Piłka nożna [18382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bonita

od jak dawna grasz? Co Cię do tego skłoniło? Byłeś/aś dzieciakiem jak zaczęła sie Twoja przygoda z kopaniem, czy piłka zaczęła Cię fascynować całkiem niedawno?
  • Piocio

normalnie po prostu w szkole pilka na podworku pilka w domu pilka( ogladanie meczy z tata :D) i nie mialem wyboru; P
    a pilka jest super sprawa wiec nie uciekalem od tego :)
  • ziolo

ja od mundialu 2002 jakoś mnie wciągnęło, zachęciłam kilka dziewczyn do grania i od tej pory nie mogę się oderwać
  • Paskud Okropny

rok 1996 :) podstawowka, zaczynalem jako obronca, potem napastnik, pozniej zszedlem na skrzydlo zeby wyladowac na bramce; ]
    ale i tak najlepiej mi sie gra w ataku :D i tam najczesciej mozna bylo mnie zobaczyc :)

ale juz niedlugo bedzie wielki COME BACK :D
  • BamBam

oglądanie zaczałem od MŚ w 1994, chociaz pierwszy album z naklejkami miałem z EURO 92:) grać zacząłem wtedy kiedy dostałem piłkę pod choinkę - jakos przed 1990:) pamietam ze za cholere jej nie chciałem. W podstawówce zawsze grałem z przodu, a teraz raczej rozgrywam. Swoją drogą grał ktoś kiedyś w "kwadraty"?;)
  • Anonim

"kwadrat" heh tłukło się to w dzieciństwie ale nie tylko na asfalcie również w warunkach ekstramalnych ... moja przygoda z piłką zaczęła się dawno dawno temu a możę jeszcze dawniej ... z wielkich imprez piłkarskich to najstarsze pamiętam MS w '94 (podobno z pasja ogladalem wczesniejsze turnieje ale ja ich nie pamiętam; )). od dziecka grałem w napadzie i tak zostalo... tylko kilka razy ze wzgledow kadrowych przekwalifikowany na bocznego obronce. pozdrawiam wszystkich ema
  • ...can you imagine no love?

A ja nie pamiętam za dobrze:p Granie to jakoś 92-93 rok. Oglądanie...hmm...pamiętam jak przez mgłę, że oglądałem finał Brazylia - Włochy w 94 roku.. I od tego też finału kibicuje Italii. Od zawsze byłem rozgrywającym i tak jest do dziś. Czasem lubię pograć na lewym bądź prawym skrzydle:)
  • Anonim

Obejżałem finał MŚ 1998 we Francji razem z dziadkiem i spodobał mi się ten sport
  • szczęściara:)

moja przygoda z piłką zaczeła się niedawno(żałuję,że omineło mnie tyle fantastycznych wydarzeń,jak choćby EURO 2004),bo podczas Mistrzostw Świata Niemcy 2006.Byłam zmuszona obejrzeć mecz Polska-Ekwador.Później z niecierpliwościa czekałam na Polska-Niemcy(i się pobeczałam jak przegralismy w ostatnich minutach).Wszyscy w domu mieli nadzieję,że ta fascynacja futbolem mi przejdzie po tej imprezie,ale (ma ich nieszczęście:))pomylili się[wręcz bym powiedziala,że stałam się jeszcze gorsza]
  • Bonita

ja gram od dziecka... najpierw z tatą, potem z braćmi, a teraz z paczk.ą najlepszych kumpli
  • Michał J

gram odkad pamietam.

a zaczalem sledzic wyniki od MŚ 1994 USA. pamietam tylko migawki z tamtego turnieju i mam do dzisiaj w glowie jakis replay:D
  • wojtek

A bo ja pamiętam?
  • Anonim

Zaczelam w podstawowce... i tak jakos poszlo:P:P:P
  • LoXaR

Ja to zacząłem grać w noge jak miałem gdzieś ok. 7lat; ) Latalem wtedy po podwórku z lekką piłką do siatki :D Gram dużo i trenuje w klubie :) <--- poooooolecam granie w klubie... :)
  • Anonim

Jestem dosc mlody wiec nie pamietam zadnych turniejow sprzed 98'.
    Gram od zawsze,w 1 klasie podstawowki zaczalem uczeszczac na sksy,oraz treningi bramkarskie,po przejsciu do gimnazjum gralem tylko na podworku z kolegami ale teraz gram w szkolnej dryzunie; z reguly na pozycji prawego pomocnika(gdy gramy na murawie) i prawy na ataku gdy mamy hallowe zawody.
  • Łukasz. Skromnie tak.

moj brat zmuszal mnie abym stal na bramce jak on strzela, wiec stalem, na poczatku balem sie pilki ale potem juz nie i teraz spoko mi idzie bronienie :D
  • Anonim

jakos w podstawowce mnie stawiali na bramce...
    i tak jakos sie rozegralem...
  • RuteK

pierwszy kontakt z piłką i złamanie nogi - skrętne- do tego stopnia skomplikowanie, że źle mi się zrosło i musieli łapać kość i znowu wstawiać gips. Okres zerówka/1 klasa podstawówki :D:D
    Przyrzeczenie nie grania więcej w piłkę niestety nie wypaliło:D
  • Tylko się nie zakochaj...

ja w pilke zaczelam grac od 4 roku zycia z chlopakami pod blokiem to nic ze wywalalismy sie o pilke i rozne takie przypadki no i z bracmi ciotecznymi sie gralo bo mam 5 ciotecznych braci co mieszkaja w Radomiu i zawsze sie pod blokiem gralo z samymi chlopakami bo w bloku mieszkalam tylko ja i taka ewa no i ona czasem z nami kopala no i tak do tej pory sobie kopie z chlopakami teraz to rzadziej ale kopie:P:P
  • .eM

moja przygoda, a raczej miłość do piłki nożnej zaczęła rozwijać się razem ze mną w brzuchu mamusi, bo moja mam gdy była ze mną w ciąży siadała i oglądała meczyki
    a tak naprawdę moja miłość do piłki zaczęła się rodzić jakoś tak od 1998 roku, zachęciła mnie do niej koleżanka
    zawsze można było na osiedlu pograć z kolegami, albo z braćmi jak się zjawiali u nas w odwiedziny:D
    kocham nogę, ale ostatnio nie mam za bardzo kiedy z kim i gdzie grać:( ale na szczęście ostatnio na w-fie grałyśmy:D
| |

Piłka nożna i wszystko co z nią związane. ------------------------- ZANIM NAPISZESZ ZAPOZNAJ...

Fotki

Miejsca grona (2)