- 1
- 2
-
Ania G.
Na poprzednim forum zrzeszyli sie prawie sami ORIONOWCY. A kto konczyl "fantastyczny, oniemiajacy i zapierajacy dech w piersiach" kurs w TRIADZIE (albo jest w trakcie)? Co sądzicie o kursie? A o biurze?? -
Thuraja
Hej ,
Mam kolegę ,który całkiem niedawno skończył kurs Triady.Jakieś dwa tygodnie temu zdawał egzamin.
Ogólnie opinie na temat Triady i jeśli chodzi o biuro i o kurs nie są najlepsze ,choć nie jest to tak naprawdę moja opinia tylko zasłyszana:)
Nigdy nie korzystałam z Triady - biura ,mam znajomych ,którzy się "nacięli"więc co roku wybieram jednak inne biura.
A co Ty sądzisz o Triadzie?
Pozdroofka:)) -
Michał Lubtak
-
Renia
Ja od jakiegoś czasu korzystam z usług TRIADY i oby było tak dalej ....
-
-
Anonim
hej
zdaje egz wojew w kwietniu i podobno kursantow z Oriona egzaminuja osoby z Triady i odwrotnie....tzn w 100% z Oriona jest komisja egzaminacyjna dla Triady i innych.....
co do egzamin z Triady to nic nie wiem ...jacy oni sa itp......na co szczegolnie zwracaja uwage.....wiesz moze cos na ten temat? -
Thuraja
Przecież wykładowcy z Oriona(a przynajmniej część z nich)wykładają również na kursie Triady:)
A komisja wojewódzka ma stały skład niezależnie od tego ,gdzie kończyło się kurs.
A Lubtak A - nie wiedziałam ,że pracujesz w Triadzie:)))
-
Ania G.
do aga:
Pewni , ze wiem, czego wymaga komisja bo sama konczylam kurs w TRIADZIE. i w kwietniu przymierzam sie do egzaminu wojewodzkiego....ale zobaczymy.... -
wolland... mao
heyah trida to dobra agencja. jestem bardzo zadowolony ze wspolpracy jako klient oraz przewodnicy i rezydenci rowniez sobie chwala zazdroszcze, ze mozecie tam robic kurs -
Anonim
do Thuraja: no wiec zalezy gdzie konczysz kurs....bo nawet na wniosku o dopuszczenie do egzaminu musisz zaznaczyc gdzie konczylas kursik i wg tego przydzielaja Ci komisje......nasi wykladowwcy tzn Orionowcy bankowo egzaminuja Triade!
a nas inni.....tylko nie wiem nic po za tym ze pytaja o polaczenia z Cyprem;)
-
Anonim
do Thuraja: no wiec zalezy gdzie konczysz kurs....bo nawet na wniosku o dopuszczenie do egzaminu musisz zaznaczyc gdzie konczylas kursik i wg tego przydzielaja Ci komisje......nasi wykladowwcy tzn Orionowcy bankowo egzaminuja Triade!
a nas inni.....tylko nie wiem nic po za tym ze pytaja o polaczenia z Cyprem;)
-
Anonim
Ania a moze zdradzisz jakies szczegoly...jakies info....odn egzaminu ...bede wdzieczna:) -
Michał Lubtak
Na egzaminie są ludzie ze wsząd i niekoniecznie wykładaja na któryms z 3 kursów: Triady, Oriona i Krasnołeckiej, ale oczywiscie czesto sie tak zdarza.
Ja podczas swojego 3-dniowego egzaminu widziałem caly czas swoich dwóch wykladowców z kursu, ale oczywiście nie mogli prowadzić mojej czesci egzaminu.
Bez względu gdzie robicie kurs i tak zasada jest taka: egzaminatorzy wszyscy sie dobrze znaja i nie chca oblewac, bo wiedzą ze jak obleja duzo osob, to druga ekipa egzaminatorow obleje w odwecie ich kursantow.
Generalnie jak chodzicie na kurs i sumiennie słuchacie to zdacie, ale wazniejsze jest to czy do tej pracy sie rzeczywiscie nadajecie i czy to wytrzymacie.
Wielu sie porywało, a potem odchodzili w trakcie sezonu bo psychicznie i fizycznie nie wytrzymywali.
Pozdrawiam!!! -
Renia
ja kończyłam kurs w Częstochowie a egzamin był w Katowicach, więc ani pół egzaminatora nie znałam -
Magitek
Mnie egzaminował pan Pilich... bezstresowo... natomiast Piegat magluje i magluje... i właściwie tylko on oblewa..ale 3 dnia; ) -
Thuraja
Hej ,
Szczęściara! Pan Pilich jest spoookkkoo ,mam z nim większość wykładów! -
eska
ja skończyłam kurs w Triadzie, ale nie podchodziłam do egzaminów, bo zabrakło chęci, czasu i nałożyło się kilka innych spraw. Ciekawa jestem, czy jest możliwość uzyskania jakiegoś zaświadczenia o uczestnictwie w kursie? wiecie coś o tym?
oraz tak przy okazji, to pamietam, że jak jechaliśmy z grupą na wycieczkę do Krakowa, to zgubiłam się :) i tak ze dwie godziny szukałam grupy, aż niechcący trafiłam na nich na parkingu. i całe szczęście, bo do mnie należało odwiezienie ludzi do hotelu i zakwaterowanie :) -
Michał Lubtak
-
Magitek
czy jest możliwość uzyskania jakiegoś zaświadczenia o uczestnictwie w kursie? wiecie coś o tym?
DZIEWCZYNO !!
TO ZASWIADCZENIE TO PODSTAWA DO PRZYSTĄPIENIA DO EGZAMINU U WOJEWODY. SKŁADASZ JE + FOTKI + ZAŚW. LEKARSKIE + ZAPŁATA ZA EGZAM... (TERAZ JUŻ 200 ZŁ) ... I ALLES !!!
jakaś zakręcona jestes :P -
eska
-
Anonim
tez tak zrobilam..konczylam triade w zeszlym roku, a egzamin zdaje teraz w kwietniu(cos ciezko to widze) musisz tam isc po prostu i poprosic zeby ci wydali to zaswiadczenie.. a jak im powiesz ze chcesz zdawac w jakims konkretnym terminie to po prostu musisz zaniesc im reszte wymaganych dokumentow i oni to razem ze swoja pula miejsc na egzamin zaniosa...
- 1
- 2