-
Karolina.
Wpisujcie sie gdzie gracie w pilke czy moze nie gracie w klubie ale jestescie dobre -
Anonim
ja mam kolezanke ktora gra zajebiscie i zczego wiem to gra w jakis klubie Praga [; -
/// A&S/ //
Piłka nozna jest super a jeszcze lepiej jak mozna zagrac w nia z mezczyznami :P -
Anonim
No ba;)Co to by bylo za życie bez naszej kochanej piłeczki??XD Ja gram gdzie i kiedy tylko się da;) -
-
Anonim
-
małe. wredne.; ]
ja tez kocham grac w pilke nozna :) nie gram w klubie ale w reprezentacji szkoly :) uwielbiam grac wpilke nie przeszkadza mi jak gram z chlopakami moge grac w deszcze snieg burze; d -
Anonim
Ja też nie gram w klubie;)Poprostu mam taki tok życia,że nie bardzo pasowałyby mi konkretne godziny treningów itp;) Ale ja też jestem w reprezentacji school;) -
małe. wredne.; ]
-
Anonim
-
małe. wredne.; ]
-
hydrops fetalis
czy mi się zdaje, czy już było kilka(dziesiąt) takich tematów?
ja gram:) -
małe. wredne.; ]
nie wiem moze Ci sie zdaje a moze i były :P ej mam pytanie: czy w jak gracie to chłopcy mają jakieś "ale" <- dziewczyna i piłka buhaha?? -
<<<JoLa>>>:P
Ja gram w piłke już długo chpopaki się już do tego przyzwyczail!! Bo z nimi trenuje a gram w dziewczecym klubie Victorii Sianów:) -
Anonim
>hydrops fetalis napisała:
>czy mi się zdaje, czy już było
>kilka(dziesiąt) takich tematów?
>
>
>ja gram:)
Było... ale cóż niektórym nie wytłumaczysz. Nakasowałem się już ich pare, ale cóż bywa... Niech sobie zostanie ten jeden, a niech ktoś mi spróbuje założyć kolejny!; )
-
małe. wredne.; ]
-
Anonim
Nie boicie sie gdy gracie z mezczyznami, ze przy stalych fragmentach gry będą was obmacywać ? : O -
małe. wredne.; ]
-
Anonim
-
Ola
Ja też kocham pilkę nożną niestety nie gram w żadnym klubie, ale jak chodzilam do podstawówki to zawsze mnie brali do skladu i to moi koledzy bo koleżanki to raczej nie graly, teraz niestetynie grambo zabardzo nie mam z kim. -
Anonim
>szczęśliwa; * napisała:
>niee... jakby mnie dotknoł to by dostał kopa w
>piszczel :D
<wylciała byś za faul..hehe:)