-
Kacper AKA Kalul
najładniejsze bramki to moim zdaniem:
1. van Bronckhorst vs. Urugwaj
2. Tevez vs. Meksyk
3. Forlan vs. Niemcy
ale to tylko moje subiektywne zdanie :) -
Kacper AKA Kalul
>Kacapa napisał
>>░▒▓█ I am █▓▒░Legend napisał
>>
>>Najlepszy mecz:
>>Dania-Kamerun,Holandia-Brazy lia
>>
>
>Niemcy - Anglia; ]
>Przynajmniej pierwsza połowa to było chyba najlepsze 45min
>na tych mistrzostwach, w drugiej masowe ataki Anglików i
>wzorowo wyprowadzane kontrataki Niemców, mimo wszystko
>według mnie to był najlepszy mecz na tych mistrzostwach, a
>jeszcze gdyby arbiter uznał bramkę Lamparda, wtedy
>moglibyśmy byc świadkami niezwykłego widowiska; )
no i jeszcze mecz o 3. miejsce Urugwaj - Niemcy. mimo, że mecz już o mniejsza stawke to był bardzo atrakcyjny dla zwyklego kibica, spora dramaturgia i zmiennosc sytuacji.
ogólnie poziom meczów moim zdaniem nie był zbyt wysoki. nie ma sie co mierzyć z poziomem Ligi Mistrzów, który był w tym roku naprawde wysoki. mistrzostwa świata w Niemczech takze bardziej atrakcyjne.
od fazy pucharowej zaczęło sie coś ciekawego dziać, ale w 2006 roku kilka spotkań fazy grupowej moglo juz sie podobać, w tym roku wyróżnic można tylko Kamerun-Dania. -
$zklarzu
-
░▒▓█ I am █▓▒░Legend
Poziom turnieju był taki jaki pokazywali uczestnicy.
Widac że nie wolno odpuszczac żadnego meczu w eliminacjach.
Poziom faktycznie się wyrównuje.
Potem finałach widzimy Algierie,Słowacje,Słowenie,Szw ajcarie zamiast Egiptu,Rosji,Turcji i Szwecji.
Te pierwsze drużyny prezentują niższy poziom ale uwansowały uczciwie.
-
-
marcin
"Do skandalu doszło w trakcie przejazdu odkrytego autokaru po pełnym rozentuzjazmowanych kibiców Madrycie. Gerard Pique, zachęcany przez Cesca Fabregasa, splunął na Pedro Cortesa, byłego prezydenta Valencii, który wsiadł z mistrzami świata do autokaru. Piłkarz Barcelony trafił w działacza, co wprawiło go w wielką radość.
W jeszcze lepszym humorze był sprawca całego zajścia Cesc Fabregas, który sprowokował 23-latka z Katalonii."
http://www.youtube.com/watch?v=DMhm...
Więcej niż klub <3!...
Najebanie najebaniem, ale żenadę taką odstawić ahhh :) -
Kacapa
-
-> Adaś <-
o ja pierdole :P
a co do najciekawszych meczy:
Ghana - Urugwaj, szczególnie za końcówkę.
Jeszcze aż tak schizolskiego meczu w życiu nie widziałem :P -
Michał.
Dobry mecz był też Argentyna-Niemcy.Deklasacja po prostu.Podobał mi się również pościg USA za Słowenią,gdy po pierwszej połowie było 2:0 dla ekipy z Europy.Pośćig udany,mógłbyc jeszcze lepszy,gdyby nie błąd sędziego.Najdziwniejszym meczem,przynajmniej dla mnie był Brazylia-Holandia. -
$zklarzu
zajebista była akcja w meczu Hiszpania Paragwaj jak Paragwaj miał karnego, Casillas obronił, minute potem karnego miała Hiszpania, strzelili ale sędzia nie uznał i po powtórzeniu też nie strzelili :) -
Smoku
-
™Maarcin ツ
-
Anonim
byłem w afryce świeciło słonko pruszył śnieg...
sprzedawałem wuwuzele i mówie interes dobry teraz w polsce będę sprzedawał!!!!!