Piłka nożna [18382]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KamiOn3k

Wiat serdecznie

chciałbym zorganizować amatorski klub piłkarski , na terenie Warszawy . Do tego potrzebuje przede wszystkim ludzi , takich którzy kochają piłkę nożna no i oczywiście grywają w nią . Zawsze moim marzeniem było stworzenie amatorskiego klubu z prawdziwego zdarzenia . Docelowo chciałbym alby drużyna grała w Warszawskiej Lidze Sportu . jeśli są tu ludzi którzy tak jak ja czuja że muszą jeszcze coś zrobić ze swoją '' karierą " piłkarską to proszę o odpowiedzi tu lub na priv. Podaje jeszcze ewentualnie maila : kaminski.pawel@interia.pl
  • Anonim

Dużo osób będzie chciało !! ja np.; ]
  • KamiOn3k

Wiesz co wydaje mi się zę z tym wielu osób to tak naprawdę mało sie zaangażuje. A w to sie trzeba niesamowicie wkręcić żeby coś z tego wyszło . No i troszkę czasu trzeba poświęcić. A jeśli jesteś chętny do pomocy to dzięki wielkie i szukamy ekipę i tworzymy historie
  • Paaaatryk^^

ja jestem r.96 i mój klub OKS-OTWOCK to 2-Liga a wasze ??
  • Turniej Ulicznej Piłki Nożnej

amatorski klub z prawdziwego zdarzenia...to dobre:)
  • KamiOn3k

Możliwe że brzmi troszkę śmiesznie ale nie do końca wiedziałem jak oddać to co mysle
  • Kuba

ja jestem chetny :D
  • Anonim

Kurde szkoda ja jestem z Radomia. I chyba jestem za młody bo mam 13 lat.
  • Konrad

Ja bym mógł grać ale zależy które roczniki może 94i95?? Mógłbym zebrać z 5 takich średnich
  • Anonim

ja tez jestem chetny;] tylko czy rocznik '94 moze?
  • KamiOn3k

napewno młody zawodnik tez by sie przydal bo to jest stawianie na przyszłośc . Organizuje pierwszy ternig w sobote , jest jest kots chetny prosze o kontakt na priv .
  • Anonim

jeśli che ktoś pograć w piłkę na żywo w warszawie proponuje http://www.playarena.pl

Za Tydzień finał rozgrywek!!!
  • Leszek

Ja bym sobie chętnie pograł tylko jaki rocznik? bo ja 92 jestem
  • Leszek

JBC Wyślij mi wiadomość
  • Anonim

chetny. bramkarz
  • Piotrek K.

Szukam zespołu. Obrońca lub pomocnik. Mogę byc niezłym wzmocnieniem.; )
  • c-bool

chetny prawy skrzydłowy lub napastnik
  • \L/ (L) Fifer (L) \L/

Ja także moge grać , moge też wciagnąć paru kumpli !!!
  • Łukom

Jeżeli ktoś z rocznika 94' który potrafi dość dobrze kopać piłkę i mieszka w W-wie, chciałby zapisać się do klubu piłkarskiego "Hutnik Warszawa" to pisać na priv. Po waszej wysłanej wiadomości do mnie, podam wam namiary na wszystko. Pozdr:)
  • kuba.

jesli jest ktos z okolic otwocka (mazowieckie niedaleko wa-wy) i chcialby pokopac w pilke w lidze(rocznik 95.) to prosze o pisanie na prive..
    nasza druzyna to UKS BIELIKI OTWOCKpozdro
  • 1
  • 2
| |

Piłka nożna i wszystko co z nią związane. ------------------------- ZANIM NAPISZESZ ZAPOZNAJ...

Fotki

Miejsca grona (2)