PJWSTK [1826]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ATA

-Nie wiesz co to Enterprise Project Management?
    -Chcesz zdobyc kwalifikacje przydatne na rynku pracy?
    -Chcesz zaoszczedzic pare tysiecy zlotych?

Kolo Naukowe Project Management wraz z ABC Data Centrum Edukacyjnym-liderem na rynku szkolen informatycznych organizuje warsztaty "Wdrozenie srodowiska Enterprise Project Management".
    Co to jest EPM? Jest to zarzadzanie wieloma projektami jednoczesnie. Sprawia to duzo problemow, w szczegolnosci w wiekszych firmach. Dlatego na wdrozenie takiego systemu ( http://www.microsoft.com/office/pro... decyduje sie coraz wiecej przedsiebiorstw.
    Dwudniowe warsztaty w kilkunastoosobowej grupie odbeda sie 22-23 lipca (sobota-niedziela) w sali 110A w godzinach
    10-17 (sobota)
    9-16 (niedziela)
    Prowadzacym bedzie pan Piotr Zawadzki kierownik ośrodka ABC Data w Poznaniu, konsultant i wieloletni trener z tytułem MCT.

Przewidzielismy czesc miejsc dla osob nie bedacych czlonkami Kola. Zeby dostac sie na szkolenie wyslijcie na adres artur.front@gmail.com krotki opis, czemu to wlasnie wy powinniscie znalezc sie na tych warsztatach. To niesamowita okazja-rynkowa wartosc tego szkolenia to pare tysiecy zlotych! Serdecznie zapraszam!

P.S. Zainteresowanym innymi szkoleniami polecam http://edukacja.abcdata.pl
  • BorysR

Czy te warsztaty maja jakies specjalne wymagania co do wiedzy??
  • ATA

Nie ma wymagan, ale dobrze by bylo gdybys znal choc troche Windows Server 2003 czy MS Project-bedzie Ci latwiej
  • BorysR

Nieznam niestety ale zaryzykuje. :)
  • ATA

Mozesz sobie sciagnac z ELMS i cos tam poklikac. W razie czego moge Ci przeslac tutorial do Projecta.
  • Anonim

A możesz mi podesłać tutorial do Projecta? =D
    Niestety w ten weekend wyjeżdżam i nie dam rady przyjść na te warsztaty=// będziecie może robić coś takiego jeszcze?? =D
  • BorysR

JA tez bym poprosil. :)
  • ATA

To podaj mi maila na priv. Moze uda sie jeszcze zorganizowac takie warsztaty, na pewno bedziemy sie starac :)
| |

Grono studentow, milosnikow, absolwentow, wykladowcow, cwiczeniowcow, rektorow, ochrony, sprzataczek...

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)