-
Wątek ten będzie dotyczył ogólnie zajęć z pierwszej pomocy w szkole.
Na początek chciałem poinformować grupę środową, że następne zajęcia odbywają się 22.10 (żadna nowość), ale początek tych zajęć odbędzie się w bibliotece w celu wyświetlenia krótkiego filmu dotyczącego RKO dorosłych wraz z użyciem automatycznych defibrylatorów zewnętrznych. Naprawdę polecam i gwarantuję, że będzie Was ciekawił. -
Doszły mnie słuchy, że jutro jest jakieś spotkanie i klasa 1a ma zamiar na nie iść, czy to prawda?
-
Idąc prosto przed siebie...
-
A co z zajęciami? Rozumiem, że przychodzicie normalnie?
Zajęcia najpóźniej mogą zacząć się o 15, chociaż wolałbym tak jak zawsze. -
-
A nie wiem jak to będzie. Wiem, że ma być wykład: "Pan Bajtlik przedstawia czarne dziury" czy coś w tym rodzaju. Ja się akurat astronomią interesuję. Może nie tak bardzo jak p. Dłużewska, ale to dość ciekawy temat. -
Ej, ja muszę wiedzieć czy będziecie na tych zajęciach, czy nie? To jest nieodpowiedzialne z Waszej strony, że to ja mam Was jeszcze pytać o to czy będziecie?!!
-
no ja i Patrycja Palinowska nie będziemy (Patrycja ma wizytę u lekarza). Nie wiem jak inni. -
A czemu Ciebie nie będzie? Tyle trwają te zajęcia?
Czemu nie informujecie mnie o tym wcześniej? -
Mnie nie będzie, bo jest ten wykład. Wykład może trwać nawet półtorej godziny. A o tym wykładzie p. Dłużewska powiedziała nam zaledwie wczoraj. -
Uprzejmie przypominam, że moja grupa ma zajęcia w tę środę normalnie, bez żadnych zmian.
Pozdrawiam,
Rafał -
Informuję, że jutrzejsze zajęcia odbywają się normalnie. Nie przewiduje się żadnego odwoływania!!
-
Przypominam, że jutro (19.01) o godz. 12:00 w sali nr 14 odbywają się zajęcia praktyczne.
-
-
-
-
-
-
Uwaga!
Szkolne Koło Pierwszej Pomocy (SKPP) udostępni uczniom naszego liceum kursy PCK w drugim semestrze tego roku szkolnego. W grudniu przewidywane jest spotkanie informacyjne.
Pozdrawiam,
Rafał