-
arvind
Witam,
Chciałem spytać co sadzicie o pracy na pół etatu będąc na 3 semestrze w pejocie ? Jak jest z "ciężkością" i hmmm zagęszczeniem materiału ? Czy ktoś tak pracował i może opowiedzieć swoje wrażenia ?
Please o szybką odpowiedź. Dostałem ofertę pracy i muszę odpowiedzieć w szybkim czasie jaki rodzaj współpracy będzie mi odpowiadał.
ps. pamięta ktoś kiedy podają plan zajęć ? -
Anonim
To zależy od ciebie, sporo czsau trzeba poświęcić ELK i ASD, MPR i SKO to w sumie przyjemność, również SBD nie sprawia chyba problemów...
Czy o czymś zapomniałem ? -
Ufo aka Juggalo
ja zaczalem moja prace nieco pozniej, pod koniec 5'tego...hmm...i do dzis mam zalegla inzynierke i pare innych przedmiotow z tamtych czasow (dosc latwych dodam) -
arvind
ale to był etat czy pół etat ?
moje stanowisko będzie wymagało ode mnie kreatywności a co za tym idzie będę ją nosił gdziekolwiek pojde ( mimo ze oficjalnie 4h dziennie) inie wiem czy dam rade w ten sposob. -
-
Anonim
Arvind, trudno jest ci tak powiedzieć..
Miałeś dotąd jakieś zaliczenia przedmiotu w plecy??
Jeśli nie to pewnie dasz radę, może ci średnia spadanie..
Ja teraz będe na 5 semestrze i też się zastanawiam nad praca na pół etatu..
Pomyśl sobie jak sobie radziłeś dotąd z przedmiotami, odejmij od tego te 4h dziennie i sobie szczerze odpowiedz..
Zapomniałe jeszcze o AM2 w sumie nie jest trudne, pod warunkiem że robisz sobie zadania w domu, lub jesteś po prostu dobry bez tego...
-
arvind
mady i algi... a niedługo kampania wrześniowa...
ale fakt faktem że te 4 h ktore bym ucial dla pracy w tym roku wykorzystywalem na rzeczy nie zwiazane z uczelnia wiec nie wiele by to zmienilo chyba... -
Ufo aka Juggalo
4h + czas na dojazdy
to oficjalnie byl poletat, ale nienormowany czas pracy (na szczescie godzinowo nie kolidowalo mi to bezposrednio z zajeciami) i platne od godziny wiec roznie z tym bywalo...
Jesli miales problemy to sie zachlastasz, jesli nie miales problemow z zaliczeniami to zaczniesz je miec...
Chociaz roznie to bywa i moze dasz rade :) -
arvind
no nic sproboje, ja dojazd mam z glowy bo firma w samym centrum. Najwyzej jak nie bede wyrabial to trzeba bedzie pomyslec again...
dzieki za komentarze i podpowiedzi. -
Anonim
Hmm jeżeli masz tyle w plecy to lepiej sobie odpuść bo nie dotrwasz do następnej sesji..
No chyba że nie zaliczysz AM1, to wtedy odpadną ci AM2... -
Anonim
a co niby jak się nie ma zaliczonego egzaminu z AM1 to jakieś problemy z AM2 są? -
Anonim
Już nie pamiętam jak to jest dokładnie...
Ale na poćżatku wykładów Dubejko powiedział coś w stylu :
Skoro ktoś nie zaliczył AM1 to nie będzie mógl zaliczyć AM2, więc nie będzie dopuszczony do kolokwi...
Więc radzę się przyłożyc bo potem są lepsze jaja..
Ale nie wiem czy to było jak się nie zdało egzaminu czy ćwiczeń...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne