-
wojtek
Porozmawiajmy o managerach, symulacjach piłki kopanej - przecież to też futbol. -
wojtek
Grał ktoś na tegorocznych mistrzostwach Polski w PES5?? Ja nie zaszedłem zbyt daleko - tylko eliminacje... -
Anonim
>zientar napisał
>podobno poziom trudnosci jest dosyc wysoki w tych mistrzostwach
-
Anonim
wiadomo ze poziom jest wysoki w koncu sa to mistrzostwa POLSKI a nie podwórka..W tym roku FIFA pokazała ze PES nie ma sie co z nia równac -
-
Anonim
A a sądze że pes 6 to wyjebana w kosmos gra.Zresztą FIFA 07 też więc juz sam nie wiem o gAC WTO CZY W TO -
>sTeLmA<
FIFa ma wszystko procz game playa (i taktyki) .. Pes 6 ma game play i nic procz tego; / -
>sTeLmA<
FIFa ma wszystko procz game playa (i taktyki) .. Pes 6 ma game play i nic procz tego; / -
`»RAhi$s«`
-
:>
-
~majher~
jak dla mnie na fifie bramkarze za slabi..... co drugi strzal z dystansu wchodzi.... troche za proste... jednak wole peesa..... a jeszcze fifa street:) -
Bylek
ja tam lubie zagrac i w fife i pesa. Dla mnie obie gry są tak samo dobre.
Także lubie pogrywac w football managera 2007 TA GRA JEST WSPANIAŁA. -
Anonim
-
Anonim
wszystkich tych, którzy grają w hattricka, zapraszam na
http://www.ht-arena.com/htgronocup
oraz na grono hattricka, tam można się zapisać. -
kubus
dla mnie i tak PES lepszy, fifa nie jest zbyt realistyczna albo mi sie wydaje... a co do managerów to Football Manager 2007 rlz, gram w to caly czas i mi sie nie nudzi!; ) -
Anonim
>kubus46 napisał
>dla mnie i tak PES lepszy, fifa nie jest zbyt realistyczna
>albo mi sie wydaje...
Dokładnie.; ) -
Bard
Mnie śmieszą ludzie którzy mówią że Fifa jest lepsza od PESa.
Jedyne w czym jest lepsza to posiadanie przez nich licencji(i może trochę lepsze animacje- ale to kwestia gustu).
Grafika, realizm, fun - wszystko PES ma lepsze.
Jutro turniej w Wawie:) -
Zgadzam się. Trudno Amerykanom dogonić Japończyków w tworzeniu dobrej symulacji piłki nożnej. Pozdr.
-
Anonim
Również uważam, że nie ma nic lepszego od serii PES. Strasznie mnie dziwią osoby pod niebiosa zachwycające sie serią EA Sports. Może PES jest dla nich za trudny? Tu nie wystarczy nacisnąc strzał a piłka ląduje w okienku.
Bo grać to trzeba umieć:)
-
Bard
Bo taka jest prawda. By dobrze grać w PESa trzeba sporo trenować(przedewszystkim z innymi graczami).
Trzeba doskonalić umiejętność strzelania, dryblowania, wykonywania stalych fragmentow.
PES wymiata -
Anonim
PES 6 to jest dopiero kozacka giera. Kto uważa się za kozaka i przechodzi fifę 07 na world class to niech spróbuje w to, tutaj professional jest trudniejszy niż wc w fifie. Tu jest o wiele większa gama zagrań podań itp. W fifie są tylko statystyki, w PES każdy zawodnik inaczej startuje do piłki, w ogóle nie każdego da się przepchąć itp. Kto grał w PES wie o czym pisze. PES ruulez