-
Albis
-
joie muette
-
-
Osoby zainteresowane nauką charakteryzacji poszkodowanych, bardzo proszę o to, żeby podały mi terminy, w których moglibyśmy się spotkać. Ja proponuję jakiś piątek. Oferta dotyczy osób z co najmniej stopniem ratownika PCK.
Osobom, które nie będą brały udziały w pozoracjach, odradzam przyjście na takie zajęcia ze względu na to, że prawdopodobnie nie będą miały nigdzie dostępu do materiałów. -
-
joie muette
-
-
Michał
Mnie pasowałby pon, pt lub śr.
W pon i pt mam koło 1,5 godziny max a środa to zależy która bo zaraz jazdy mi się zaczynają na prawko. -
joie muette
piątek choćby ten. w sumie lepiej jak najszybciej, bo robi się coraz bliżej festiwalu, a wtedy jakoś wszyscy mają problem z czasem :) -
Uwaga!
W poniedziałek 28 września 2009 odbędzie się kurs na szkolnego instruktora pierwszej pomocy PCK w Ośrodku Szkoleniowym MZO PCK przy ul. Marszałkowskiej 41 lok. 2. Wszystkich nowych i tych poprzednich ratowników PCK zachęcam do wzięcia w nim udziału. Całość trwa około jednej godziny zegarowej.
Zanim jednak przyjdziecie przypomnijcie sobie RKO, boczną ustaloną i przekładanie z brzucha na plecy praktycznie!
Pozdrawiam,
Rafał
P.S.Godzina poniedziałkowego spotkania jest jeszcze w trakcie realizacji. -
Bu.
Hm.. Chyba wszyscy zainteresowani byli już na takim szkoleniu dzisiaj. :) -
Blez
-
.:Ewelina:.