-
Daniel Fukuda
slyszeliscie cos o turnieju w naszej szkole? podobno ma byc na poczatq wrzesnia ^^ -
arvind
-
Adki
-
Daniel Fukuda
-
-
arvind
bue myslalem ze to wewnetrzen jakies..
moze takie zorganizujemy ?
dani, Ty, ja, slawek i jego ekipka na reszte swiata :P -
mgr. inż. chox
mam nadzieje że organizatorzy sami sobie zorganizują sieć i komputery, bo jakos nie wyobrażam sobie turnieju na tym
co jest obecnie;D -
Daniel Fukuda
-
m@ro
buuuuuuuuuu nie ma wolfensteina: ET. a przeciez tez mamy wielka spolecznosc...:P engine z kłakow wiec i innym by pasowalo:D pozdr
sieg heil;> -
theD
jestem za turniejem wewnetrznym :>
mysle, ze troche osob by sie znalazlo; ) nawet tak for fun only -
Anonim
-
z
-
Janoszczak
nom mozna by zorganizowac, q3, albo sc; ] moze byc jeszcze CS albo CS 2 vs 2; ], W3 i inne; ] -
Adki
-
arvind
ej powaznie to jest wszystko do zrobienia, trzeba sie dowiedziec na czym maja zamiar grac a potem sie dogadac z dyrekcja i odstawic wewnetrzny turniej :) a i od razu trzeba powiedziec ze Fuki nie gra ( albo jest ze mna w teamie :P wtedy mozna sie bawic :P) -
BorysR
-
Janoszczak
dobra to zrobmy ankiete. niech kazdy napisze jaka gre chce na turnieju i wtedy ta ktora otrzyma najwiecej glosow bedzie grana; ].
A turniej to trzeba zrobic pod koniec wrzesnia zeby sie na uczelni zadomowic przed semestrem; ] i zeby zdac indeksy; ] i zeby miec miecha na trening; ]
Pozdro -
Wąsky
-
miki
-
arvind
to moze spiszmy tytuły gier i dopiero zrobimy ankiete.
ja proponuje :
-Q3 ,
-gta 2 ,
:) -
Janoszczak
dobra z realnych gier, dla ktorych moze zbierze sie troche ludzi to:
- q3 (1 vs 1)
- sc (1 vs 1)
- w3 (1 vs 1) - oby nie zamulal na kompach; ]
- cs - i tu jest lipka bo 5 vs 5 nigdy nie uzbieramy; ] (moze 2 vs 2)
- hmm, hmm, ... bo ja wiem ...
w sumie inne gry albo zbyt malo popularne; ] albo za duze wymagania; ]
w sumie najrozsadniejszy wydaje sie Q3, kazdy kiedys gral, sentyment pozostal; ] no i w turniejach sie kiedys gralo; ] pamietacie Venoma, Pitera i innych polskich pro?; ] a no i kolega Fatality z zagranicy; ] zdrajca na UT przeszedl; ]
z Q3 nie ma problemów sprzetowych (pojdzie na all kompach w pjwstk; ]).
Wiec zeby stalo sie zadosc niech kazdy kto che turniej q3 wpisal sie ponizej. Jak uzbiera sie z 16 osob mozna myslec o turnieju; ]
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne