-
Anonim
Było kilka tematów, widać mocne zainteresowanie tematem. Podwieszam!
Parę linków:
http://www.tvn24.pl/-1,1503334,wiad...
http://www.tvn24.pl/12694,1503234,0...
http://www.tvn24.pl/0,1503342,wiado...
http://sport.onet.pl/0,1248713,1521...
Ogólnie, bardzo pozytywnie jestem nastawiony do mistrzostw. Największa szansa dla Polski od czasów 1989 roku.
Czy wykorzystamy? Żeby impreza się udała - trzeba 20 miliardów euro. Oczywiście, że jest to wykonalne i ja wierzę w powodzenie tej imprezy.
Polska!!! -
Daniel
-
Anonim
-
[BARTEK]
-
-
Anonim
-
>sTeLmA<
jak ja zrobilem ten temat to mi skazowali :P:P
wreszcie skonczy sie to ciagle obiecywanie budowy stadionow ..teraz juz pozostaje tylko dzialac
-
@rtur
Ciekawe tylko jak będzie z biletami jak już nadejdzie wyczekiwany moment? Chyba jako gospodarze nie będziemy musieli się tak starać o ich dostanie jak w przypadku mistrzostw świata w Niemczech, czy może czekać nas będą losowania z pośród chętnych obejrzenia meczu na ME? -
Matesz.
No po raz pierwszy "zakwalifikowaliśmy się" do ME! Ciekawe, czy gdyby nie to, że organizujemy impreze, to czy byśmy grali? Ja obstawiam na TAK!
-
Mel
-
Hania;)
-
Hania;)
-
Anonim
>Andryk napisał
>Ciekawe tylko jak będzie z biletami jak już nadejdzie
>wyczekiwany moment? Chyba jako gospodarze nie będziemy
>musieli się tak starać o ich dostanie jak w przypadku
>mistrzostw świata w Niemczech, czy może czekać nas będą
>losowania z pośród chętnych obejrzenia meczu na ME?
Przy załozeniu, że mecz Polski bedzie na stadionie 60 tysiecznym , proporcje powinny wygladac - 40 tysiecy dla nas, 20 tysiecy dla rywali
PLUS - mecz gdzie bedzie, np Anglia-Francja - bilety tylko dla tych narodów plus loża honorowa dla ludzi z wyzszych sfer
PLUS, bilety powinny byc dość drogie. Nie bedzie takich problemów. -
Anonim
>Andryk napisał
>Ciekawe tylko jak będzie z biletami jak już nadejdzie
>wyczekiwany moment? Chyba jako gospodarze nie będziemy
>musieli się tak starać o ich dostanie jak w przypadku
>mistrzostw świata w Niemczech, czy może czekać nas będą
>losowania z pośród chętnych obejrzenia meczu na ME?
Przypuszczam, że będą losowania... Ale na to czas jeszcze przyjdzie. Póki co, trzeba się cieszyć, bo to napewno pomoże polskiej piłce. Nie tylko piłce. -
Hania;)
-
Anonim
Teraz to już muszą wybudować te stadiony i przynajmniej część tych dróg, bo jeśli damy plamę to będzie lipa na cały świat. Mam nadzieję, że rząd przestanie trwonić pieniądze na jakies poronione pomysły typu becikowe i zainwestuje w coś pożytecznego, a teraz już koniecznego - infrastrukturę sportową!
No i wreszcie weźmiemy udział w Euro :D -
Anonim
eehh to jest poprosyu cudowna widomosc! prawie plakalam z radosci :) pomyslcie jakie korzysci! nareszcie wybuduja te wszystkie stadiony,zbuduja wreszcie drogi ktore sa budowane od kilkunastu lat.a tak musza zdazyc w 5 lat! i zarobimy kupe kasy na tym. juz sie nie moge doczekac...a jeszcze jakby np final byl Polska-Ukraina; ) to by dopiero bylo niezle... -
Anonim
Tego się obawiam. Tych dróg. Znowu się jakieś pojeby ekolodzy zaczną kłócić, o przyrode etc. I same kwasy z tego wszystkiego wyjdą. :/ -
@rtur
Najważniejsze teraz to zlecenia na budowę tego wszystkiego zlecić kompetentnym ludziom. Nie może być tak jak to w Polsce zwykle bywa, że przetargi wygrywają firmy, które potem odwalają strzaszną kichę, lub nie przestrzegają terminów. Oby tak nie było i tym razem, bo to wstyd na całą Europę, a nawet świat -
Anonim
i tak najlepszy byl moj facet od wf:
-Ej dzieciaki chodzcie na chwile..Właśnie Dzwonił do mnie Pan Listkiewczi i poinformowal mnie ze Euro 2012 bedzie u NAS.
Za 20 min:
-Ej dzieciaki Właśnie to samo potwierdził pan kaczyński :D:D:D:D
co za typ :D:D:D:D:D -
Anonim
Euro 2008 jest w moim mniemaniu juz pewne dla nas.
Tak wiec bierzemy udział 2 razy w mistrzostwach Europy - nie ma bata, w przynajmniej jednym z nich odniesiemy jakis sukces :)
A co do ekologow - zamknac ich i tyle, jako sabotażystów :)