Piłka nożna [18382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja także :)
  • JustynaSOSNA

Hej!
    Czemu już nie piszecie? Brak czasu? Dużo nauki? Piszcie, bo jestem ciekawa :P

U mnie sporo się zmieniło. Wyprowadziłam się z rodzinnego domu, wynajmuję kawalerkę. Pracy jeszcze nie obroniłam, bo muszę powtórzyć badania (zrobi się). Nadal pracuję z mamą na bazarku, a w tygodniu wolontariat i indywidualna praca z dzieciakami. I uczę się gotować :P

Napiszcie, czy czasu nie macie tylko na pisanie tu, czy w ogóle piłka zeszła u Was na plan dalszy (w co wątpię).
    Pozdro!
  • Magda

Nauka nauka i jeszcze raz nauka; \ (jestem w I gim a tu duuzoo nauki oO ale i tak to olewam).. wchodze na kompa prawie codziennie i czytam na biezaco wiadomosci sportowe...w piatek wrocilam z Austrii bylam na feriach zimowych u ciotki, nie mialam dostepu do kompa i szczerze powiem brakowalo mi tej pilki ale dobrze ze ciotka miala polska telewizje to moglam sledzic co sie dzieje w sporcie; P
    Polacy graja z Hiszpania 8 czerwca co mnie to zabradzo nie cieszy, bo lubie Hiszpanie i ja nie lubie gdy dwa ulubione kluby czy kraje graja przeciw siebie.. a z drugiej strony moze i dobrze ze gramy z najlepszymi B-)

PS. dla tych co lubia czytac i lubia fantasy ( i dla fanek Zmierzchu) polecam ksiazke pt; "Szeptem" Becca Fitzpatrick, jest to podobne do Zmierzchu tylko ze Zmierzch jest o wampirach a Szeptem jest o Upadlym Aniele; ] Ja zamierzam ja czytac tylko musze ja kupic; ]
  • Anna ...

a Wy dziewczyny często gracie w piłkę ? :d; p
  • Magda

Tak xD
  • Anna ...

ale fajnie :D piłka nożna to moja pasja i życie :D; p
  • Magda

to fajnie x) a jakiemu klubowi kibicujesz ^^; >???
  • Anna ...

hehe :D
    też się ciesze :D a ja .. różnie bywa :D niedaleko mojej miejscowości gra fajny zespół :D
  • Anonim

różnie to bywa? lol
  • Anna ...

oj , nie zrozum mnie źle .. :D po prostu nie darzę pasja aż tak wielka żadnej z reprezentacji piłkarskiej :D bardziej wolę pograć sama z przyjaciółmi niż kibicować :D a jak u Ciebie ? xd :)
  • Anonim

>Anna ... napisała:
    >oj , nie zrozum mnie źle .. :D po prostu nie darzę pasja
    >aż tak wielka żadnej z reprezentacji piłkarskiej :D
    >bardziej wolę pograć sama z przyjaciółmi niż kibicować
    >:D a jak u Ciebie ? xd :)

Rozumiem. Ale z czym konkretnie?
  • Anna ...

komu Ty kibicujesz ? xd
  • cochabamba

IV turniej Kobiety Kobietom

Warszawskie Chrząszczyki oraz redakcja portalu Kobiety Kobietom zapraszają na czwartą edycję turnieju piłki nożnej dla kobiet o puchar Kobiety Kobietom.

Tegoroczna edycja odbędzie się w Warszawie w dniach 16 i 18 lipca 2010 w ramach festiwalu EuroPride 2010. Parada Równości, na którą zapraszamy, planowana jest na sobotę 17 lipca, dlatego zostawiłyśmy ten dzień wolny od rozgrywek, by pozwolić wszystkim zainteresowanym na uczestniczenie w Paradzie.

Na turniej zapraszamy maksymalnie piętnaście drużyn kobiecych, amatorskich (zrzeszonych lub nie).
    Rozgrywki odbędą się po części na boiskach liceum im. Stefana Batorego, na ul. Myśliwieckiej 6, częściowo na innym boisku na terenie Warszawy.

Turniej organizowany jest we współpracy ze stowarzyszeniem Lambda Warszawa oraz biurem podróży GoAndPlay Travel.

Szczegóły o turnieju - zapisy, system rozgrywek - znajdziecie na naszej stronie: http://www.chrzaszczyki.com.pl/4tur...

Chrzaszczyki/ redakcja Kobiety Kobietom
| |

Piłka nożna i wszystko co z nią związane. ------------------------- ZANIM NAPISZESZ ZAPOZNAJ...

Fotki

Miejsca grona (2)