Pierwsza Pomoc - Czacki [30]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rafał

Wątek ten będzie dotyczył ogólnie zajęć z pierwszej pomocy w szkole.

Na początek chciałem poinformować grupę środową, że następne zajęcia odbywają się 22.10 (żadna nowość), ale początek tych zajęć odbędzie się w bibliotece w celu wyświetlenia krótkiego filmu dotyczącego RKO dorosłych wraz z użyciem automatycznych defibrylatorów zewnętrznych. Naprawdę polecam i gwarantuję, że będzie Was ciekawił.
  • Rafał

Doszły mnie słuchy, że jutro jest jakieś spotkanie i klasa 1a ma zamiar na nie iść, czy to prawda?
  • Idąc prosto przed siebie...

Tak to prawda.
  • Rafał

A co z zajęciami? Rozumiem, że przychodzicie normalnie?

Zajęcia najpóźniej mogą zacząć się o 15, chociaż wolałbym tak jak zawsze.

A nie wiem jak to będzie. Wiem, że ma być wykład: "Pan Bajtlik przedstawia czarne dziury" czy coś w tym rodzaju. Ja się akurat astronomią interesuję. Może nie tak bardzo jak p. Dłużewska, ale to dość ciekawy temat.
  • Rafał

Ej, ja muszę wiedzieć czy będziecie na tych zajęciach, czy nie? To jest nieodpowiedzialne z Waszej strony, że to ja mam Was jeszcze pytać o to czy będziecie?!!

no ja i Patrycja Palinowska nie będziemy (Patrycja ma wizytę u lekarza). Nie wiem jak inni.
  • Rafał

A czemu Ciebie nie będzie? Tyle trwają te zajęcia?

Czemu nie informujecie mnie o tym wcześniej?

Mnie nie będzie, bo jest ten wykład. Wykład może trwać nawet półtorej godziny. A o tym wykładzie p. Dłużewska powiedziała nam zaledwie wczoraj.
  • Rafał

Uprzejmie przypominam, że moja grupa ma zajęcia w tę środę normalnie, bez żadnych zmian.

Pozdrawiam,
    Rafał
  • Rafał

Informuję, że jutrzejsze zajęcia odbywają się normalnie. Nie przewiduje się żadnego odwoływania!!
  • Rafał

Przypominam, że jutro (19.01) o godz. 12:00 w sali nr 14 odbywają się zajęcia praktyczne.
  • Rafał

Ach, krew!

Znalazłeś jakiś błąd w algorytmie?
  • Rafał

A Ty Kacprze, po dwóch kursach?

A Ty po ilu?
  • Rafał

Ja za pierwszym razem :) Jutro przyniosę Wam certyfikaty :]
  • Rafał

Uwaga!

Szkolne Koło Pierwszej Pomocy (SKPP) udostępni uczniom naszego liceum kursy PCK w drugim semestrze tego roku szkolnego. W grudniu przewidywane jest spotkanie informacyjne.

Pozdrawiam,
    Rafał
| |

grona dla ludzi związanych zarówno z pierwszą pomocą, jak i L.O. Im. Tadeusza Czackiego

Miejsca grona (0)