-
Pisek
-
Dobrze by było wiedzieć czy temat jest do kasacji bo wydaje mi się, że powinien być w dziale ogłoszenia. Czas do końca następnego tygodnia, a później kasacja. Pozdrawiam
-
BRP
Ja tez chcial bym grac jestem dobry na bramce tylko male pytanko jakie mial bym zarobki moja propozycja to okolo4 tys euro na miesiac
-
BRP
ty chcesz byc bramkarzem?raczej ja nim bede w swojej lidze jestem najlepszy:)
-
-
Anonim
nie jaraj sie tak... miedzy smietnikim a trzepakiem moj dziadek by wszystko bronil a ty sie tak nie podniecaj kozaczku kiedys za to w pizde dostaniesz -
kuba.
jeszcze aktualne zbieranie ludzi do klubu UKS BIELIKI OTWOCK.....piszcie na prive....rocznik 94' i mlodsi... -
A/\/\Ig0
-
Fenomen
Martin Skrtel polskiej piłki noznej. Wprawdzie nie jestem wirtuozem piłki, ale na obronie poprostu wymiatam; ] Jestem zaa :) -
Javier
dobry pomysł ale trzeba się przy tym nieźle napracować. Ja myślę, że może stworzyć mniejszą drużynę do ligi 6 np na Bemowie
http://www.bemowskaligaszostek.prv....
bardzo dobra liga, może boisko nie jest najlepsze ale można pograć
płatna za sezon 450 zł od drużyny. Potrzeba ok. 10-11 graczy (1 bramkarz + 6 w polu + na zmiane). -
Anonim
;D jesli mialby to byc powazny klub - skoro nowo powstajacy to wiadomo ze amatorski, jednak ze wspolne zaangazowanie z pewnoscia jest to w stanie zmienić :D
od dawna szukam klubu - własnie tego typu - w ktorym szukam pasji :D
jesli to ogloszenie jest aktualne poprosze o info na GG: 3602711
;D see ya ! -
A/\/\Ig0
na gg mhmm ja byl bym chetny ale we 2 to i tak nic nie zdzialamy a jak inicjatywa wiekszosci to widac po postach ^^ -
.::Puchalak::.
Ja tez jestem chętny :D mozna to jakos ogarnąć jeśli jeszcze jest aktualne -
Anonim
-
Kamil Dłużniewski
Także był bym chętny pozycja napastnik ... jestem dość szybki i wyszkolony technicznie gram w klubie dla przyjemności jeszcze nie myślałem o karierze piłkarza .... Jeśłi ktoś by był mną zainteresowany proszę pisać na gg 7097230 miasteczko Błaszki :) -
Łukasz Szot
ja także był bym chętny nie gram zawodowo, tylko dla przyjemności a chciałbym się sprawdzić,byłem na dwóch treningach znicza pruszków rocznika 90 ale zrezygnowałem na jednym pokazałem że jestem najszybszy z drużyny w slalomie i na prostej też jestem szybki bardzo, mogę grać jako napastnik lub skrzydłowy a także na środku pomocy jako rozgrywający jestem z pod Warszawy; ) Pisać na priv lub na gg 2589696 pozdrawiam; ) -
Jano®
Zapraszam ----> http://www.gksswit94.futbolowo.pl