-
Wiktoria
co widzialam ostatnio w tej arcy inteligentnej gazecie:
ze Pink sie super ubiera i ze nie jednej dziewczynie by pasowal jej styl...
a do nie dana bylo- ale ta Pink nie ma gustu...
eh -
LilliX
no coz od dawna jest wiadome ze Pink ma zajbingo gust !! ja bardzo lubire nasladowac jej styl ubioru...jest punkowo-luzacko-piiiknie zajebiscie wygladajacy; )
wiec ci co mowia ze PInk nie ma gustu sa...w... BŁEDZIE!! :P ]:p -
Wiktoria
ale wiesz- bardzo dlugo mowili ze Pink to bezhuscie i wogole dno wklesle...
A teraz nagle zmienila sie moda i teraz Pink jest the best...
I tu wlasnie wychodzi hujnia w tym "yntelygentnym" pismie.. -
LilliX
jak ktuuus czyta takie "kijgowie" gazety no to tak zawsze jest :P piczy sie wlasne zdanie a to co pisza czy mowia inny to olewka !! siiieeee nie znaja szpagaty i tyle!! poza tym Pink tyz raczej ma to w dupie i robi dalej swoje wiec...kij z tymi "brytnejowymi lalami" co tak glupoty wypisuja i mowia na ten temat ]:> ...jesli ktos ma juz bezguscie to tylko "brytnejowe lale" a nie pozadni ludzie; P taaaa.... :))
a co to "yntelygnetnych" pism...to ... Viki my zyjem w polsce...czego sie spodziewalas; P u nas przeciez co 5 dziewczonka to taka "brytnejowa" ze az szkoda patrzec co sie po katach miasta wylega :| ...poza tym wlasnie od takich "stworow" sie biora opinie w gazetach
pozdro :)) -
-
Wiktoria
to straszne jest...
mam na mysli- 0 gustu!!
0 wlasnego stylu...
-----
kopiuja tylko... na wiecej ich nie stac...
zenada -
LilliX
-
Wiktoria
-
LilliX
niet; ) ja jestem z Bialegostoku wiec nei bałdzo wiem w czym rzecz...nom wiec prosze o "rozjasnienie" slowa; ) -
Wiktoria
KDT
Kupieckie
Domy
Towarowe
Takie hale gdzie full jest bailych niebieskich zoltych i rozowych ciuchow :]
wiadomo ze mozna tam kupowac i nawet czesto mozna znalezc cos super ale jak taka laska jest cala w tym... -
LilliX
wiesz...ja tam nei mam nic do rozowego koloru ja sama sie ubieram roznie...czasem na punkowo...czasem na a'la gotycko a czasem wedlug wlasnego pomyslu; P ...łacze np. biel z czernia ale nie tka jak te lale <bleeeech> wzyciu nie ubralabym sie jak jakas "barbie" typu rozowa bluzka biale spodnie rozowe buty i rozowa torebka <buahahahahaa....> nie ma jak swoj wlasny styl....łaczenie roznosci tak aby mialo to "rece i nogi" a nie wszystko na "jedno kopyto" tka jak to robia niektore dziewczonka...jak juz rozowy czy zielony w "modzie" to juz cale łaza na rozowo i zielono <blllleeeeeeeeeeeeechhhh.....> fakt faktem-> duzo tego ostatnio sie wyleglo :| -
Wiktoria
ej no bez jaj ja mam troche rozu w szafie... alelaczego z czarnym i jeansem...
gotyk tez fajna rzecz...
-
LilliX
jednym slowem wszystko jest ok ale BEZ PRZESADY ... :) chociaz i tka nikt mnie nie zmusi abym sie ubrala cala na rozowo :P nie ma tkaiej siły ]:> -
Wiktoria
-
LilliX
-
Wiktoria
wiesz ja tez jestem dosyc dziwnym polaczeniem
-zdarza mi sie ubierac na calkiem jasno
-nosze rozowy zakiet
-slucham HIMa i PINK...
i tu sie komplikuje bo ja przeciez jesli zdarza mi sie tak ubierac to muzsze sluchac BRITNI -
LilliX
i tu jest wlasnie zmylcia...
ja slucham jak jest w opisie i punk i rock...zdarza mi sie posluchac nawet troszke metalu i gotyku...ale bardzo lubie sluchac Pink i Avril nom i to co wpadnie w ucho :) wiec czasem nie warto sie wciskac w jeden nurcik...wtedy jest strasznie "jednolicie" poza tym juz spotkalam sie z takimi tekstami jak np. "sluchasz punk-rocka wiec dlaczego nosisz czasem buty na obcasach i ubierasz sie na jasno" hehe no smiechu warte...wedlug takich osob ludzie sluchajacy punk'a musza byc jak "brudasy" <no takie jest szersze pojecie wedlug niektorych osob ze punk=brudas> z reszta niby dlaczego mam sie ograniczac tylko do glanow ?? nie lubie czegos takiego jak szufladkowanie ludzi...na ogol jest to w naszym spoleczenstwie bardzo przyjety sposob okreslania ludzi...np. sluchasz punk'a jestes brudas...czy tez jak zalozysz nawet najmniejszy elemencik rozowy jestes jak lala britnejowa...bezsensu ... ja jak wczesniej mowilam...u nas jest zle podejscie do takich ludzi ktorzy ubieraja sie "wedlug wlasnego stylu" ...dlatego moim zdaniem Pink ma zajebisty gust!! ona laczy punk z elegancja i to jest wlasnie zajebiste!!! wiec nie mylic pojecia ze punk to musi byc brudas!! i ze jak punk zalozy cos rozowego to musi byc juz cos z "okolic" brytnejowa!! :] -
Wiktoria
no pewnie :P
Ja ztym moim rozowym zakietem i spojrzeniem platego zabojcy + usmiech na twarzy + muzyka ze sluchawek jestem wybuchowa mieszanka
----
a ostatnio na mnie gowniarze wolaja "rozowa"- od zakietu... komplement?? -
LilliX
hmmm ja bym to wziela za komplement <przynajmniej by mi sie kojarzylo z P!nk; P > a tak wogole...przeciez jej ksywa wziela sie z "mniej" milego przezycia <jak sie nei myle> na obozie zdjeli jej majtki <??> <tka gdzies czytalam...ale wiadomo ...gazety tez bzdury wypisuja> nom wiec ja bym sie nie przejmowala i bym wziela to za komplement; )....mnie kumpel z LO nazywal swojego czasu "marchewą" od moich <poczatkowo -> koloru marchewkowego zamiast czerwonego> włosow ...kiedys sie wkurzalam...ale teraz to nawet milo posluchac; ) wkoncu jak to spiewali lady pank "...W marchewkowym stanie jest najlepiej mi..."
]:>> -
Wiktoria
jestes w bledzie :]
Pink wziela swoja ksywke z filmu Rezerwowe Psy- tam byl Mr. Pink...
a wiem to z wywiadu na zywo... -
LilliX
aaaaaaaa mowilam ze nie jestem pewna ...z gazety to wzielam :/ hyh koniec z czytaniem gazet!! pisza jakies gowno a pozniej sie zyje w bledzie :/ nooo to dobrze wiedziec skad ta ksywa :) thx za info :)