- 1
- 2
-
marzka
Powiedzcie, czy jest jakies ograniczenie czasowe, co do zdawania egzaminu wojewódzkiego, po egzaminie wewnętrznym robionym przez np.naszą szkolę krasnołęcka??
Bo obija mi sie o uszy, ze w przeciagu 2 lat nalezy zrobic wojewódzki?? czy ktoś ma pewne info na ten temat??
-
Anonim
Marzka ja tez tak słyszłam, a w marcu'06 mija mój czas.... poucze sie w wakacje! -
marzka
no właśnie potrzebuję info od kogoś z poiza nas..no cóż wakejszyn będą poswiecone na nauke; ) wszystkiego chyba sese -
moyemiasto
ja tez mam tylko wewnętrzny i mijają dwa lata a ja nie podchodziłam do egzamu:) mam zamiar we wrzesniu zdawać tyle że we Wrocławiu. Z tego co wiem to dłużej niz dwa lata, bo mi nic nie mówili:) -
-
Anonim
kurde a ja wczoraj byłam z Pablem w U.M. bo kciał zabrac papiery bo oblał egzama z rok temu a jesgo"2 lata" minęły, a Pani mu powiedziała że jest na to czas nie określony.. tzn na zdawanie.. i komu wierzyc?!
ale 200zł to już ździerstwo... -
marzka
co do zdzierstwa to rcaja, czyli mamy sobie czas by zdawać, nie muszę sie śpieszyć??
Choć i tak zamierzam niebawem.... -
moyemiasto
-
ola
witam wszystkich serdecznie!!!
Byłam dziś właśnie w urzedzie wojewodzkim i zapisałam się na egzamin...
Kurs skończyłam 2,5 roku temu, więc z tymi ograniczeniami czasowymi to jakaś plota... Pani sprawdziła tylko czy nie przeterminowały się badania lekarskie.
Pozdrawiam ciepło!! -
marzka
-
Anonim
Witam :)
a wiecie może kiedy są najbliższe terminy egzaminów w Warszawie?
ja skończyłam kurs w lutym i jakoś na jesieni chciałabym w końcu uwieńczyć go egzaminem :) -
ola
od 12 do 14 października :)
może się spotkamy, bo ja wtedy zdaję :)
pozdrawiam:) -
Anonim
do kiedy można składać dokumenty?
i ewentualnie wiesz może kiedy jest następny termin? :)
bo jeszcze na początku października mam egzamin na studiach i nie wiem czy wyrobie się z wykuciem na egzam pilota; )
pozdrawiam :) -
ola
nie wiem, zawsze można składać dopóki są wolne miejsca... a znając życie, pewnie niedługoi się skończą :-)
a następny jest pewnie w połowie listopada, lae głowy nie dam... trzeba by tam zadzwonić, ale nie mam numeru... chyba, że jest taki sam jak numer faxu, bo ten akurat mam :-)
Powodzenia na wszelkich egzaminach:-) -
Anonim
dziękuję za odpowiedz :)
może uda mi się wyrobić na termin październikowy :)
pa -
Michał Lubtak
No tak nam marzka mowili jak mielismy kurs ze mamy dwa lata najpozniej zeby zdac egzamin, ale nie wiem czy to prawda -
ola
-
kamisia
A CZY GTO TAK TROCHĘ NIE głupio że robisz kurs 2.5 roku temu a tereaz masz egzamin?? Przecież można wszystko zapomnieć :) -
ola
no... myślę, że głupiej by było gdybym musiała jeszcze raz robić kurs za 1000 zł... -
kamisia
-
Anonim
ja robie pozno bo urodziłam blizniaki, ponad to musze doic krówke, dogladac królikówi i bawic sie z kotem...
hiehie
- 1
- 2