-
nickman
http://wiadomosci.onet.pl/1692720,1...
Własnym samochodem, bez ochrony BOR - Kaczyńskiemu nigdy to się nie zdarzyło, nawet jego mamusia musiała miec ochronę, którą na całe szczęście PO zabrała mamusi i byłemu premierowi gdy doszła do władzy. Jaki ten wasz premier był żałosny z tym tanim panstwem. -
Anonim
-
>nickman napisał
>Własnym samochodem, bez ochrony BOR
Jeśli to prawda to szef BOR-u i inne odpowiedzialne za to osoby powinny wylecieć z roboty na zbity pysk. Rozumiem że w Polsce wszyscy kochają Dodalda i włos mu z głowy spaść nie ma prawa ale ta reguła niekoniecznie musi obowiązywać również w Czechach, Austrii ii Włoszech.
-
Łukasz
Swoją drogą, gdzie jeszcze dają tydzień wolnego po 3 miesiącach pracy?
Dlaczego Schetyna nie chce oficjalnie przyznać, że Tusk wyjechał - dopiero przyznaje się ciągnięty za jezyk przez Piaseckiego, a Liszka mówi o tym dopiero gdy wszyscy o tym wiedzą... -
-
nickman
po jakich 3 miesiacach pracy, a kampania wyborcza to nie byla praca ? A przed kampania tez nie bylo pracy ? -
Łukasz
Ty naprawdę jesteś taki ciemny czy tylko udajesz?
Co mnie obchodzi kampania.
"Pracuje" jako premier 3 miesiące i jako premier jest na urlopie -
Anonim
>Łukasz napisał
>Ty naprawdę jesteś taki ciemny czy tylko udajesz?
>Co mnie obchodzi kampania.
>"Pracuje" jako premier 3 miesiące i jako premier jest na
>urlopie
on nie udaje. -
Bartooś
nickman zaloze sie ze jakbys ty byl premierem i wiedzialbys ze skoro nie boisz sie postawic czola np rosji i prowadzic twarde negocjacje to balbys sie o wlasna rodzine. poza tym co z tego ze wlasny samochod kupiony za podatki i paliwo tez za podatki bo nawet jesli na biuro to rozliczane na koszt panstwa wiec skoncz to pierdolenie bo mnie wkurza takie pisanie pod publiczke, chyba z tym skoncze...
tak samo z tym tematem o aferach, przetrzymam do jutra i usuwam, nie ineteresuja nas czyjes spekulacje co bedzie sie zialo jutro i za miesiac, interesuja nas fakty, np to ze z tych wszystkich afer gowno wyszlo, bo kazdy debil wie ze Jasinski prawa nie zlamal wszystko OK, ale to ze nie musial tego umozyc tego dlugu to inna sprawa to kwestia polityki kazdy kto ma wladze najpierw idzie droga lepsza dla niego KAZDY nawet tusk i pawlak co zreszta widzimy i doswiadczamy, tylko ze warto zauwazyc kto na ile wykorzystuje swoj urzad lub na ile te ich prezenty sa adekwatne do stylu rzadzenia, np podczas rzadow PO mnie zadna niespodzianka nie spotkala, a nie przepraszam podoba mi sie to ze nie bede musial isc na pobor :P a tak to do bani... -
Stalker
>nickman napisał
> http://wiadomosci.onet.pl/1692720,1...
>
>Własnym samochodem, bez ochrony BOR - Kaczyńskiemu nigdy
>to się nie zdarzyło, nawet jego mamusia musiała miec
>ochronę, którą na całe szczęście PO zabrała mamusi i
>byłemu premierowi gdy doszła do władzy. Jaki ten wasz
>premier był żałosny z tym tanim panstwem.
Jak już coś to w dwa samochody, bo oprócz całej rodzinki jeszcze laska syna podobno pojechała - a nie sądzę by Donald miał jakiegoś wana :>.
Inna sprawa, że temat "urlopu bez BORu" jest tylko PR-owym zabiegiem mającym odciągnąć uwagę od tego, że w ogóle jest teraz na nartach.
Tak jak napisał Majkel ktoś za to beknąć powinien (aczkolwiek nie sądzę by nikt go tam nie pilnował - pewno zrezygnował tylko z
ochrony osobistej)
@Bartłomiej
Luz Maria i spokój w tyłach - ani tym, ani tematem o umorzeniu nickman regulaminu nie złamał.
-
Michał
>Bartłomiej napisał
skoncz to pierdolenie bo mnie wkurza takie
>pisanie pod publiczke, chyba z tym skoncze...
nie strasz nie strasz bo sie zesrasz.
>
>tak samo z tym tematem o aferach, przetrzymam do jutra i
>usuwam, nie ineteresuja nas czyjes spekulacje co bedzie sie
>zialo jutro i za miesiac, interesuja nas fakty, np to ze z
>tych wszystkich afer gowno wyszlo, bo kazdy debil wie ze
>Jasinski prawa nie zlamal wszystko OK,
prawa nie zlamal ale sposob w jaki to zrobil jest skandalem.rozumiem bartoszu ze zamykasz usta krytyce.brawo nic tylko przyklasnac.niestety ale nie rozumiesz idei moderowania forum temtycznego.