-
Anonim
1. kolejka
Shieffield Utd. - Liverpool 1:1
Piszcie poza tym wszystko co z tą ligą związane!! -
Anonim
Arsenal - Aston Villa 1:1
Newcastle - Wigan 2:1
Everton - Watford 2:1
Portsmouth - Blackburn 3:0
Reading - Boro 3:2
WHU - Charlton 3:1
Dla wszystkich interesujących się futbolem, i chcących na bierząco śledzić wyniki najlepszych lig piłkarskich, polecam poniższy link:
http://www.livescore.pl/ -
Anonim
Mnie zastanawia jak Aston Vila urwał punkty Arsenalowi. Widziałem Arsenal w meczu z Partizanem Belgrad)ostatnio. To co pokazali było dosłownie olśniewające zwłaszcza w ataku pozycyjnym, nienaganna wymiana piłki. posiadanie to mieli z 80%. Obrona nie była już tak świetna ale sobie radziła(wygrali3-0). A tu taka niespodzianka, brak motywacjii odpada wiec nie wiem co było przyczyna porażki. Może zmeczenie sezonem...:) -
Anonim
A liverpool to mnie nie zdziwił. Widziałem mecz z Macabi...byli bezradni w ataku...nie potrafili sforsować obrony słynnego Macabi, które w lidze praktycznie zawsze traciło bramke w meczu. Cisneli non stop, (zreszta trudno żeby było inaczej), ale wszystko jak o ściane. Nie umywaja sie do Arsenalu, w Londynie nie maja szans... -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Po zwycięstwie Chelsea 3-0 z Manchesterem City widac ze jest w dobrej formie.Manchester Utd tez sie popisał wygrywając 5-1 z Fulham -
Anonim
>®og@l napisał
>Chelsea - Man. Cuty 3:0
>Mistrz wraca na tron???
mistrz na tron nie WROCI, bo od 2och lat na nim jest. Jedyne co to moze na nim pozostac. -
Anonim
>Migel napisał
>A liverpool to mnie nie zdziwił. Widziałem mecz z
>Macabi...byli bezradni w ataku...nie potrafili
>sforsować obrony słynnego Macabi, które w
>lidze praktycznie zawsze traciło bramke w meczu.
>Cisneli non stop, (zreszta trudno żeby było
>inaczej), ale wszystko jak o ściane. Nie umywaja sie do
>Arsenalu, w Londynie nie maja szans...
L'pool potrafi sie zmobilizowac tylko na wazne mecze i w takowych pokazac klase. Chociazby mecz o Tarcze Dobroczynnosci z Chelsea. Zagrali koncertowo i zasluzenie zgarneli Tarcze. A do meczow z takimi przeciwnikami jak Maccabi, czy Sheafield Utd. podchodza na luzie, sa pewni wygranej i nie graja na 100%. I jak widac nie wychodzi im to na dobre... -
Anonim
hehe racja
a własnie, do Chelsea przeszedł Khalid Boulahrouz (dobrze napisałem?) -
Anonim
Phil napisał:
>mistrz na tron nie WROCI, bo od 2och lat na nim jest. Jedyne co >to moze na nim pozostac
Miałem na myśli rozpoczęcie drogi do 3 z rzędu tytułu. -
Anonim
>Pietra(L)a// Joga Bonito napisał
>hehe racja
>
>a własnie, do Chelsea przeszedł Khalid Boulahrouz
>(dobrze napisałem?)
dobrze :) -
Anonim
2. kolejka
(niepelna, bo L'pool i Arsenal graly o Lige Mistrzow i ich spotkania z tej kolejki odbeda sie 20 wrzesnia i 13 grudnia)
Watford 1 - 1 West Ham
Tottenham 2 - 0 Sheffield U
Aston Villa 2 - 1 Reading
Manchester City 0 - 0 Portsmouth
Charlton 0 - 3 Manchester Utd
Middlesbrough 2 - 1 Chelsea
Blackburn 1 - 1 Everton
Fulham 1 - 1 Bolton
Chelsea przegrala :D widac, ze cos im Boro nie leza, bo w zeszlym sezonie dostali od nich po dupie 3:0. Jak widac The Blues nie sa tacy straszni i nawet przecietne Middlesborough potrafi ich pokonac, mimo, ze przegrywali 0:1, to potrafili sie podniesc i dokopac smerfom.
Ladnie idzie ManU. Widac, ze maja niezly zapal do gry i nie zdziwie sie jak wyrwa Chelsea mistrza. Naj do tej pory graja naprawde wysmienicie i w 2och meczach strzelili az 8 goli, tracac 1ego.
Tottenham zrehabilitowal sie za porazke w 1szej kolejce. Kogoty chca w tym sezonie powalczyc o awans, badz tez prawo do gry w elilinacjach do LM, tak wiec beda potrzebowali wielu zwyciestw i to nie tylko ze slabeuszami, ale i dobrymi zespolami, bo konkurencja jest duza.
Ciekawie prezentuje sie tez Aston Villa. W 1szej kolejce remis z Arsenalem na wyjezdzie, a teraz wygrana z nieprzewidywalnymi, glodnymi sukcesu Reading 2:1. Zobaczymy jak dlugo potrwa ich niezla dyspozycja.
Mecz zalegle odbeda sie:
L'pool - Newcastle 20ego wrzesnia
Wigan - Arsenal 13ego grudnia -
Anonim
A oto pary na 3 kolejkę Premiership. Lieverpool i Chelsea będą miały okazję się zrehabilitować po kiepskich poprzednich meczach. Ciekawe czy forma MU to coś trwalszego (na co b.liczę) czy po prostu rozwalenie slabiaków. Myślę, że poradzą sobie z beniaminkiem. Arsenal (po wygranej w końcowce z Dynamem Zagrzeb) zmierzy się z M.City. Będzie to ciekawe widowisko, ale Kanonierzy (którzy najprawdopodobniej zatrzymają JAR, ale niestety sprzedadzą A.Cole'a) wydają się zdecydowanym faworytem. Obok meczów moje typy na wyniki koncowe.
LIVERPOOL-WEST HAM 1
CHARLTON-BOLTON X
FULHAM-SHEFFIELD UTD 0
TOTTENHAM-EVERTON 1
WATFORD-MANCHESTER UTD 2
WIGAN-READING 0
MANCHESTER CITY-ARSENAL 2
ASTON VILLA-NEWCASTLE 2
BLACKBURN-CHELSEA 2
MIDDLESBROUGH-PORTSMOUTH 1
-
Anonim
-
Marcin
nie joga bonito niestety nie manu chociaz ich bardzo lubie będzie drugei. mistrzem bedzie chelsea. ma najlepszy skład najlepszego trenera najwiecej kasy wiec czego miala by nie wygrac. -
Anonim
chelsea to nie jest prawdziwy zespół!! To po prostu mieszanina, nierozumiejących sie na boisku, gwiazd. ManU albo West Ham na mistrza!! :D -
Marcin
w pewnym sensie masz racje ale oni graja ze soba dopiero od miesiaca zgranie przyjdzie. machester tez nie ma duzego zgrania -
Anonim
-
Marcin
no to co przed sezonem to i 10 mozna dostawac a poxniej wszystkie mecze wygrywac. sparingi konbtrolne nie sluzą wynikowi ale pewnymi zalożeniom taktycznym