PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BorysR

Poszukuje korepetytora ktory by mi wyjasnil AM1 od 1 do 7 wrzesnia. Prawdopodobnie kilka spotkan. Kontakt na prv.
  • pan.Tunio

>Przyjde po ciebie w nocy. napisał
    >Poszukuje korepetytora ktory by mi wyjasnil AM1 od 1 do 7
    >wrzesnia. Prawdopodobnie kilka spotkan. Kontakt na prv.

może byśmy ogarneli to większą grupą? każdy coś umie (malo ale coś), znajdziemy kogoś kto będzie to konkretnie ogarniał. no i może jakoś damy rade co?
  • BorysR

Nie jest to glupi pomysl. Zorganizowac sie wspolnie i to rozkminic. :] Ciekawe tylko ile osob bylo by chetnych.
  • PoPióŁ

Borys ciekawe tylko kto to ogarnia w dosc dobrym stopniu??; p
  • BorysR

hmm jakis korepetytor matmy ewentualnie 3-4 rok. :]
  • pan.Tunio

no ja jestem chętny, kolega igor też pewnie bedzie chetny. podejżewam że część (nawet małą) ogarniemy sami. co do reszty to kogoś napewno znajdziemy.
  • BorysR

Dobrze by bylo od jutra zaczac bo troche materialu jest a trzeba go do poprawki ogarnac. :]
  • pan.Tunio

odezwij sie na prv. coś wykombinujemy moze
  • PoPióŁ

Borys a moze by tak we wtorek po prg2 sie umowic i to ogarnac, kazdy niech sie uczy do tego czasu sam, a pozniej wspolne konsultacje, hmm...??
  • BorysR

Mozna i tak sprobowac ale malo czasu zostaje. Jezeli mialoby to miec sens to trzeba skabinowac kogokolwiek kto to ogarnia. Nie musi byc z naszej uczelni wazne by matme kumal.
  • veronica

szkoda ze tak pozno przeczytalam, bo moze moglabym pomoc. co prawda kilka lat temu zdawalam AM1 i nie wiem, czy program od tamtej pory sie bardzo zmienil. wtedy nie mialam zadnych problemow. moze jesli nadal potrzebna pomoc albo mozna cos wytlumaczyc prosze o pytania na priv.
  • BorysR

teraz to juz bedzie nauka w ramach ITN-ow wiec jak bedze mial pytania to chetnie sie odezwe.:)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)