Piłka nożna [18382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

1. kolejka

Shieffield Utd. - Liverpool 1:1

Piszcie poza tym wszystko co z tą ligą związane!!
  • Anonim

Arsenal - Aston Villa 1:1
    Newcastle - Wigan 2:1
    Everton - Watford 2:1
    Portsmouth - Blackburn 3:0
    Reading - Boro 3:2
    WHU - Charlton 3:1

Dla wszystkich interesujących się futbolem, i chcących na bierząco śledzić wyniki najlepszych lig piłkarskich, polecam poniższy link:
    http://www.livescore.pl/
  • Anonim

Mnie zastanawia jak Aston Vila urwał punkty Arsenalowi. Widziałem Arsenal w meczu z Partizanem Belgrad)ostatnio. To co pokazali było dosłownie olśniewające zwłaszcza w ataku pozycyjnym, nienaganna wymiana piłki. posiadanie to mieli z 80%. Obrona nie była już tak świetna ale sobie radziła(wygrali3-0). A tu taka niespodzianka, brak motywacjii odpada wiec nie wiem co było przyczyna porażki. Może zmeczenie sezonem...:)
  • Anonim

A liverpool to mnie nie zdziwił. Widziałem mecz z Macabi...byli bezradni w ataku...nie potrafili sforsować obrony słynnego Macabi, które w lidze praktycznie zawsze traciło bramke w meczu. Cisneli non stop, (zreszta trudno żeby było inaczej), ale wszystko jak o ściane. Nie umywaja sie do Arsenalu, w Londynie nie maja szans...
  • Anonim

MU - fulham 5-1
  • Anonim

Chelsea - Man. Cuty 3:0
    Mistrz wraca na tron???
  • Anonim

Po zwycięstwie Chelsea 3-0 z Manchesterem City widac ze jest w dobrej formie.Manchester Utd tez sie popisał wygrywając 5-1 z Fulham
  • Anonim

>®og@l napisał
    >Chelsea - Man. Cuty 3:0
    >Mistrz wraca na tron???

mistrz na tron nie WROCI, bo od 2och lat na nim jest. Jedyne co to moze na nim pozostac.
  • Anonim

>Migel napisał
    >A liverpool to mnie nie zdziwił. Widziałem mecz z
    >Macabi...byli bezradni w ataku...nie potrafili
    >sforsować obrony słynnego Macabi, które w
    >lidze praktycznie zawsze traciło bramke w meczu.
    >Cisneli non stop, (zreszta trudno żeby było
    >inaczej), ale wszystko jak o ściane. Nie umywaja sie do
    >Arsenalu, w Londynie nie maja szans...

L'pool potrafi sie zmobilizowac tylko na wazne mecze i w takowych pokazac klase. Chociazby mecz o Tarcze Dobroczynnosci z Chelsea. Zagrali koncertowo i zasluzenie zgarneli Tarcze. A do meczow z takimi przeciwnikami jak Maccabi, czy Sheafield Utd. podchodza na luzie, sa pewni wygranej i nie graja na 100%. I jak widac nie wychodzi im to na dobre...
  • Anonim

hehe racja

a własnie, do Chelsea przeszedł Khalid Boulahrouz (dobrze napisałem?)
  • Anonim

Phil napisał:
    >mistrz na tron nie WROCI, bo od 2och lat na nim jest. Jedyne co >to moze na nim pozostac

Miałem na myśli rozpoczęcie drogi do 3 z rzędu tytułu.
  • Anonim

>Pietra(L)a// Joga Bonito napisał
    >hehe racja
    >
    >a własnie, do Chelsea przeszedł Khalid Boulahrouz
    >(dobrze napisałem?)

dobrze :)
  • Anonim

2. kolejka
    (niepelna, bo L'pool i Arsenal graly o Lige Mistrzow i ich spotkania z tej kolejki odbeda sie 20 wrzesnia i 13 grudnia)

Watford 1 - 1 West Ham

Tottenham 2 - 0 Sheffield U

Aston Villa 2 - 1 Reading

Manchester City 0 - 0 Portsmouth

Charlton 0 - 3 Manchester Utd

Middlesbrough 2 - 1 Chelsea

Blackburn 1 - 1 Everton

Fulham 1 - 1 Bolton

Chelsea przegrala :D widac, ze cos im Boro nie leza, bo w zeszlym sezonie dostali od nich po dupie 3:0. Jak widac The Blues nie sa tacy straszni i nawet przecietne Middlesborough potrafi ich pokonac, mimo, ze przegrywali 0:1, to potrafili sie podniesc i dokopac smerfom.

Ladnie idzie ManU. Widac, ze maja niezly zapal do gry i nie zdziwie sie jak wyrwa Chelsea mistrza. Naj do tej pory graja naprawde wysmienicie i w 2och meczach strzelili az 8 goli, tracac 1ego.

Tottenham zrehabilitowal sie za porazke w 1szej kolejce. Kogoty chca w tym sezonie powalczyc o awans, badz tez prawo do gry w elilinacjach do LM, tak wiec beda potrzebowali wielu zwyciestw i to nie tylko ze slabeuszami, ale i dobrymi zespolami, bo konkurencja jest duza.

Ciekawie prezentuje sie tez Aston Villa. W 1szej kolejce remis z Arsenalem na wyjezdzie, a teraz wygrana z nieprzewidywalnymi, glodnymi sukcesu Reading 2:1. Zobaczymy jak dlugo potrwa ich niezla dyspozycja.

Mecz zalegle odbeda sie:

L'pool - Newcastle 20ego wrzesnia

Wigan - Arsenal 13ego grudnia
  • Anonim

A oto pary na 3 kolejkę Premiership. Lieverpool i Chelsea będą miały okazję się zrehabilitować po kiepskich poprzednich meczach. Ciekawe czy forma MU to coś trwalszego (na co b.liczę) czy po prostu rozwalenie slabiaków. Myślę, że poradzą sobie z beniaminkiem. Arsenal (po wygranej w końcowce z Dynamem Zagrzeb) zmierzy się z M.City. Będzie to ciekawe widowisko, ale Kanonierzy (którzy najprawdopodobniej zatrzymają JAR, ale niestety sprzedadzą A.Cole'a) wydają się zdecydowanym faworytem. Obok meczów moje typy na wyniki koncowe.

LIVERPOOL-WEST HAM 1
    CHARLTON-BOLTON X
    FULHAM-SHEFFIELD UTD 0
    TOTTENHAM-EVERTON 1
    WATFORD-MANCHESTER UTD 2
    WIGAN-READING 0
    MANCHESTER CITY-ARSENAL 2
    ASTON VILLA-NEWCASTLE 2
    BLACKBURN-CHELSEA 2
    MIDDLESBROUGH-PORTSMOUTH 1
  • Anonim

glory glory Man Untd!!!!!!! Mistrzostwo w tym sezonie dla MAN U!!
  • Marcin

nie joga bonito niestety nie manu chociaz ich bardzo lubie będzie drugei. mistrzem bedzie chelsea. ma najlepszy skład najlepszego trenera najwiecej kasy wiec czego miala by nie wygrac.
  • Anonim

chelsea to nie jest prawdziwy zespół!! To po prostu mieszanina, nierozumiejących sie na boisku, gwiazd. ManU albo West Ham na mistrza!! :D
  • Marcin

w pewnym sensie masz racje ale oni graja ze soba dopiero od miesiaca zgranie przyjdzie. machester tez nie ma duzego zgrania
  • Anonim

Ale wygrywa po 3-0 kiedy Chelsea dostaje....musze konczyc?
  • Marcin

no to co przed sezonem to i 10 mozna dostawac a poxniej wszystkie mecze wygrywac. sparingi konbtrolne nie sluzą wynikowi ale pewnymi zalożeniom taktycznym
| |

Piłka nożna i wszystko co z nią związane. ------------------------- ZANIM NAPISZESZ ZAPOZNAJ...

Fotki

Miejsca grona (2)