Piłka nożna [18382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pisek

pomysl jeszcze aktualny? jak tak to szukacie bramkarza? :>
  • Szpieg

Dobrze by było wiedzieć czy temat jest do kasacji bo wydaje mi się, że powinien być w dziale ogłoszenia. Czas do końca następnego tygodnia, a później kasacja. Pozdrawiam
  • BRP

Ja tez chcial bym grac jestem dobry na bramce tylko male pytanko jakie mial bym zarobki moja propozycja to okolo4 tys euro na miesiac
  • BRP

ty chcesz byc bramkarzem?raczej ja nim bede w swojej lidze jestem najlepszy:)
  • Anonim

nie jaraj sie tak... miedzy smietnikim a trzepakiem moj dziadek by wszystko bronil a ty sie tak nie podniecaj kozaczku kiedys za to w pizde dostaniesz
  • kuba.

jeszcze aktualne zbieranie ludzi do klubu UKS BIELIKI OTWOCK.....piszcie na prive....rocznik 94' i mlodsi...
  • A/\/\Ig0

Podoba mi sie ten pomysl ...
  • Fenomen

Martin Skrtel polskiej piłki noznej. Wprawdzie nie jestem wirtuozem piłki, ale na obronie poprostu wymiatam; ] Jestem zaa :)
  • Javier

dobry pomysł ale trzeba się przy tym nieźle napracować. Ja myślę, że może stworzyć mniejszą drużynę do ligi 6 np na Bemowie

http://www.bemowskaligaszostek.prv....

bardzo dobra liga, może boisko nie jest najlepsze ale można pograć
    płatna za sezon 450 zł od drużyny. Potrzeba ok. 10-11 graczy (1 bramkarz + 6 w polu + na zmiane).
  • Anonim

;D jesli mialby to byc powazny klub - skoro nowo powstajacy to wiadomo ze amatorski, jednak ze wspolne zaangazowanie z pewnoscia jest to w stanie zmienić :D
    od dawna szukam klubu - własnie tego typu - w ktorym szukam pasji :D
    jesli to ogloszenie jest aktualne poprosze o info na GG: 3602711
    ;D see ya !
  • A/\/\Ig0

na gg mhmm ja byl bym chetny ale we 2 to i tak nic nie zdzialamy a jak inicjatywa wiekszosci to widac po postach ^^
  • .::Puchalak::.

Ja tez jestem chętny :D mozna to jakos ogarnąć jeśli jeszcze jest aktualne
  • Anonim

MKS PIAST PIASTOW ''93'
  • Kamil Dłużniewski

Także był bym chętny pozycja napastnik ... jestem dość szybki i wyszkolony technicznie gram w klubie dla przyjemności jeszcze nie myślałem o karierze piłkarza .... Jeśłi ktoś by był mną zainteresowany proszę pisać na gg 7097230 miasteczko Błaszki :)
  • Łukasz Szot

ja także był bym chętny nie gram zawodowo, tylko dla przyjemności a chciałbym się sprawdzić,byłem na dwóch treningach znicza pruszków rocznika 90 ale zrezygnowałem na jednym pokazałem że jestem najszybszy z drużyny w slalomie i na prostej też jestem szybki bardzo, mogę grać jako napastnik lub skrzydłowy a także na środku pomocy jako rozgrywający jestem z pod Warszawy; ) Pisać na priv lub na gg 2589696 pozdrawiam; )
  • Jano®

Zapraszam ----> http://www.gksswit94.futbolowo.pl
| |

Piłka nożna i wszystko co z nią związane. ------------------------- ZANIM NAPISZESZ ZAPOZNAJ...

Fotki

Miejsca grona (2)