosze was wszystkich o pomoc. z góry dzieki :)
  • Karolina,

ja mam taki problem.
    po drugie na stronach nie pokazuje mi sie w ogóle grafika. ale streowniki od grafiki mam zainstalowane normalnie. prosze was wszystkich o pomoc. z góry dzieki :)
  • Anonim

> ja mam taki problem.

hehehehe nie no tragedia zycie bez gg; ] moze odinstaluj i zainstaluj ponownie :D a co do graficzek na stronie to zalezy jakiej przegladarki uzywasz bo pewnie masz to zablokowane w przegladarce; ]
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)