Pierwsza Pomoc - Czacki [30]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Albis

Potwierdzam zamiar bycia.
  • joie muette

ja podobnież :)
  • Rafał

Dziękuje wszystkim, którzy zadekralowali obecność i faktycznie byli.
  • Rafał

Osoby zainteresowane nauką charakteryzacji poszkodowanych, bardzo proszę o to, żeby podały mi terminy, w których moglibyśmy się spotkać. Ja proponuję jakiś piątek. Oferta dotyczy osób z co najmniej stopniem ratownika PCK.

Osobom, które nie będą brały udziały w pozoracjach, odradzam przyjście na takie zajęcia ze względu na to, że prawdopodobnie nie będą miały nigdzie dostępu do materiałów.
  • joie muette

piątek może być :)
  • Rafał

który?
  • Michał

Mnie pasowałby pon, pt lub śr.
    W pon i pt mam koło 1,5 godziny max a środa to zależy która bo zaraz jazdy mi się zaczynają na prawko.
  • joie muette

piątek choćby ten. w sumie lepiej jak najszybciej, bo robi się coraz bliżej festiwalu, a wtedy jakoś wszyscy mają problem z czasem :)
  • Rafał

Uwaga!

W poniedziałek 28 września 2009 odbędzie się kurs na szkolnego instruktora pierwszej pomocy PCK w Ośrodku Szkoleniowym MZO PCK przy ul. Marszałkowskiej 41 lok. 2. Wszystkich nowych i tych poprzednich ratowników PCK zachęcam do wzięcia w nim udziału. Całość trwa około jednej godziny zegarowej.
    Zanim jednak przyjdziecie przypomnijcie sobie RKO, boczną ustaloną i przekładanie z brzucha na plecy praktycznie!

Pozdrawiam,
    Rafał

P.S.Godzina poniedziałkowego spotkania jest jeszcze w trakcie realizacji.
  • Bu.

Hm.. Chyba wszyscy zainteresowani byli już na takim szkoleniu dzisiaj. :)
  • Blez

I godzina to to nie była; ) Chyba że nie zegarowa...
  • .:Ewelina:.

Ale przynajmniej zdobylismy płuca i twarz dla Małej Ani :D
| |

grona dla ludzi związanych zarówno z pierwszą pomocą, jak i L.O. Im. Tadeusza Czackiego

Miejsca grona (0)